![]() |
Zakonczenie sezonu w Lubuskim 03-04-05- 10
Jak powyżej :D:D:D proponuje zakończenie sezonu w Lubuskim w terminie 03-04-05 października na bunkry w blisko Międzyrzeczu dokładnie w Kaławie pod wiata kto zna okolice wie gdzie to jest............... ( kto nie wie to wytłumaczy na priw )
Warunki ????? nie ma nic las, bunkry i dużo powietrza ;););) ale za to będziemy my ;););) Zapewniam dach nad głowa i ognisko :D:D:D a więc kto się na to pisze ???? Numer do mnie 663773070 Poniżej lista 1. fabrizio13 UWAGA ZMIANY W TERMINIE :D:D:D jednak balujemy 3 dni |
Ooo dobra miejscówa tylko sprawdź czy jeszcze stoi :D
Październikowe offy mniam mniam :D Raczej się przyturlam. |
Stoi stoi ;);) wiedziałem stara dobra ekipa nigdy nie zawiedzie :Thumbs_Up: i za to was lubię ;););)
|
Może i mnie się uda być? :D
|
Cytat:
|
Panie Org, rozchodzi się o wrzesień? Bo w październiku 5 i 6 przypada na niedzielę i poniedziałek.
Jak o wrzesień to mi nawet pasuje :-) |
Nie daleko i klimatycznie. Stawię się.
|
Zaczekaj...pażdziernik,czy wrzesień mnie pasuje nawet dwa razy a włosi może mają jakieś inne kalendary:D
Piszę się :at: |
Sorki za blad to mialo byc 04-05 pazdziernika ;-)
|
Będę :Thumbs_Up:
|
1. fabrizio13
2. Kosmal Jestem na podium.Kto trzeci...? |
będzie jakieś przeczesywanie krzaków..? czy tylko napitka..? :)
|
No dobra. To ja też... postaram się :-)
1. fabrizio13 2. Kosmal 3. zaczekaj Cytat:
|
A to może i ja się wybiorę :)
|
1. fabrizio13
2. Kosmal 3. zaczekaj 4.f4u oczywiście że się wstawię :-) |
Jest to prawdopodobne, Fabrizio... założe opone. Naprawdę, obiecuję :)
|
Pażdziernik to bliżej grudnia niż maja ...będzie pizgało,a może by ,sorki Fabrizio,opcia 3,4,5 pażdziernik,jak marznąć to marznąć
|
Dokładnie, u mnie opcja "piątekporobocie" jak najbardziej :D
|
Jak pisałem watek właśnie myślałem czy nie proponować piątek, sobotę i niedziele ale nie pomyślałem ze może być zainteresowanie od osobami których mieszkają tak daleko jak Bicio ;);):Thumbs_Up::Thumbs_Up: bo tak jak piszesz Ramoneza pogoda może być różna o tej porę roku ;) ale ok dla mnie bomba jak tak wam pasuje :D:D:D a kto nie będzie mógł w piątek po prostu dołączy do nas w soboty ;););)
Proszę bardzo termin poprawiony :D:D:D Misza uwierzę ci tylko jak zobaczę :haha2::haha2::haha2: EX1 trzymamy się tradycji dzida trzoda i najebka :at::kumbaya::convulsion: :D:D:D |
1. fabrizio13
2. Kosmal 3. zaczekaj 4. f4u 5. Bicio 6. Lepi 7. LuckyOne 8. Ramoneza |
1. fabrizio13
2. Kosmal 3. zaczekaj 4. f4u 5. Bicio 6. Lepi 7. LuckyOne 8. Ramoneza 9. greton dobre, postaram się.. |
0. demolka
1. fabrizio13 2. Kosmal 3. zaczekaj 4. f4u 5. Bicio 6. Lepi 7. LuckyOne 8. Ramoneza 9. greton uehehehehe, zeby nie bylo ze sie wpisuje na liste, ale już tym zyje ;) |
Jest Demolka jest moooooooccccccc :lol8::lol8::lol8:
|
Demolka,jak ty to zrobiłaś że znów na podium
Ojjjjj... mam mniemanie że altanka pęknie w szwach, Fabrizio daj zdięcia owej wiaty jak masz. |
Hehehe, Artur nie pęknie, żelbet made in germany :D Adolf budował.
