![]() |
II UKRAINSKA INTEGRACJA - GRUPY czyli do kogo można się przykleić...
Jak w temacie... szukam ekipy, do której mógłbym się dołączyć na trasę hard. Ostatnio jechałem ze świetnymi kompanami szutrowo, ale tym razem chciałbym się sprawdzić na trasie nieco trudniejszej.
Nie mam Garmina, nie jestem Błażusiakiem ale szybko się uczę :D Oferuję luźne podejście do otaczającego świata, umiejętność współpracy w grupie, jazdę bez napinki i obiecuję łatwo się nie poddawać... :at: |
Możemy polecieć razem jeśli chcesz, też nie mam ekipy a chce spróbować harda. Jeśli chodzi o połoniny to też jestem początkujący ale na drzecie 3 rok mi już leci. Średnie tempo bez napinki, czasem się zatrzymać i parę fot porobić. Na wiosnę Szymon z Lucky Lukiem tak szybko lecieli że żadnych fot nie mam :D. Nawigacje będę miał w komórce na kierownicy. Na granicy będę już w czwartek wieczorem a przekraczał będę w piątek nad samym ranem. Lecisz Tenerką czy Katem?
|
Katem oczywista. Pasuje mi. Jestem z madafakingesem nad Soliną w czwartek wieczór - na granicy piątek z rana.W takim razie spotkamy się na parkingu przy puszkowozie :D
|
no, ja tez z motyką na słońce, hard/t. kuzwa jak się to pisze??
będę, jak mogem:drif:?? :D |
No to się chłopaki z Śmigaczen umawiamy.
Hard pełna gęba. Może być i Krasna i Świdowiec, a Borżawa na o=początek. Pisać kto i kiedy może:at: |
Wojtek jedziesz na xr czy krolową? Smigacz oczywiście afrą? Kto mnie przygarnie?
|
podlasie :)
|
Oczywiście:D, właśnie poskładałem królową. Jadę w czwartek na wieczór (Wojtek pewnie też) gdzieś się przekimamy a z rana DZIDA:at:
|
Śmigacz Wojtek jadę z Wami na tego hard/ta:D
|
A ja na szutry z Mateo88 (o ile On nie poleci na harda) - ktoś do nas albo my do kogoś możemy? Będziemy w piątek (prawdopodobnie) z rana na granicy :)
|
Już się cieszę :Thumbs_Up:
Afryka doczekała się lepszych czasów. Już drugi rok stoi odpalana co miesiąc i wyprowadzana na krótki spacer po czarnym :at: Xr- ka, druga królowa ukraińskich dróg i połonin. W czwartek wyjazd: gdzie i kiedy się spotykamy ?? |
Cytat:
|
Smigacz, to DRka ( tym razem solo ) i Kat 990 też się do Was chętnie podłączą...
|
Może ja?
Będę nocował koło Ustrzyk. Jadę busem w czwartek z Wa-wy. |
Cytat:
Ps. ja jestem już w czwartek wieczorem na Ukrainie jak by co . |
A gdzie śpisz Herni??
|
Cytat:
|
Czy ktoś może jakiś nocleg z czwartku na piątek polecić koło Ustrzyk Dolnych? Taki co by zostawić auto z przyczepą na weekend.
|
|
W Agro Turze ostatnie miejsca były rezerwowane w dwa tygodnie temu...
|
Nasza ekipa na hard się klaruje:
1. Songo 2. Sub 3. Gilu/dr650 ;) |
Acid, właśnie dzwoniłem do agro Na zamłyniu (dzięki voxan :bow:).
Pani Danusia ma jeszcze 10 miejsc noclegowych (35 pln) z możliwością zostawienia lawety/busa. Śniadanie 10 pln. I to wszystko z dojazdem offeeeem (!!!) 10km na samą granicę...;) |
Sub nie ma sprawy - polecam się na przyszłość ;) - niestety nie mogę być z Wami ale zapraszam na zakończenie sezonu na II Integracji Sanockiej 16.18.października :at:
|
Dziękuję Voxan i SUb :bow:! Zarezerwowałem :)
|
No to super! Wygląda na to, że całą bandą polecimy z rana...:drif::D
|
Ja jade Afryka z Lucky Luckem na Husce i braciakiem na Xr 600,
nie wiem czy Hard czy nie, sie zobaczy, ja jestem za Hardem bo mój łeb głupi :) Najlepsze moim zdaniem są grupy 3-5 osób, dobranych pod względem tępa jazdy. zresztą sie zobaczy za granicą jak będzie. |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 57924 |
Szymon nie ma innej możliwości , robimy HARD.
Zresztą ostatnio robiliśmy trasę w drugą stronę żeby sobie urozmaicić, więc co to dla nas hard :D |
:hehehe: bardzo śmieszne :)
moze na HARDZIE mostów nie będzie |
Afryką na hardzie będzie straszna walka ale da się
|
Szymon, Lucky Luke to może z nami polecicie hardem? :) Akurat 6 motocykli :)
|
Songo a DReZyna już normalnie pali, bo tym razem nie będę czekać ;)
Spoko możemy się zgrać razem, do zobaczenia w piątek po drugiej stronie lustra... tzn. granicy :D |
Nie no, focha ma cały czas ale pomagam jej nogami :D Połowa trasy i tak z górki :D
Raz tylko pogrymasiła, teraz już jest grzeczną dziewczynką ;) |
Na szuter mamy już mniej więcej taką grupę:
1) KristoferSmarter (KLR 650) 2) Mateo88 (o ile nie hard) (AT) 3) mirkoslawski (AT) 4) 5) 6) Zapraszamy do nas jeszcze 2-3 osoby, najlepiej z trackami :D na granicy będziemy prawdopodobnie w piątek między 8.00 a 9.00. |
Chętnie dołączył bym do jakiejś grupy hard. Moto KTM EXC 450, im trudniej tym lepiej.
|
Mirek jadę tak jak wcześniej deklarowałem czyli szuter bo po Albani jestem zajechany jak buty araba ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:19. |