![]() |
OSŁONA REFLEKTORA RD04 - pilne
Witam, jestem nowy i już szukam .... pilnie zakupię lub przyjmę osłone reflektora do AF RD04 1992'. Na allekgo i tablicy brak :-( a i w sklepach zaskoczeni moim pytaniem, może ktos ma na zbyciu??? pozdrawiam
|
Cześć , napisz dokładniej o co Ci się rozchodzi a na pewno Ktoś tutaj to będzie miał :)
|
chodzi jak w temacie - krata na reflektor do RD 04 :D szukam z mocowaniem jak na foto
http://holan.pl/4538-thickbox_defaul...d04-czarna.jpg |
Mogę sie podjąć zrobienia takiej tylko nie mam nikogo w znajomych kto by wymiar podrzucił.
Jakby znalazł się ktoś, kto w okolicach 11-16 lutego mógłby użyczyć przedniej owiewki w okolicach łodzi to służę pomocą. I zapraszam o oględzin w PiD moich kratek |
Mocowania mogę zrobić i jak na fotografii i tak ja u mnie.
|
Jest zima, fleksa w rękę i do dzieła. To wcale nie jest trudne ;)
http://allegro.pl/siatka-krepowana-t...860136731.html |
wielkie dzięki za odpowiedzi lecz do Łodzi mam spory kawałek ok 300km więc raczej lipa ale... czekam spokojnie ktoś gdzieś może jeszcze w garażu wynajdzie
|
holan.pl ja kupiłem tam 2 tyg temu tą ze zdjęcia, mieli jeszcze dwie
|
Chwała Holanowi, że sprzedaje tego typu akcesoria za ponad 200 zł.
Jeśli będę chciał założyć coś podobnego na swój motocykl, to sobie zrobię coś takiego w zamian za poświęcony czas własny i flaszkę. Za resztę kasy z tych 200 zatankuje i pojadę przed siebie ;) |
masz kase = kupujesz, zakładasz, masz i jeździsz
nie masz kasy = kombinujesz, spawasz, malujesz, dopasowujesz i dalej nie masz nie mówiąc o zmarnowanym czasie :-) mówie gdzie jest, a co zrobi zainteresowany to jego kasa i sprawa |
Wanatg dzwoń do Michała Merty:
www.mertaspecialparts.com Robi osłony do "siódemek" ale prywatnie ma rd04, więc nie powinno być problemu z wyrzeźbieniem takiej osłonki. |
Cytat:
Tak to widzę ja. Bez galopu. Ciesze się, że dzielisz się wiedza z innymi. |
nie rób tego co już zostało zrobione tudzież nie wywalaj otwartych drzwi
tak ktoś kiedyś mądrze powiedział mi za tą kasę samemu by się nie chciało tego robić, wyginać, spawać, wieźć do lakierni proszkowej, odbierać, czysta strata czasu. chyba że twój czas jest nic nie wart. ot bezmyślność p.s. bęzynę też sam robisz? przecież kosztuje ponad 5 zeta |
Jeśli się Tobie nie chce to Twoja sprawa. Z kolei nie rozumiem co Ty masz do mojego czasu? Bezmyślność? Bredzisz coś kolego.
|
ty zaczołeś wywody o bezmyślności i kasie :-P
|
Marcin BB dzieki za info ale już wykonałem telefon do gościa z www.mertaspecialparts.com
Pytałem i potwierdził że sam ma RD04 ale osłony robi tylko do 7 :-) pozdrawiam. Zostaje więc tylko Holan z Wrocka |
http://img811.imageshack.us/img811/6527/lxrp.th.jpg
http://img844.imageshack.us/img844/9240/2rcb.th.jpg U mnie już zamontowane :) |
Panowie bez napinki tam na górze.Każdy niech żyje jak chce. Mam kratkę do RD04 we Wrocku. Bez nawiercania czachy.Jak ktoś chce jutro zrobie foto.
pzdr Calgonu. |
he he byłem dizś w Holanie i mam mmmmm pikna krata ręcona do fabrycznych śrubek - malina. czekam kiedy zawiśnie na motocyklu h ehe he pozdro
|
Ja bym reflektowal na ta kratke Calgonie, jezeli ja dobrze wycenisz i jezeli dobrze rozumiem Twoje zamiary :)
|
A niektórzy czarodzieje (w tym i ja) wydają na kratki równowartość 20 zł. Kupują w pierwszym lepszym sklepie w częściami do moto, potem w 20 minut docinają wklejają na klosz i są zadowoleni ;) Jak kto woli:D
|
I lepiej te wklejane wyglądają, te od holana do rd04 są paskudne.
|
Przeważnie tak jest, że ten kto ma kasę ten nie ma czasu a ten kto ma czas nie ma kasy. Więc dla każdego jego wybór (kupno/własna wydumka) jest optymalny choć tak różny :)
Niektórzy dorabiają do tego jeszcze ideologię :) |
a ja dałem w holanie 200zł i jestem szczęśliwy jak dziecko, właśnie taki gadget chciałem :-) jak bym miał czas to był chyba na te 20 zł musił nazbierac puszek więc komfort że ktoś zrobi dobry produkt za 200 jest super - oni zarabiają a ja mam ryja uśmiechniętego i biznes się kręci narra
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45. |