![]() |
Fajny Bal u Podlasiaków 31.01.2015
Zapraszamy wszystkich serdecznie na Fajny Bal Karnawałowy u Podlasiaków!!!!
Termin - 31 stycznia 2015 r., miejsce to samo czyli gospoda Wim w Michałowie http://www.zajazd-michalowo.pl/pl/onas.php. Termin jedyny wolny więc proszę szybko i ostatecznie się decydować bo muszę uzbierać trochę osób, żeby impreza się odbyła. Zespół megafajny :D, jedzenie pyszne!!! Noclegi na miejscu. Koszt 100 zł od osoby + nocleg 50 zł Reszta info wkrótce. To lecim z listą: 1 Ivi i Szymon BBI |
1 Ivi i Szymon BBI
2. Siwy + Kaśka |
1 Ivi i Szymon BBI
2. Siwy + Kaśka 3. Tomek z Mirkiem :dizzy: |
Możesz napisać coś więcej o tym co jest zawarte w cenie?
|
koncert na harmonii o 4 nad ranem w hotelowym korytarzu ...
|
zawsze taki termin wybieracie, że ja nie mogę :(
Miłej zabawy, może na Rajd Podlaski będzie mi dane się dostosować |
No szkoda że na ferie wypadł ten jedyny wolny termin. Bardzo chciałem być, niestety wyjazd już mamy zaplanowany, bilety kupione...
|
Magda + Chrust
nie ogarniam jak sie edytuje dopiszcie nas do listy |
Dobra już sobie poczytałem o wcześniejszych edycjach, więc chyba nie mogę przegapić tego koncertu na harmonii. Jeszcze was wszystkich nie znam, ale mam nadzieję, że przyjmiecie jak swoich po staropodlasku :)
1 Ivi i Szymon BBI 2. Siwy + Kaśka 3. Tomek z Mirkiem 4. Magda + Chrust 5. Stanley + Asia z noclegiem |
Szefowa!
Zamykaj listę bo się nie pomieścim !!! |
Cytat:
|
1 Ivi i Szymon BBI
2. Siwy + Kaśka 3. Tomek z Mirkiem 4. Magda + Chrust 5. Stanley + Asia z noclegiem 6. Wodzu + Wodzowa :) z noclegiem |
W cenie 100 zł jest jedzonko w postaci 3 gorących dań i sporo przystawek (jeszcze nie wiem jakich ale na pewno smacznych), ciasto, kawa, herbata no i oczywiście zespół.
Napoje alkoholowe należy wziąć ze sobą. |
Cytat:
Tomek z Mirkiem jadą razem na imprezę i spotykają tam zupełnie przypadkiem dwie fajne dziewczyny z Mazowsza Asie i Ule :) Bawią się znakomicie i wracają już razem :) |
Chciałbym jeszcze nadmienić że w tej zabawie może uczestniczyć wielu "graczy" .
Jedyny ograniczeniem może być pojemność lokalu :) . |
Halioo co sie dzieje z ta listą!!!! Białystok, Hajnówka no i Bielsk rolniki akaliczne nie mogą dać ciała!!!!!!!!
W tym roku jako,że bal powstał bardzo szybko chcielibyśmy też coś zdziałać dla dzieci, pomyśleliśmy,że może pomożemy tym najbliżej nas i wybraliśmy Dom Dziecka im. Janusza Korczaka w Krasnem. Nie zdążymy nazbierać rzeczy na licytację, ale wyklarował nam się pomysł,że każdy przychodzący na bal przyniesie coś dzieciom. Nawiązałam kontakt z dyrektorką, żeby podpytać co najbardziej jest potrzebne i otrzymałam taką wiadomość: Witam serdecznie! W imieniu dzieci bardzo serdecznie Dziękuję za najlepszy wybór domu dziecka i super dobry pomysł. Pomoc nam się bardzo przyda a co to już mniej ważne. Potrzebujemy wszystkiego co w domu jest niezbędne tylko o 50 razy więcej. Mogę zasugerować; kolorowe papiery, środki czystości, skarpety a może koszulki z Logo Waszego Klubu.Przyda się tez proszek do prania, kremy do rąk, słodycze , szczotki do włosów lun gumki do kucyków. Z każdej rzeczy będziemy się bardzo cieszyć. A może przyjedziecie do nas na ognisko i powozicie dzieci motorami Zapraszamy. Do usłyszenia. Pozdrawiam Anna Zieniewicz Tak więc zapraszamy !!!!!!!!!!! |
Cytat:
|
Niektóre z tych dzieciaków znam bo przyjeżdżają do mnie na basen,więc ode mnie przybędzie około 20 osób :-)
|
Cytat:
|
Nooo wiedziałam ,że na Michałowie można polegac ;)
|
1 Ivi i Szymon BBI
2. Siwy + Kaśka 3. Tomek z Mirkiem 4. Magda + Chrust 5. Stanley + Asia z noclegiem 6. Wodzu + Wodzowa z noclegiem 7. Lordowie z Michalowa w ilości około 20 osób (dziękujemy za miłą imprezę) 8. Onegdaj szt 2 (ps Marcinek goli nogi:vis: ) |
Na pewno trzeba na wiosnę wybrać się i powozić dzieciaki moturami. Dlaczegusz my takie durne wcześniej na to nie wpadli.
