![]() |
Rumunia 2015 - ma ktoś ochotę?
Jak w temacie.
Ma ktoś ochotę poszlajać się po Rumunii? Zrobić Transfogarską i Transalipinę, skoczyć nad morze i generalnie pozwiedzać ten kraj? Wstępnie termin maj/czerwiec - do ustalenia. Czas 10-14 dni. Spanie w namiotach lub innych budżetowych miejscach. Ilość moto 3-5 sztuk. Piszcie |
Ja mam ochotę. Tylko, że ja chcę prze Apuseni na Transy-, a potem przez Bicaz na Maramuresz i przez Borżawę na Polskę
|
Trasy Trans- to raczej w czerwcu z powodu śniegu.
|
sluza powtórka z rozrywki :D szczerze mówiąc to też bym się wybrał...
|
Cytat:
To co Panowie, teraz trzeba termin ustalić i się szykować. |
spider2you polecam zaopatrzyć się w dobre zabezpieczenie antykradzieżowe motocykla, wiem coś o tym :)
|
Cytat:
Właśnie nie wiem jak z terminem. Logicznie by było połączyć to z Szuter Party jeśli się odbędzie. Z drugiej strony, chciałbym wrócić z Oversize ścianą wschodnią do siebie. I bądź tu mądry ..... :dizzy: |
My jedziemy z białego z 3 endurakami na przyczepce poganiać po górach, Maramuresz. Termin to wstępnie pierwsza połowa czerwca chociaż były też pomysły właśnie żeby z szuter połączyć.
|
Śluza/Mateo88 rozumiem że zgarniecie mnie i Wojtka po drodze? :)
|
Trasa Transfogarska jest nieczynna do końca czerwca!!!
|
22 czerwca, 2200m. , śniegu po pas ;)
https://lh5.googleusercontent.com/-V...0/P1070956.JPG czasami oba transy można przejechać już z początkiem maja. Ze śląska ruszamy lawetami 29.05 w piątek po pracy, powrót nocą z soboty na niedzielę 6/7.06.2015. Jak już połowa ludu na forum jedzie w tym samym terminie, to może zlot na miejscu? :D |
My w drugiej połowie czerwca też sie wybieramy w 5 moto.
Raczej północna częsc. Chcemy sie wyjeździć :drif: |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Ale dało radę :) Oby w tym roku zima szybko odpuściła.
|
Cytat:
Nieprawda :) 16 czerwiec 2014 :) http://images55.fotosik.pl/626/c836e8587bc0315f.jpg |
Cytat:
|
Bardzo chetnie, tylko daj znać troche wcześniej
|
widzę że koledzy o mnie coś... :)
tym razem spotkamy się w Beskidzie Sądeckim (blisko Łącka) mam nadzieje że wyruszymy przed południem... |
Twój post został usuniety ze względu na komercyjny charakter wyjazdu , aby zamieszczać takie ogłoszenia na forum należy opłacić składkę + PID .
|
Cytat:
o nie, ja od Łącka wolę z daleko, bo zawsze to jest ostania rzecz jaką pamiętam: ktoś przyniósł łącką... i hhhhhhuj, nic więcej nie pamiętam |
Cytat:
|
Ja również wybieram sie z kolegą (2 moto) do Rumunii, z tym że 16-17 maj muszę być w domu, także musi to być 10-14 dni przed lub po tym terminie.
|
Rumunia w sumie brzmi ciekawo, być może przypasuje mi jakiś termin ;) będę obserwował rozwój wydarzeń :)
|
ooo rumunia , z taką ekipą .To ja też poproszę :)
|
wygląda na tę chwilę tak. Jadę na Ukraińską integrację 15-17 maj i rozum mi podpowiada, żeby z Ukrainy jechać na Rumunię, czyli od 17 do 23 maja
|
2x jednocylindrowcy
Ja z kolega sie wybieramy ukraina rumunia zalezy od pogody
termin 31. maja 12 czerwca motocykle drz + dr650 moze ktos sie dolonczy lub my do kogos |
Jak tam w temacie Rumunii ?
Ja wybieram się tam ok. 6 czerwca - ktoś jeszcze w podobnym terminie ? |
Termin koniec czerwca na pojeżdżenie jest na tapecie.
|
Ja mam wstępnie termin ustalony na Rumunię - 19 czerwca ale w planie tylko Transfogaraska, część Transalpiny i chcemy wskoczyć na 66a (i tutaj mam pytanie dotyczące tej trasy - czy ona jest przejezdna, bo wuj gogle nie pokazuje ciągłości a na mapie nam drogę na biało?). Dalej gonimy na Czarnogórę.
|
Wczoraj gadałem z kumplem, jeżdżą na lekkich po RO, śniegu już bardzo mało. Wjechali na 1900m i biało było tylko na zacienionych stokach. :)
|
|
Coś film nie bangla.
|
Cytat:
Ale Maramuresz trochę niższy, można jechać ;) https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...04&oe=560B4DA1 Za tydzień w sobotę wbijamy się na/pod Farcaula ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:19. |