![]() |
Woodstock 2015
Jak zwykle wybieram sie i pytam kto z szanownego grona rowniez ma w planach zawitac na najpiekniejszy festiwal :) :zdrufko::kumbaya::chleje::beer2::rules::grass::D
Pozdro |
Z tego co wiem to się pojawi ekipa zjebczonów wrocławskich pojazdem na wskroś germańskim :D
|
Ja się stawię na polu.
|
bedzie ekipa KTM-iarzy z Lubuskiego, być może pojawią sie też ludziki z nad morza.. ;)
|
Będę. Obowiązkowo.
wytapatalkowano |
Postaram się być, nie wiem tylko czym ;)
|
pewnie że będę...w końcu na motoorze :) Jeszcze tylko rozkminiamy czy wybrać moto wioskę na polu koncertowym, czy alkowioskę (aka APŚ) u Brunetki i Diverka. Albert i Cara również.
|
Pędzimy na Łudstok z Tropicielką, sportową wersją czołgu, jakby się kto chciał podłączyć na trasie Wrocław - Koszczyń nad Odrem ;) zapraszamy!
|
Też planuje pojechać.
|
I nas korci
|
standardowo i jo jodem :)
|
Ja też będę i to możliwe ze w tym roku z zoną ;) u Brunetki i Diverka oczywiście :D:D:D
|
W tym roku niestety (przepraszaaaam państwo K. :)) rozbijamy się na górce, na przeciwko sceny. Jak bicio mówił, giermańskim camperem przerobionym z budowlanej taczki z czysto pkp-owym wyposażeniem wnętrza. Będzie prysznic i w ogóle platforma taneczna na dachu.
|
Plaża leżaki... i rokenroll :D
|
To i ja będę:)
|
Cytat:
Cytat:
|
To sem ja netoperek :)
Obecność obowiązkowa :)!!!! |
I My będziemy , tak jak w zeszłym roku będzie to połowa naszego urlopu więc furmanką zajedziemy.
|
Standardowo będę z żoną na polu motocyklowym, Diwerków się odwiedzi. Korci mnie jechać już od wtorku i w sobotę w największy bałagan już się zmyć. Kto dołączy we wtorek?
|
Zawsze jeździmy od wtorku, tyle że samochodami, później już zamykają wjazd dla samochodów. Nie wiem, czy dalej się da, ale jak nas nie wpuścili drogą, wjeżdżaliśmy polami :) Nawet ludzie z PP się dziwili, "że nas jeszcze wpuścili".
Wyjeżdżać spokojnie można w niedzielę, ale tak chyba max 8-9 rano, w zeszłym roku nikt mnie nie posłuchał i z pola namiotowego wyjechaliśmy o 11, a z Kostrzyna o ... 14 jedenkurwawielki korek, zazdrościłem motocyklistom :) |
No ja tez mam plan na wtorek a w niedziele o 22.30 musze byc na promie w Sazzniz wiec tez jest mozliwosc ze zwine sie w sobote.
Ja jak zwykle na polu a do Brunetki i Diverka spacerkiem :) Spowrotem pewnie taxi :D Pozdro |
Ja obowiązkowo ruszam w środę raniutko. Mam w planie przytaszczenie na wioskę pawilonu który zalega mi w komórce ale nie wiem co z tego wyjdzie.
Jaro, wbijaj na wioskę. Uchronisz wątrobę od zagłady u Diverka. A i tak nasze odwiedziny się zwykle kończą pomorem miejscowych |
Na gościnę Diverka i Brunetki słowa złego nie powiem :D po prostu chciałbym poznać woodstock też do południa, bo tak to przybywamy na pole koncertowe najwcześniej o 17 i pewnie sporo ciekawych rzeczy nas mija.
Miras- chcesz do Afryki przymontować altanę? |
1 Załącznik(ów)
woodstockowa sekcja taneczna pod przewodnictwem Raviego nim pojawił sie na horyzoncie zakrojony na szeroką skale APŚ :D
|
Ojajebie :haha2: Ale wydłubałeś rodzyna milordzie :D :D
|
Ciesz się, że w okularach :D
|
Będę tańczył na tej platformie jak nic :D
|
Cytat:
Dokladnie tak :dizzy::haha2::haha2::haha2::haha2::haha2::haha2:: haha2: |
W tym roku u nas będzie trochę zmian. Spontanicznie zbudowaliśmy altanę i już niemal doprowadziliśmy do ładu piwnicę. Tak więc spora ilość materiału ludzkiego będzie mogła zalegać pod dachem. W piwnicy na dodatek jest kuchnia i kibelek. Zredukuje to kolejki. Jedynie nie zabrałem się jeszcze za produkcję nalewki. Bazowe półprodukty już zakupione. Myślę że wzorem lat poprzednich nie będę się rozdrabniać. 20 litrowa flaszeczka powinna wystarczyć. No to przybywajcie.