|
Wiem dlaczego ta lista jest tak krótka:
https://www.youtube.com/watch?v=b9LQe2tJ3gE |
1 Ivi i Szymon BBI
2. Siwy + Kaśka 3. Tomek z Mirkiem 4. Magda + Chrust 5. Stanley + Asia z noclegiem 6. Wodzu + Wodzowa z noclegiem 7. Lordowie z Michalowa w ilości około 20 osób (dziękujemy za miłą imprezę) 8. Onegdaj szt 2 (ps Marcinek goli nogi ) 9. Agata i Siejko |
Durne, durne poprawim się na wiosnę ;).
|
A mogą być używane zabawki w dobrym stanie? Chciałem oddać dzieciakom w Białymstoku ale Dom Dziecka przyjmuje tylko nowe...
|
Łukasz jeśli nie zniszczone mocno to pewnie, pisałam do Pani Ani i mówi,ze ucieszą się ze wszystkiego ;)
|
Kurka wodna!!! Termin balu w takim narciarskim czasieee... i znów powiedzą że Hajnówka...
|
W jakim narciarskim jak słońce świeci i +10!!!!!!!!!!!Ty weź Emil nie rób scen, możesz na narty jechać 1 lutego, widzę Cię na balu bo wszystkie toasty w Nowym Roku będą za Hajnówkę ;).
|
1 Załącznik(ów)
Jak będzie takie coś to idę w ciemno...:D
|
1 Ivi i Szymon BBI
2. Siwy + Kaśka 3. Tomek z Mirkiem 4. Magda + Chrust 5. Stanley + Asia z noclegiem 6. Wodzu + Wodzowa z noclegiem 7. Lordowie z Michalowa w ilości około 20 osób (dziękujemy za miłą imprezę) 8. Onegdaj szt 2 (ps Marcinek goli nogi ) 9. Agata i Siejko 10. Kornik i Kornikowa |
Halio!!!!
Informuje się osoby zostające na nocleg, iż muszą same zadzwonić i zamówić sobie pokoik, bo są różne opcje pokoikowe ;). Jest możliwość zamówienia śniadania w cenie 15 zł. Dzwoniąc należy podać tajne hasło- Bal motocyklowy, bo mamy pokoje w tańszej cenie. Kontakt http://www.zajazd-michalowo.pl/pl/kontakt.php Koniec!!!! |
A moze kto bedzie miał pojedyńczą prycze w pokoju i by mnie przyjął co bym ludziom zparowanym miejsc nie zabierał?? Bym był ale singlem ;P Taka sytuacja....
|
Cytat:
|
1 Ivi i Szymon BBI
2. Siwy + Kaśka 3. Tomek z Mirkiem 4. Magda + Chrust 5. Stanley + Asia z noclegiem 6. Wodzu + Wodzowa z noclegiem 7. Lordowie z Michalowa w ilości około 20 osób (dziękujemy za miłą imprezę) 8. Onegdaj szt 2 (ps Marcinek goli nogi ) 9. Agata i Siejko 10. Kornik i Kornikowa 11. pioter + Iza |
Proszę nie sugerować się liczebnością chętnych na bal, bo lista trochę kłamie ;). Mimo wszystko bal się odbędzie.
Jeśli chodzi o kasę to, akalice Michałowa zbiórkę przejął Łukasz Oczek, akalice Bielska i Brańska bezpośrednio do mnie wpłacą a pozostałe osobniki, które przybędą z odległych rejonów upraszam o wpłatę pieniążków za bal na konto: 86 1240 2904 1111 0010 3496 5046 Bank Pekao Iwona Wojtkowska Hołody 87A 17-100 Bielsk Podlaski W tytule napiszcie - "bal" . Koniec P.S. Będzie, będzie zabawa :blues: |
1 Ivi i Szymon BBI
2. Siwy + Kaśka 3. Tomek z Mirkiem 4. Magda + Chrust 5. Stanley + Asia z noclegiem 6. Wodzu + Wodzowa z noclegiem 7. Lordowie z Michalowa w ilości około 20 osób (dziękujemy za miłą imprezę) 8. Onegdaj szt 2 (ps Marcinek goli nogi ) 9. Agata i Siejko 10. Kornik i Kornikowa 11. pioter + Iza 12. Frog+kaliumna:o |
1 Ivi i Szymon BBI
2. Siwy + Kaśka 3. Tomek z Mirkiem 4. Magda + Chrust 5. Stanley + Asia z noclegiem 6. Wodzu + Wodzowa z noclegiem 7. Lordowie z Michalowa w ilości około 20 osób (dziękujemy za miłą imprezę) 8. Onegdaj szt 2 (ps Marcinek goli nogi ) 9. Agata i Siejko 10. Kornik i Kornikowa 11. pioter + Iza 12. Frog+kaliumn 13, Qźwa "13"-sty - RobertD |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Wojtuś zostaw Roberta w spokoju (znaczy w pokoju :))!!!
