![]() |
Integracja Podlaska + urodziny Marka Sz 007
Czołem wszystkim .Jest pomysł na zorganizowanie sierpniowej imprezki.A mianowicie spotkanko odbyło by się w Sierpniu od dnia 14.08.2014 wieczorem do 17.08.2014 w miejscowości Płaska.http://www.plaska.pl/mapa/ Można z rodzinką jak i z dupeczką itd. Klimat rajdu podlaskiego ,tylko ze bez jazdy w terenie.Na miejscu jest boisko orlik,peindboll,łuki,kajaki, jeziorko i co dusza zapragnie ;).Ogromny plac nad jeziorkiem na namioty ,kampery itd koszt za 1 osobę to 10zł doba a dziecko 5zł doba parking na auta gratis.Integracja na MAXA .Jędruś może jakieś koszulki w stylu, laska na leżaku w bikini obok afra .Otwieram listę.A do tego dodam że 16-go są urodziny Marka Sz.007 (chłopaki on stawia ).Zapraszamy na PODLASIE!!!!!!!!!!!!1
1.Frog i rodzinka = 4 osoby |
1.Frog i rodzinka = 4 osoby
2. Mareksz007 |
2. Mareksz007 3. Śluza, być może z rodzinką. Mam córki 7 i 9 lat |
Widzę ze na Podlasie nie ciągnie:)
|
Cytat:
|
ja trzymam się swojej wersji....być na miejscu a nie przybyć to grzech :D:D:D:D:D zaraz prosto po pracy :DDD
|
2. Mareksz007 3. Śluza, być może z rodzinką. Mam córki 7 i 9 lat 4. BABA + 1 wędka |
2. Mareksz007 3. Śluza, być może z rodzinką. Mam córki 7 i 9 lat 4. BABA + 1 + 2 wędki 5.Zibi z rodziną =4 osoby |
1 Załącznik(ów)
Od 14 do 17 kupa czasu ,i ten czas mozna jakos zorganizowac.Mozna np:zrobic pol -dniowy splyw Czarna Hancza ( z atrakcjami).Powedkowac ,postrzelac,pogrilowac,moze nawet cos wypic (o ile Marek postawi hi,hi...a sklep obok czynny na wezwanie),mozna poplywac katamarem czy statkiem,zrobic wycieczke rowerowa,itp...Zreszta cos sie wymysli ale dobrze byloby wiedziec wczesniej.Tak wyglada to miejsce.
|
1 Załącznik(ów)
Fotka pewnie robiona dromem zwiadowczym z sondą na ryby:):).
|
Moja urodzinowa "chodzi", no właśnie warto wiedzieć ile przygotować by nie zabrakło
|
Cytat:
|
Cytat:
|
1 .Frog i rodzinka = 4 osoby
2. Mareksz007 3. Śluza, być może z rodzinką. Mam córki 7 i 9 lat 4. BABA + 1 + 2 wędki 5. Zibi z rodziną =4 osoby 6. Ablos z familio-4osobniki 7. Seba + Ania |
Tak mysle co mozna zrobic na tym zlocie. I podaje przykladowe ceny.
Czwartek -przybycie a wiec grill (przynajmniej po 0,5 kg miesa roznego gatunku na osobe +salatka np:piemonteze)-koszt 20, napoje we wlasnym zakresie. Piatek proponuje zrobic rajd rowerowo-kajakowo -pieszy (czyli 2 godz przejazd rowerami,potem przesiadka na kajaki okolo 3 godzinny splyw Czarna Hancza i kanalem augustowskim .pozniej 1,5 godzinna pielgrzymka brzegiem jezior i polowanie na niedzwiedzia.Koszt tego okolo 50zl za osobe (wypozyczenie kajakow i rowerow)Wieczorem mozna zrobic kociole (a jak bedzie wielu to potrzebny bedzie parnik) W sobote kazdy robi co chce (plywa,opala lowi ryby,zbiera grzyby czy strzela w paintball -40pln 200kulek) W promieniu 200m metrow jest pizzeria ,bar i reustauracja oraz 3 sklepy. Moze ktos ma jeszcze jakies propozycje ??? |
Hej
Jak wygląda opcja pokojowa,chodzi mi o przyjazd z małym dzieckiem,(0,5 roku)??? +Dabal +3wędki |
Cytat:
|
@Maćka
http://www.boracamp.pl/strona.php?action=cennik Wyglada, ze jest opcja przyczepy campingowej. |
Postaram sie odpowiedziec na wszystkie pytania i sugestie:
Macka-opcja pokojowa istniala ale juz zajete (moge sie dowiedziec 100m obok to byloby 2+maly?) Sluza-co do rowerow to mozna wziasc bo jest czy przywiesc a moga na inne dni sie przydac Gawron-Bora camp to inne pole w odleglosci 5 km.U mnie to http://www.ruszajwpolske.pl/kwatery/...363,index.html a strony nie mam czasu zrobic,ale z czasem.Jesli jestes przyczepa to prad,woda i scieki mam podlaczone. Po za tym mam 3 namioty wojskowe i troche lozek -polowek to mozna tam kimac. |
Rewelka
|
Tydzień temu w sobotę na BORACAMP nie dało się wcisnąć nogi.