fotki: https://picasaweb.google.com/1064704...77857732453106 |
Orzesz ty,nie pęknie...fakt wujek Fritzz jak budował to na lata,ino od betonu bedzie ciągło ,opcia słomy ala kazamaty w Kłodzku by sie zdała ... Fabrizio miejscowego chłopa znasz?
|
Widzę że się dobrze zapowiada :at::at::at:trzeba się stawić
0. demolka 1. fabrizio13 2. Kosmal 3. zaczekaj 4. f4u 5. Bicio 6. Lepi 7. LuckyOne 8. Ramoneza 9. greton 10.norbicom1+ 1(kolega) |
4 Załącznik(ów)
Lepiej się rozbić obok w lesie ;);) Było bym za tym by coś upiec na ognisku co wy na to ?? :drif::drif: No i na pewno was zaprowadzę pod ziemia wiec latarki obowiązkowe :D:D:D
|
A ja pamietam te ruiny! Nie wiem co to było ale kiedyś tam przyjechałem w nocy do jakiejś miłej ekipy dzidowników! Krążenie w nocy z nawigacją aby znależść to miejsce - bezccenne :)
|
lipa, przejdzie mi taka impreza koło nosa i to na własnym lubuskim terenie. :( (wesele, nie moje ale zawsze to wesele.)
|
mmm brzmi super :D się wybiorę :D
|
kawałek drogi mam ale na opcję od "piątekpopracy" powinienem zdążyć. tylko jakieś namiary na miejsce potrzebne tudzież wytyczne "za sklepem w prawo i pierwsza w lewo" potrzebne :D
|
Hejka trzeba się kierować na Boryszyn tam gdzie robią zlot militarny, mijasz bunkry płatnych po lewe i jak dojeżdżasz do wioski od razu w prawo w dół i znowu za kilka metrów w prawo jest stara droga po niemiecku, jak zaczyna się las musisz trafić drogę znowu w prawo i nie daleko jest ta wiata miedzy droga główna a wiata po prawie i po lewie są bunkry w lesie. Pozdrawiam ;-)
https://www.google.pl/maps/place/52%...!3m1!1s0x0:0x0 |
Zrobie wszystko aby być.
|
Jakies grupy bede sie tworzyc zeby tam dojechac ,czy kazdy we wlasnym zakresie?:)
|
ja chętnie się dołączę do kogoś i najlepiej offem polecieć.
|
...a ja sobie będę uczył studentów w ten łikend....:mur:
|
idz na wagary :D
|
Cytat:
E tam. I tak się pewnie nic nie nauczą, a tak jak będą mieli wolne od zajęć to i oni będą zadowoleni i Ty też :) Lepiej dawaj z nami w lubuskie.:Thumbs_Up: |
Sądzę, że po przedstawieniu takich argumentów dziekanowi, radośnie zawiesi całe studia zaoczne do odwołania... :D
|
no widzisz, pogotowie FAT zawsze do uslug :D
|
A my możemy wpaść "autobusem" z Kiemliczami?
|
Postaram się być . Pewnie będzie lipa, ale co mi tam :D
|
Sądząc po tym kto się do tej pory zdeklarował to będzie lipa na maksa :D
|
Tomkow
...a ja sobie będę uczył studentów w ten łikend....:mur: Napiszemy Ci usprawiedliwienie :) oj tam będziesz ich męczyć, daj im żyć :) albo zabierz ich ze sobą na imprezę :) 2w1 :) Będzie lipa jak zabraknie "kompociku" :) Sławek - zabierz moją szczotę jak będziesz jechać :) |
Jak najbardziej Diverku mój ;););)
|
0. demolka
1. fabrizio13 2. Kosmal 3. zaczekaj 4. f4u 5. Bicio 6. Lepi 7. LuckyOne 8. Ramoneza 9. greton 10.norbicom1+ 1(kolega) 11. Arturro007 12. Nowik mówi że też |
Nowik idzie zawsze tam gdzie ty ;););) tylko pozazdrościć takiego przyjaciela :bow::bow::lc8:
|
ja się nie wpisuję - ale jak poskładam gumy jakieś i mnie z domu puszczą to się postaram....
choć zawsze piszę a potem klops... |
HHHHHMMMMM no to wal najpierw tego klopsa a potem pisz ;) to będzie pewny ze będziesz :haha2::haha2::lol19::lol19:
Dawaj do nas ;);) będzie Nowik to na pewno ci powie FAJNE ZE JESTEŚ :haha2::haha2: on tak zawsze ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:51. |