![]() |
Piknik Podróżników Motocyklowych - Ustroń
...podobno przez niedopatrzenie ;) nie ma tu jeszcze informacji o Pikniku Podróżników Motocyklowych w Ustroniu.
Coś tam będę opowiadać :D więc w imieniu organizatorów zapraszam :) https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...00457580_n.jpg |
Do zobaczenia :D
|
Do zobaczenia
|
dzień dobry
|
No to się widzimy :)
|
Nie zapomnijcie pontonów!
Leje non stop od 3 dni. |
spoko ęduro nie pęka ;) na Islandii lało nam non stop przez 7 dni, a my na moto z namiotem :D
|
Z namniotem to nie sztuka
Nexus |
Sytuacja pogodowa wygląda tak, że potok za oknem, który zazwyczaj można przeskoczyć, obecnie jest huczącym, mętnym żywiołem pędzącym w dół.
A kładki koło mojego domku już nie ma... Jest grubo :D Już się nie mogę doczekać :) |
W Ustroniu ponoć zamknięty główny most.... tak w radio ogłosili
|
Można zostawić gablotę na dole i drałować piechtą... poza tym pewnie mowa o tym moście w centrum, a na Równicę inny prowadzi
|
W skoczowie zamknięty most na Wiśle.
Ludwiku - na nogach? W deszczu? Bez sensu! ;) |
Przez Skoczów przejeżdżałem, zamknięty jest tylko ten most na światłach. Droga na Ustroń jest przejezdna i drożna
Nie kombinujcie, ludu, jedziemy :-) Może dzięki tym ulewom będzie mniej ludzi |
No jasne,że jedziemy!
:) |
No dobra. Płyniemy!
|
Dobrze, że mamy w bielskiej grupie bosmana :-)
|
Nie utoniemy.. a na Wiśle spokojnie piątka jak nic :)
|
To ja przyjade na kilka minut :)
|
Ja już mam doświadczenie w River-survival jakby co. Poza tym media jak wiadomo kłamią!
|
Aktualności pogodowe dla podróżujących przez Salmopol - możliwe opady deszczu ze śniegiem.
Uważajcie na siebie! |
Nie no bez jaj!
|
Nie, jaja nie będą padać...
|
cholera to już druga impreza którą przegapiłem w okolicy :mur: ziomki z bielska dajcie znać na przyszłość ciut wcześniej może uda się wpaść i poznać ludziuf ;) miłej zabawy
|
Melduję, że byłam!
Myło super - relacje super ciekawe - pobudzające wyobraźnię! Żałuję, że musiałam się szybko zwinąć :( Japku, kurde mol ;) Jest cos takiego jak Grupa Regionalna Śląsk, a w niej wątek "Piwo w Bielsku" - jakbyś tam był, to byś wszystko wiedział :) Proponuję od razu ustawić mailowe powiadomienia o nowych postach. BTW - chyba mieszkamy w tej samej gminie :D |
Powiem że było bardzo fajnie!! :)
Najlepiej było na końcu jak Graphii we mgle skończyła się droga i zaparkował przed reklamą :haha2: A my grzecznie w sznureczku za nim :haha2: |
Roomyanek! Co za opowieść, co za wyprawa ;) Inne też niczego sobie! A co? Kurde ślepego za przewodnika sobie wybrali :D
|
Jak ja kocham grupy,podgrupy i inne takie....dobra zapisuje się będzie klarowniej.mygosia rzuć jakiś namiar na priv bratnia dusza na wsi -fajna sprawa :)
|
Rozebrałem Afrykę w garażu i mrugam - jak Roomyanek uczyła - i nic. Może i ja powinienem się rozebrać?
|
Musisz sobie dokleić takie dłuższe żeby było widać, a i rozebrać się nie zawadzi.
|
no.. na filmie były długie
a w przypadku mojej Afry trzeba bardzo długich, żeby się pospawało |
lakier do paznokci i koniecznie blond włosy
|
nie słuchaliście uważnie :) między wierszami była informacja o conajmniej dwóch kursach warsztatowych ;)
a poza tym FOCH, bo ja bardzo chciałam Was poznać osobiście, a teraz mimo, że Was widziałam (Grafia,Ludwik) nie wiem jak wyglądacie :D |
Roomyanku - Grupa Bielska, to te najlepsze ciacha na imprezie! Na pewno Ci się rzucili w oczy :D
BTW - kiedy kolejna edycja??!!??!! :) |
Cytat:
Może jakieś pomysły, uwagi, co poprawić, zmienić, zostawić ... Pozdrawiam, ze hej :) |
Wybiera się ktoś na najbliższą edycje? Jakaś taka cisza w tym temacie panuje...
|
Ja powinnam być.
|
Kiedy, gdzie? pospamujcie szczegółami proszę.
|
|
6.11 Równica. Początek ok. 18. Koniec - hgw :)
Uuuuu - 7 to ma być???? |
Senkju...niestety nie dam rady przyjechać, a Mongolia brzmi apetycznie...
|
Jakiś parking tam jest? Albo tani pensjun/schronisko pod nosem? Jak się w końcu uda, to bym się zjawił. Nie wiem tylko czy jechać kamperem, moto, czy rozpylaczem.
|
Jest parking.
To jest w schronisku :) możesz zadzwonić i zarezerwowac nocleg :) |
Noclegi i bez rezerwacji były :d
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:53. |