![]() |
PEGASO nie żyje
Wczoraj wieczorem Kamil - Pegaso miał wypadek samochodowy, zginął na miejscu. Miał 23 lata. Pogrzeb odbędzie się w piątek, tj.28 marca : pożegnalna msza w jego rodzinnej miejscowości Lisie Jamy, a pochówek na nowym cmentarzu w Lubaczowie. Wyprowadzenie ciała z domu rodzinnego godz.14.30, msza o godz.15, a następnie przejazd na miejsce pochówku do Lubaczowa.[*]
|
... za młodo :(
[*] |
nieee!, znałem osobiście...młody Caponordziarz...cichy, spokojny młody człowiek, świetny moto-mechanik, świeżo upieczony podróżnik (Mongolia)...R.I.P
|
cholerka.... tak młodo.... szkoda chłopaka.... i niby wszyscy pójdziemy stąd w cholerę to jednak chciałbym aby dano mi jednak więcej czasu na nacieszenie się tym co tu.... bo to co tam jest nibylandią....
|
Bardzo wspolczuje jego rodzinie...szkoda czlowieka.
Zbyt mlody byl by ginac RIP |
Zawsze jest za wcześnie ale 23 lata to bardzo za wcześnie :(
Przykro czytać takie wiadomości. |
['] szkoda...
|
Stanowczo zbyt wcześnie, jakoś ostatnio same pogrzeby. UWAŻAJMY NA SIEBIE ŻYCIE JEST KRUCHE. R.I.P.
|
Bardzo smutne... [']
|
Młody człowiek tragedia , widzicie kruchość życia jest znikoma , dlatego wobec takich tragedi cieszmy się tym co mamy , bądżmy życzliwi , rozmawiajmy , wspominajmy , czytajmy , cieszmy się dniem dzisiejszym , wybaczajmy i zakończmy dzień podsumwaniem ! i w dzisiejszysz czasach wycha..........mujmy ! z biegu życia!
najszczersze kondolencje. |
[*]
Szczere wyrazy współczucia dla rodziny, przyjaciół i znajomych. |
Śmierć to jedyna pewna rzecz w życiu... przykre jest tylko to że tak wcześnie.
|
Szok totalny, cały dzień o tym myślałem. Szkoda go.
|
Spoczywaj W Pokoju !
PS Może tak zabarwić forum na czarno Panowie Admini ? |
Kurcze straszny szok...
Aż nie wiem co napisać..... |
[*][*][*] Spoczywaj W Pokoju
|
[i][i][i]
RIP smutne ... |
Spoczywaj w pokoju[*][*][*]
|
[*] .. młody człowiek
|
Mam nadzieję, że po drugiej stronie będzie mógł dalej podróżować na dwóch kołach, co było jego wielką pasją. RIP
|
Nie ma żadnego sensownego wytłumaczenia i słów otuchy po takiej tragedii...
Szczerze współczuję rodzinie i bliskim. Niby wiadomo że każdy z Nas, wraz z narodzinami (niejako w bonusie) otrzymuje osobistą talię kart z jednym parszywym "ZONG'iem" Jednak w zgodzie z regułami tzn. biologicznym zegarem, powinien on zejść na końcu "rozgrywki" -nie wcześniej !!! -Chciwa kostucha coś za często wyrywa z naszej Forumowej Społeczności młodych, wartościowych i pełnych pasji ludzi... Bardzo szkoda chłopaka :([*] |
Wielka szkoda. Żal i smutek. Kolejna niesprawiedliwość. Wyrazy współczucia dla Rodziny i Najbliższych.
|
kurczę... pierwsze logowanie od dawien dawna a tu taka wiadomość...
oby ostatnia taka w tym sezonie. szkoda chłopaka ale to co muszą teraz przeżywać Jego bliscy jest poza pojęciem. życzę im siły w tych trudnych dniach. [i] matjas |
No ! :(
|
Największymi ofiarami śmiertelnych wypadków są bliscy, którzy muszą się z taką tragedią mierzyć. Warto o tym pomyśleć przed kolejnym zakrętem i zbliżeniem się do granicy. Żal i współczucie bliskim.
|
Strasznie smutna sprawa, człowiek miał całe życie przed sobą..
Kondolencje dla rodziny, nie dam rady być na pogrzebie niestety:( |
[i] kondolencje dla rodziny i wyrazy współczucia ....
|
[*][*][*]... w takim wieku... u progu życia... strasznie przykre
|
[i] kondolencje dla rodziny
|
Najszczersze wyrazy współczucia i kondolencje dla całej rodziny Pegasa[*]. Wielki żal i smutek, tym bardziej, że to tak młody człowiek. W pogoni za szarą codziennością, wykonywaniem milionów spraw na akord, pogoni za pieniądzem...kolejny tragiczny przypadek pokazujący to, jak kruche jest życie ludzkie. Trzeba doceniać każdy przeżyty dzień, cieszyć się z każdego przeżytego dnia i spędzać jak najwięcej czasu z naszymi bliskimi..
|
Bardzo mi przykro. Łzy same napływają do oczu. Wyrazy współczucia dla Rodziny i bliskich. :(
|
Młody gość, przykro, pamiętam jego wyprawę do mongolii, opisywał na forum... :(
...może by tak jakąś wstążke czarną chociaż na 4um wkleić?? adminy śpią czy co?? a może trzeba mieć jakąś określoną liczbę postów do tego?? |
Słuszna uwaga :Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
administracja nie istnieje kiedy jest na prawdę potrzebna, ale w duperelach są świetni
|
To nie jest miejsce na takie dyskusje.
|
Szkoda chłopa. Na naszym forum użytkownik Pegaso miał 7 postów. Nie był znany- tak powiem wprost.
Forumowy kir życia mu nie przywróci. Nie znaczy to, że przechodzimy obojętnie obok czyjejś śmierci. Współczuję rodzinie i bliskim. |
Zgadza się, Kamil był głównie na forum Caponorda i Radiator- i tam jest kir...tu był rzeczywiście mało znany(nie mówię o sobie- ja go dość dobrze znałem)- i przyznaję rację rolnemu kaskaderowi z Bielska Pod.:ilość kiru życia Mu nie przywróci....
pzdr... |
[i][i][i] RIP
7 czy 1000 postów na FAT to nie ma znaczenia. Szkoda młodego człowieka . |
[*][*][*] ... będziemy pamiętać
|
zbyt młodo zbyt wcześnie....
|
Wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich...
PS. Jak wszedłem w ten watek to pierwsze kondolencje były od Orzepa...aż mnie coś przeszyło... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:50. |