![]() |
Przystanek Woodsock 2014
Hej.
Ktoś wybiera się w tym roku? Kosić trawnik pod namioty? Nalewki szykować? |
Mocno się zastanawiam!!
|
Witam :D ,kosić szykować !
Diverek wyprzedziłeś mnie :Thumbs_Up: ,kombi jeszcze stoi czy już na złomie ? Jakby mi się nie chciało namiotu brać to moge miejsce Fassiego zająć w sklepie ;) ? |
Cytat:
|
Ja się zdecydowanie na to pisze i możliwe ze żona tez w tym roku będzie ;););) a więc trawnik możesz przygotować :D:D:D
|
quote Diverek: "Wystarczy?"
Nie :) |
Cytat:
|
Myślę, że jeżeli o składnik najistotniejszy to można zrobić narodową ściepe żeby jednemu za ciężko nie było :)
|
Cytat:
|
Jak najbardziej kosić, zaklepuję miejscówę pod przyczepką jak coś. A i może wezmę nieletnią młodzież ze sobą w postaci bratanków szt 2 :D
|
My też się zameldujemy z moją Lubą , będziemy akurat przejazdem, niestety autem bo to będzie środek naszego urlopu.
Powinniśmy zajechać w Piątek ;) |
Cytat:
Czy ktoś się wybiera wcześniej niż w czwartek?? Ravi piszesz się na Antała Mocnego :D?? Pozdro |
|
hey!
W razie jakby mój "cichy plan" wypalil -możnaby się dolączyć?? jakiś namiar na ten "trawniczek" ;)? -ostatnio na wood-ku to w Żarach byłem ;/. |
Siema!
W tym roku nie odpuszczę. Widzimy się! :) |
ja równiez chetnie dołączę :)
|
To też rezerwuję miejsce. Zaczekaj też się wybiera więc w sumie 2 miejsca tam gdzie ostanio :Thumbs_Up:
|
Też bym wstępnie zajął z metra kwadratowego:D
|
i ja podejrzewam ze przyczynię się do ubywania tych cudownych trunków <3 jeszcze nie wiem jak, z kim i czym ale doturlam się chętnie na ten pamiętny trawniczek :D:dizzy::dizzy::drif: :)
|
Wpadnę dowody sprawdzić :)
|
Cytat:
|
Hej. A czy i ja mógł bym zawitać do Was i w końcu poznać się z Wami?
|
Cytat:
|
Diverek ile masz tego miejsca pod namioty, bo chetnie wpadlbym ze swoim, jesli uda mi sie wyrwac z kieratu;)
|
Miejsca jest dużo, wszyscy wejdą. Jest też miejsce na auta i motury. Nie pytajcie czy mozecie, tylko meldujcie że będziecie.
|
Arturro007 zasiał panikę równiez pod sklepem :D
|
Arturo to Ciebie spotkałem na Płonących Wałach w zeszłym roku?
|
Potwierdzam słowa Fizolofa. Będę na pewno.
Ramoneza też się zapowiada :-) No i pozdrawiamy Was Diverki z Borsy :-) |
Bede na moto wiosce prawqdopodobnie od poniedziałku lub wtorku.
|
Melduje posłusznie, że Młody wraz z resztą bandą pedałów zawita do Was :) W tym roku znów mam ambitny plan dojechać terenem, ale spoko obczaiłem już sklep z częściami do KTMa. Słyszałem, żet te Kateemy zacierajo sie bardziej niż DRZty :D Diverek, brat ma jeszcze busa jak coś?
|
Bus jest, ale lepiej już silnika 2x nie zacieraj. Limit masz wyczerpany. Taniej złapać jakiegoś kapcia po drodze.
|
Cytat:
|
Postaramy się z Rafem dotrzeć w ramach urlopu.
LuckyOne - może się w końcu poznamy?? Jedziesz z ZG? |
Też bym chciała dotrzeć, jeśli znalazłby sie kawalek trawnika i jeśli można :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Dziekuję :) |
Cytat:
Tak będę jechał z Zielonej. Nie wiem tylko, którego dokładnie będę wyruszał (wszystko rozbija się o załatwienie wolnego w pracy). W najgorszym razie będę jechał w piątek 01.08 po robocie czyli wyjazd 16-17. A jak załatwię wolne na 31.07 i 01.08 to możemy jechać w każdej godzinie. Pozdrawiam |
My będziemy z Zielonej Góry jechać autem , gdyby co to możemy zabrać jakiś bagaż gdyby ktoś chciał.
Trzeba by dostarczyć tylko do centrum bo tam mamy jakąś kwaterę. |
Ktoś ze Śląska się wybiera ?
Bo ja już we środę planuję :at: Tylko wacham się czy na motowioskę uderzać czy ryzykować martwicę watroby u Diverka :D |
Moj plan to tez wtorek albo sroda. Daj znac jak zadecydujesz.
Pozdro |
To może inaczej.
Kto planuje być we wiosce w zagrodzie afrykańskiej ?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
altanką i cytrynówką :friday:
|
Jak co roku :-)
Sołtys jak zwykle preferujesz aktywny wypoczynek na świeżym powietrzu... :-) |
Nawet sobie nowy leżak zakupiłem :hehehe:
|
Ja oczywiście też będę na wiosce
|
Cytat:
|
No ja też we wiosce, zastanawiam się nad srodą.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01. |