![]() |
Przycisk - siwa gumka Tripmastera
Witanko!!!
Problemik z jednym przyciskiem na tripmasterze Dokładnie chodzi mi o tę siwą gumke osłaniającą przycisk- porwała się poprostu :o Czy można gdzieś dostać coś takiego??? Ewentualnie w jakiś sposób zabezpieczyć,okleić...??? Niby drobiazg, jednak mnie irytuje ten widok No i nie chce zniszczyć- zwilżyć działającego jeszcze Tripa Dzięki za wszelki sugestie Pozdrawiam ;) |
Witam,, o ja tez bym był chętny na tę gumowa osłonę na przyciski tripa moze cos ktos??? Pozdrawiam
|
do 2 tygodni bede mial przyciski tylko musze zasiasc i narysowac potem posle na testy kilku chetnym ;)
|
dawaj znaka co i jak - jestem bardziej niż chętny na te testy Twoich przycisków
|
poproszę 2 sztuki
|
To ja wiadomo poproszę tez komplecik do tripa.
|
Oj ja też mogę potestować.. i kupić też;)
|
I ja, i ja :D
|
i ja też poproszę 2 szt. jak już będą
|
Wszyscy to wszyscy ja tez chętnie nabędę komplet ;)
|
Jako założyciel tematu pozwole sobie ustawić się na przodzie kolejeczki :D
Prosze o 2 sztuki gumeczek :D |
spokojnie Panowie :) najpierw wysle kilkanaście zebyscie sprawdzili czy beda odpowiadac czy cos sie nie rozwarstwi beda w kolorze czarnym chyba ze wszyscy zdecyduja sie na inny kolor :) to mozna zrobic czerwony niebieski biały .... ale musiala by byc spora partia w jednym kolorze bo matariał jest drogi :Sarcastic:
|
i ja również poproszę komplet gumek do tripa
|
j.w. ;)
|
a te gumki to nie są siwe we wszystkich tripach???
nie żebym jakis wybredny był czy co, ale jeśli jest taka możliwosć to proszę kolor siwy :D |
jak by się dało to zrób siwe , tak jak w oryginale
|
Tak myślę, że na forum jest tyle afryk że warto zrobić kolor oryginału. To chyba jest jakaś guma z sylikonem bo jest strasznie miękka.
|
Też takie coś kupie jak będzie gotowe i cenia nie będzie kosmiczna.
|
ja też potrzebuje jedną
|
Gumki beda czarne nie mam siwego materiału a zamówienie takiego kolory było by kosmicznie drogie ponieważ producent musial by dla nas zrobic taka barwe
|
Dla mnie pasuje. Ważne żeby pasowały i były szczelne.
|
I co tam sie cos ruszyło w sprawie tych gumek😜?
|
Też wezmę do tego nic nie mającego tripa ;)
|
pod koniec przyszlego tygodnia powinienem miec czekam na materiał
|
Dla mnie mogą byc i czarne ,,,
|
Oj tam, siwe czy brunetki, nieważne jakie, byle były.. Czorne mogą być, jak najbardziej... :Thumbs_Up:
|
Prace ruszyły ;) tzn sa pierwsze prototypy puki co musze uporac sie z gruboscia scianek i elastycznascia przyciskow .[IMG]http://pics.tinypic.pl/i/00654/f45njkik86o9_t.jpg[/IMG]
|
Jak dla mnie to super wyglądają pozdrawiam.
|
A jaka jest przewidywana orientacyjna cena?
|
Beda pojedyncze i podwójne???
|
cena nie będzie kosmiczna ;)
pojedyncza jest trochę inaczej zrobiona pewnie też będzie ale najpierw chce ogarnac podwójne |
To jak czy coś wiadomo jak gumeczki się mają i kiedy będą dostępne jakieś wiadomości? pozdro
|
Udało się coś stworzyć?
|
Czy coś wiadomo o gumeczkach? Jakaś wiadomość?
|
Gumki stworzyłem i ścigają rozeslalem na testy ale nikt z testujacych nie raczył udzielić opinii o którą prosiłem ot taka forumowa pomoc :/ temat opuściłem pozdrawiam
|
Szkoda:( ,ja chętnie taka gumkę na testy bym kupił. Przemyśl sprawę myślę ,że znajdzię się więcej chętnych do kupienia na testy.
Jeśli masz jeszcze takie na testy to odkupię |
Ja chętnie bym kupił komplet. jak mam zamówić jeżeli jest możliwość?
|
Ja też wezmę.
|
Ja też bym kupił chętnie jedną podwójną, albo cały komplet
|
Ja też bym zanabył, kto był\jest testerem?
|
Podbijam temat . Dziś pooglądałem moje i Trip prosił "Kup nowe gumki kup"
Jest zima może podjąłbyś temat na pewno wielu chętnych się znajdzie. I nie na próby tylko na sprzedaż. Może ktoś wie jak kolega nie podejmie tematu gdzie to można dostać???. |
xtr zlituj się. Ja dwa komplety wezmę, żebyś miał co robić, albo nawet trzy jak będzie trzeba :-)
|
Chodzi o to, że xtr zrobił, rozesłał i widocznie testujący, jak już dostali to co chcieli, to się wypieli...
Nie znam osobiście kolegi xtr, mam zapewne do niego rzut beretem i szło by obgadać temat :zdrufko: :D |
Niestety ciężko stwierdzić kto na kogo się wypiął
Jako założyciel tego wątku, pomimo wielu próśb nie otrzymałem nawet do testu żadnej gumki :confused: |
I mnie jakoś jedna gumka ostatnio chlipała... Trza by wymienić.
|
ja tez poprosze ;)
|
W Austrii jest sklep modelarki który ma w ofercie
zamienniki osłon przycisków do tripmastera Właściciel robi wysyłki do polski. http://www.scaleshop.at/scaleshop/sc...dcvc7g2lbskc15 http://www.scaleshop.at/scaleshop/scale87/ Może komuś się przyda, bo temat jest bardzo trudny. |
Proponuję zrobić zamówienie grupowe pewnie z 10 chętnych się zgłosi. Niestety cena nie jest najniższa 20 EUR za komplet:( - może przy zamówieniu grupowym coś byśmy urwali?. Ja niestety słąbo w te języki szprecham ale jestem chętny jak się grupa zbierze.
|
Ze sprzedającym można rozmawiać po angielsku.
Przesyłka też troche kosztuje :( |
Dla mnie komplet poproszę.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:38. |