|
Szczyt sezonu. Dobra pogoda. Wszystkie parkingi pod blokami opustoszaly. Jeszcze z tydzien i sie wyluzuje kazde pole w okolicy.
|
Hej Macka ,dla ciebie i bobasa odstąpię miejsce w domku:).
|
Brawo dla tego Pana! :Thumbs_Up:
|
Jak na razie widze to parnik nie bedzie potrzebny.
|
Powoli klaruje się przyjazd ekipy błotnej:D
|
No to mnie XR-a przywiezie. Tolek daruj parnik błoto przygotuj.
|
Z blotem nie ma problemu ale glebokosc tylko do 120cm
|
Trudno, dobre i takie, lakierków najwyżej nie pobrudzim.
|
Wyjątkowo wybieramy się sprzętami szosowymi, co by nie zardzewiały.
Dla mojej DR-y 100km w jedną stronę, to litr oleju i mogłoby zabraknąć:D |
:)Hej, szykujta spanie bo wypadniemy wyściskać wasze gęby, a jako że Alicja wywodzi się z hrabioskiego rodu to w namiocie spać nie zamierza:D
Drogi Frogu ... Dziękujemy Jeszcze nie byliśmy a już wszystkim dziękujemy, tacy już jesteśmy:haha2: To pisałem ja Dabal:dizzy: |
Siemka może i ja przystąpię do integracji :kumbaya::beer2:z rodzinką , będę starał się dotrzeć :at:gdyż nie zobaczyć tak doborowego towarzystwa :kumbaya:było by przynajmniej szkoda. A i darmowej urodzinowej :)wódki się nie napić to....(grzech).
|
Maciuś ale fajno!!!!!!!!!! Milion lat Was nie widziałam!!! Do zobaczonka!
|
:lobby::beer2::kumbaya::zdrufko::blues::drif::rule s::D:);)
jeszcze parę dni, i oby nie lało;) |
Dabal wydaje Mi się ze deszcz w niczym nie przeszkodzi a pewnie JUBILAT będzie miał trochę więcej błota :))
|
Co wy z tym blotem:dizzy:
I nie lubię h....ej pogody :D |
Jak bedzie 35 w cieniu to bedziesz blagac o bloto:) a w skrocie: Seba bedzie to i bloto sie znajdzie.
|
No tak ale Seba przyjeżdża na galowo:) , miałem na myśli ze chwilowe załamanie pogody nie zamąci klimatu spotkania
|
Jeszcze nie wiem w jakiej kompilacji rodzinnej ale pojawię się.
|
Wasi/////
Ty to potrafisz zbudowac napiecie :-) |
Porterówka się robi
|
Witam , jedzie ktos z Bielska P. okolic Bielska albo Białegostoku na moto? Z chęcio bym dołączył.... :)
|
Jakie tam napięcie.
A znacie kawał o napięciu? Nie? To Wam powiem. Na pięciu napadło dziesięciu. Buhaha. Dobre nie? Po prostu nic konkretniej nie mogę zaplanować. W ostateczności wsadzę dupę na afrę i przylecę sam bom ostatni raz siedział na niej na wiosennym. |
Łał!!! widzę że moje plany się powiodą,. Miło ze chce się wam ruszyć dupska, oby się integrować.Ja też chciałbym uściskać wasze mordki.Więc do Piątku lub Soboty .KALUMNA BĘDZIE GRAĆ !!!!!!!!!!!!!!.Kto może niech przybywa, moc św.wody Marka SZ.007 postawi na nogi :D .
|
Cytat:
|
Szurpik, ja jadę w sobotę popołudniu jak reflektujesz.
|
Szurpika chyba nie ma na forum ale Miszaa na pewno mu przekaże.
|
I ja mam w planach wyjazd w czwartek ok 18. Augustów omijam, gps nie mam, więc nie wiem o której dotrę.
|
Daj mi marek na priva numer, byc moze dolacze z gps i lampkami nocnymi, marzy mi sie porzadny off
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45. |