|
Tak jest,jak się bawić to się bawić drzwi wyjebać okna wstawić :haha2: :friday::zdrufko::chleje::lobby:
ja sie pisze na pokoje +dwie :D w Diverkowie edit : moż ebyć ten z drzakuzi ;) |
4 Załącznik(ów)
Z serii ,czyje to zwłoki?, odcinek ,dorosłych Polaków zabawy,
|
ja jak zwykle nie wiem gdzie i z kim, ale w koncu Woodstock, kurewicz! :drif::blues:
Johnny Ramone, hahaha, poznaje chyba koniec nogawki Kosmala? :D |
Pływał ja tam, lecz nie został uwieczniony:[
|
Tym co byli nie ma co tłumaczyć jak jest a z tego co pamiętam co roku jest mocna ekipa miłośników AT :-)
Jest jedna zmiana. W tym roku w związku z rozbudową fabryki odpadł nam teren gdzie w zeszłym roku był duży parking motocyklowy, na poniższej mapce działka 19/10 https://www.facebook.com/Boanerges.P...type=1&theater Zajmujemy nowe tereny do granic lasu :-) Rejestracja ruszy prawdopodobnie w środowe popołudnie. Warunki polowe więc jeżeli ktoś oczekuje wyższych standardów lepiej poszukać hotelu :-) Dostajemy goły teren do wykoszenia z zerową infrastrukturą którą trzeba od początku zbudować. Toyek będzie więcej niż rok temu i będą opróżniane 2 razy na dobę według harmonogramu na który wpływu nie mamy. Zbudujemy kilka prysznicy. Przy tym ciśnieniu wody jaki dysponujemy szału nie będzie ale jest możliwość skorzystania z płatnych kontenerów prysznicowych terenie PW. Wjazdówka w cenie 40zł kierowca 30 zł pasażer. Już od środy rusza nasza kawiarenka 24h gdzie kawę i herbatę macie bez ograniczeń za free. Jeżeli ktoś oczekuje szybkiej odpowiedzi na pytanie to najlepiej przez maila secretary@boanerges.pl lub telefonicznie 661 39 77 59 Zbyszek Ci co nie byli mogą zerknąć na zdjęcia i filmy z lat ubiegłych dostępne na naszej stronie Fb https://www.facebook.com/Boanerges.Poland |
Wrazie upałów można pojechać lekkim offem nad fajne jeziorko z czystą wodą koło Witnicy, szuterkami wyjdzie ze 20km.
|
Jeziorko zaliczamy co roku. Nie wiem czy to akurat to ale jakieś na pewno
wytapatalkowano |
Jeździcie motocyklami w trakcie łódstoka? Profanacja :p
|
Cytat:
|
Cytat:
Raz jezdzilem, nigdy wiecej tego glupstwa nie popelnie :D |
Podobnie jak w zeszłym roku stawię się u Diverka i Diverkowej :)
|
mnie przeważnie wożom :D jak nie nissanom to jakomś musom ;)
deske mam brać ? serfingowom :D |
Skoro w tym roku wozimy się następcą legendarnych surf-busów, to deska jak najbardziej znajdzie swoje miejsce na dachu. :)
http://i.ytimg.com/vi/CGdYjpi9eiw/maxresdefault.jpg |
Radom też będzie..:D
|
Misza ,myślałem dziś jak ja ją querwa afrykom zawioze :D czyli Weźmiesz na dach ?
w tym roku czas serferów :grass::zdrufko: i wożone teczwórkom :D |
A myślisz, że przepuściłbym takiej okazji do nie kwestiowanego lansu? :)
Redneck lumberjack surfing :) |
Widzę że nie można tego przepuścić,w tym roku trzeba się stawić :dizzy::dizzy::dizzy:
|
I ja będę od środy.
Kudłaty91 kiedy startujesz? |
Kudłaty tak tylko gada, nie przyjedzie:osy:
|
ja ze swoją połówką też się wybieramy, pytanie tylko jeszcze w który dzień i czym, myślicie, że ciężkobędzie zmiejscem na samochód? z wrocławia nie mamy daleko wiec pojechać można nawet stopem ;] a przy okazji podrinkowac po drodze ;]
|
Autem lepiej wbić się wcześniej , później wjazd na pole jest zablokowany , ogólnie w czasie festiwalu ciężko poruszać się tam autem bo są spore korki.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:16. |