|
Ach Ci starzy kawalerowie:mur: Bykowe płacić,jeden i drugi:umowa:
|
1 Ivi i Szymon BBI
2. Siwy + Kaśka 3. Tomek z Mirkiem 4. Magda + Chrust 5. Stanley + Asia z noclegiem 6. Wodzu + Wodzowa z noclegiem 7. Lordowie z Michalowa w ilości około 20 osób (dziękujemy za miłą imprezę) 8. Onegdaj szt 2 (ps Marcinek goli nogi ) 9. Agata i Siejko 10. Kornik i Kornikowa 11. pioter + Iza 12. Frog+kaliumn 13, Qźwa "13"-sty - RobertD 14.LAZYJACK & LAZYANIA |
1 Ivi i Szymon BBI
2. Siwy + Kaśka 3. Tomek z Mirkiem 4. Magda + Chrust 5. Stanley + Asia z noclegiem 6. Wodzu + Wodzowa z noclegiem 7. Lordowie z Michalowa w ilości około 20 osób (dziękujemy za miłą imprezę) 8. Onegdaj szt 2 (ps Marcinek goli nogi ) 9. Agata i Siejko 10. Kornik i Kornikowa 11. pioter + Iza 12. Frog+kaliumn 13, Qźwa "13"-sty - RobertD 14.LAZYJACK & LAZYANIA 15.Zibi |
1 Ivi i Szymon BBI
2. Siwy + Kaśka 3. Tomek z Mirkiem 4. Magda + Chrust 5. Stanley + Asia z noclegiem 6. Wodzu + Wodzowa z noclegiem 7. Lordowie z Michalowa w ilości około 20 osób (dziękujemy za miłą imprezę) 8. Onegdaj szt 2 (ps Marcinek goli nogi ) 9. Agata i Siejko 10. Kornik i Kornikowa 11. pioter + Iza 12. Frog+kaliumn 13, Qźwa "13"-sty - RobertD 14.LAZYJACK & LAZYANIA 15.Zibi 16. Marta i 3 koleżanki:dizzy: 17. Kłos i Siebieś |
Kórwa jedzie kto przez poznań? Drugiego powrotu na kacu nie zniese.
|
nr. 16 imiona, nazwiska, dane statystyczne, stan cywilny itd
|
1 Ivi i Szymon BBI
2. Siwy + Kaśka 3. Tomek z Mirkiem 4. Magda + Chrust 5. Stanley + Asia z noclegiem 6. Wodzu + Wodzowa z noclegiem 7. Lordowie z Michalowa w ilości około 20 osób (dziękujemy za miłą imprezę) 8. Onegdaj szt 2 (ps Marcinek goli nogi ) 9. Agata i Siejko 10. Kornik i Kornikowa 11. pioter + Iza 12. Frog+kaliumn 13, Qźwa "13"-sty - RobertD 14.LAZYJACK & LAZYANIA 15.Zibi 16. Marta i 3 koleżanki 17. Kłos i Siebieś 18. Sołtys Kto mnie przygarnie do pokoju ? :chleje: |
1 Ivi i Szymon BBI
2. Siwy + Kaśka 3. Tomek z Mirkiem 4. Magda + Chrust 5. Stanley + Asia z noclegiem 6. Wodzu + Wodzowa z noclegiem 7. Lordowie z Michalowa w ilości około 20 osób (dziękujemy za miłą imprezę) 8. Onegdaj szt 2 (ps Marcinek goli nogi ) 9. Agata i Siejko 10. Kornik i Kornikowa 11. pioter + Iza 12. Frog+kaliumn 13, Qźwa "13"-sty - RobertD 14.LAZYJACK & LAZYANIA 15.Zibi 16. Marta i 3 koleżanki 17. Kłos i Siebieś 18. Sołtys 19. Robert Stachura + Irena 20. Roger KTM + Ela |
1 Ivi i Szymon BBI
2. Siwy + Kaśka 3. Tomek z Mirkiem 4. Magda + Chrust 5. Stanley + Asia z noclegiem 6. Wodzu + Wodzowa z noclegiem 7. Lordowie z Michalowa w ilości około 20 osób (dziękujemy za miłą imprezę) 8. Onegdaj szt 2 (ps Marcinek goli nogi ) 9. Agata i Siejko 10. Kornik i Kornikowa 11. pioter + Iza 12. Frog+kaliumn 13, Qźwa "13"-sty - RobertD 14.LAZYJACK & LAZYANIA 15.Zibi 16. Marta i 3 koleżanki 17. Kłos i Siebieś 18. Sołtys 19. Robert Stachura + Irena 20. Roger KTM + Ela 21. Emil xtz + Emka |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:51. |