![]() |
XIII VIR-rejli na Podlasiu!!!
Serdecznie zapraszamy 24-26 kwietnia 2015 r. na XIII VIR-rejli na Podlasiu, czyli tańcowanie na sianie!!!!!
Pomimo zmienionej nazwy Rajd nie zmienia swego charakteru, czyli "nie będzie niczego"!!!!! Zaklepujcie urlopy, szczegóły niebawem .:D |
Już grzeję motóra
|
Dobrze wytypowałem z urlopem. Jedziem..:at::zdrufko:
|
|
juz mialem napisac:
1. Redrobo ale moze w tym roku nie listujmy:) i tak wiadomo, ze kto moze to bedzie.... |
1. Redrobo i brat
7. mareksz007 |
Słaba pogoda w tym roku, błota mało.......
|
Cytat:
|
Słaba ale sprzyjająca bobrom, już szykują na Sebę zasadzki :)
|
Zdaje sie Mareksz007 tesknil za kobieta co sie zna na bobrach...
|
Błota duuuuuuuużo , tylko trzeba wiedzieć gdzie, Seba, jak żeś porwał łańcuga, to z łysym dobre błotko znaleźliśmy, nawet XR-a staneła w błotku ;-)
|
1. Redrobo i brat
7. mareksz007 x. Biker |
1. Redrobo i brat
7. mareksz007 x. Biker 13. Kisiel - przyjeżdżam, a co :) |
Z soboty na niedzielę w czasie przemieszczania się na kolejny nocleg,zorganizowałem niespodziankę w postaci miłej dla oka obserwacji czegoś bardzo ciekawego.Mam nadzieje że się spodoba bo jest co oglądać.Pozdrawiam do zobaczenia w 1 punkcie noclegu.
|
1 Załącznik(ów)
ty obiecujesz, a niespodzianka sobie do tego czasu pojdzie...
|
Cytat:
|
Wojtek tym razem,zapewne ktoś ci pokaże:D
|
Niech każdy pokaże to co ma najlepsze albo ostatnio umyte.
|
Ostatnio to ja afrykę mył jakieś dwa lata temu.
|
5 Załącznik(ów)
No to ja Wam !
Wsiem pokaże całą zimę strugałem także nie myty, Niemiec płakał jak odjeżdżał oryginalne ślady łez na felgachZałącznik 54415 Załącznik 54416 Załącznik 54417 Załącznik 54418 Załącznik 54419 |
El kawałek Litwy dziś wzdłuż Niemna przejechałem i jak ? Właśnie, na górce pogańskie bożki, 20-30 ppm i schodki jak na "pachołka". Drewniane stopnie i przed głazami Oliwa, tylko mało bukowych drzew, tak, fantastycznie było , nawet chciałem dzwonić tylko romingu brakło.
El czerwiec- lipiec jadę z kumplem wzdłuż Niemna do ujścia na rowerku. |
Przed imprezą dobrze jest prześwietlić rynek trunków, fachowa recenzja online.
|
:haha2::haha2::haha2: dobre .A co na to VIR ?
|
Wir będzie w butelce;)
|
Nazwa zmieniona to i chętnych mało. . Chyba że Wira się przestraszyli :)
|
Przestraszyli się czy nie i tak ich wciągnie VIR w głębiny!!!!!!!
|
A mówiłem, że "niczego nie będzie"
|
Zobaczycie, że wszystko będzie. Trzeba tylko przyjechać;)
Dyskusja pewnie się ożywi po podaniu szczegółów. Zaczną się pytania o opony i kolor kaleson:) |
Anatomia upadku Rajdu Podlakiego...został wciągnięty przez VIR. :D
|
W tym roku frekwencja może być słaba, bo jakaś taka ogólna przypadłość naród dopada : https://www.youtube.com/watch?v=uLmqE5j-dDg
|
A czy bedzie więcej błota czy dróg leśnych? będą brody? Ile km bedzie miała trasa? Czy każdy musi mieć swój namiot? Ogórki kiszone będą? Mam śpiwór do 9 stopni, ok? no i z tylu 8 letniego mitasa, dam rade? Reflektujecie w półwytrawne wino?
Bo zastanawiam się czy przyjechać :D:D:D |
A na anakach przejadę trasę ? Jak seba poprowadzi to na pewno :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a nie brązowe, na nich mniej widać i podobno dziewczyny lubią
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ivi podaj prosze lokalizacje :)
|
Podlasie! chyba. .
|
1 Załącznik(ów)
Myślę, że gdzieś pomiędzy Wiżajnami a Siemiatyczami.
|
1 Załącznik(ów)
Chłopaki nie ta mapa.Wiem co piszę, więc proszę o przyszykowanie się w daleką podróż!!!!!
|
czyli zamiast blota, slona woda i skaly... no nie wiem.
|
błoto weźmiemy własne
|
Po drodze do CRO jest dużo błota.
|
Cytat:
A to na tych kostkach i singlach jedziecie taki kawał to pewnie kichy będziecie transportować tak jak kiedyś przez ramie :) a to już kiedyś na Podlasiu było |
Sebazaz dziękuje! na miejscu zapytam o droge:D.Z drugiej strony to dobry pomysł na zlot.''gdzieś na podlasiu''.....miejsce? tam gdzie spotka się najwięcej.W imie imprez nieplanowanych,które jak wiemy sa najlepsze.
|
Cytat:
Czytam Twe prośby i serce mi się kraja dlatego z narażeniem życia postanawiam uuchylić Ci rąbka tajemnicy odnośnie lokalizacji rajdu. Wjeżdżając na Podlasie niewazne z której strony jedz 2 godziny prosto następnie za wójta chata skręc w prawo i po godzinie przy drewnianym kamieniu w lewo jeszcze tylko 2 km i jesteś u celu pozdrawiam |
I jeszcze zapytaj lokalsa o drogę, a jak usłyszysz kierunek "natarenke" to jedź i szukaj tej "natarenki"!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:50. |