![]() |
Tukan 2016 III edycja
Zapraszam !
Impreza wymyślona przede wszystkim dla afrykanerów, którzy lubią się trolić :) A afryk ... sami zobaczycie :) Termin 20-22 maj 2016. Miejsce Bardzo Śląskie trasy OFF - racing: od 5 do 7 OSów i dwa dni rozgrywek ON - adventure: jedna trasa ok 140 km - jazda w sobotę szczegóły i zapisy www.rajdtukan.pl |
Czekałem na tą informację :).
Zapisany. |
no...no..Tomku .jako drugi jesteś ....na liście
...myślę iż wybrałeś off |
Ta lista to tak nietypowo powinna być czytana od dołu więc chyba przypadło mi miejsce 63 (szybko wyczerpują się miejsca).
Tym razem zdecydowanie off, kiedyś trzeba zacząć :). |
A ja jestem drugi :D Tej imprezy nie można odpuścić sobie.
|
Tygrysek ty drugi a ja dwudziesty drugi - fakt jest miejsca jak świeże bułeczki schodzą.
|
chyba juz nie ma miejsc bo jakos nie widze opcji gdzie mugłbym sie zapisac
|
Miejsca są klikasz na zakładkę "O rajdzie" i wybierasz "zapisy 2016".
|
Na 75 moturów 10 afric a ma być dla afrykańskich troli ?:D
|
To zwiększ liczbę :-D
wytapatalkowano |
Artur bo dominacja afryk w generalce byłaby miażdżąca... i tak klasyfikacja w kategoria bicilindrici będzie dość jednoznacznie mono-markowa :D
|
Fajno - na dziś(3 luty) 89 zapisanych od 29 stycznia w sumie 6 dni zapisów...:)
z tego na asfalt 7 osób na off 81 i jeden bez dyspozycji :) afryk 7 - (przynajmniej taki opis jest) dominatorów - parę :) Jeśli ktoś się zastanawia - zapisać się bo mamy na ofie limit 150 :) a jeszcze jest parę miejsc w których nie pisałem o Tukanie :) |
Puntek jak to potem porównasz kto z listy zapłacił trza wziąć ze sobą świstek przelewu czy jak?
|
Ty a to w końcu 5 czy 7 odcinków? :) Może jakby wypaliło tylko 5 to jedne zdublować w takim sensie, że przejechane w te i we wte...
Mi adrenalina już nie spada |
Ale jeszcze możesz zasnąć czy już nie za bardzo? :D
|
Wyczerpujący trening siłowo-wytrzymałościowo-sprawnościowy pomaga mi utrzymać właściwą dobową ilość snu.
Jak tylko poskładam motór to zaczynam trening na sprzęcie... Tzn pewnie w Kłodzku włożę głowice na miejsce ;) |
Misza będę miał klucze i łyżki :oldman: damy rade poskładać do pierwszego OS/u :at:
|
co do OSów to im więcej tym lepiej :)
piątek - może 1 sobota raczej 5 niedziela raczej 2 Tylko to trzeba ogarnąć , wolontariusze, pomiar czasu i takie tam.... a sponsorów brak :( a opłata za udział to raczej symboliczna jest ... bo dla troli :) |
Cześć mudziny i nie tylko.
Dla zachęty, a pewnie zachęcać nie trzeba tutaj nikogo, wrzucam filmik z edycji 2015 Rajdu: https://www.youtube.com/watch?v=Bm6tSomyQEc A tu Link do Tukan.TV :drif: jakby ktoś chciał zobaczyć pozostałe fimy z 2015 i 2014 roku: https://www.youtube.com/watch?v=uN69...h-8lpy4kAEqXAV Pozdrawiam, WROM |
Macie jeszcze wolne miejsca na off?
|
Wydaje mi się, że w tym momencie decyduje już kolejność wpłat, jeśli szybko zapłacisz, to się załapiesz ;)
|
Jak zamknę listę będę o tym krzyczał :)
Tak jak Managa napisała - wpłaty są potwierdzeniem udziału. Nie wszyscy jeszcze zapłacili , nawet ci co wpisali się na listę pierwsi. Może limit coś zwiększymy, się zobaczy. Limit jest dlatego, że nie chcę byście w 80 osób czekali na wjzd na OS ... i tak prawdopodobnie OSy będą od 8 do 18 :) ale się zobaczy, pracujemy nad pomiarem w miarę automatycznym. W pełni profesjonalny pomiar ( nie dzierżawiony) kosztuje ok 34 tys ... i jak na razie nie mam kasy bo w totka nie wygrałem, żeby to wziąć :) Powiem w tajemnicy że czekamy na odpowiedź z HONDA POLSKA :) J |
Poszlo :)
|
ot filmidło :)
a tak w sumie miałem napisać .. ZOSTAŁ TYLKO ASFALT ! off zamknięty już jest i w ogóle nie ma miejsc :) i czekam na deszcz i na śnieg i słońce :) i WAS puntek onanizator Tukanowy |
A co z listą rezerwowych zawodników? Bo nie widzę aktualizacji listy wedle zapowiedzi, no i nie wiem czy zmieniać opony:D
Pozdro PiotrAs |
Lista OFF już zamknięta... pojedyncze wpłaty odnajdują się w zakamarkach banków...
Jedyna szansa jaka sie pojawia to wycofanie zapisanego i zapłaconego zawodnika... ostatnie dwa dni i dwa przypadki tego rodzaju wystąpiły... Logistyka jest nieubłagana... ponad 170 zawodników ( ok 180) na trasie to już tłum :) Ale z bazy wyruszają trzy grupy po 60 zawodników więc będzie spoko :) pogoda też zamówiona, czekamy tylko na to by nas wojsko na poligon wpuściło i określiło ile i gdzie na kłodzku będziemy jeździć :) AHA będą testy nowych moto ;) |
No to mały Dakar :) Będzie system mierzenia czasu?
|
tak chipy i takie tam :) i testówki :) może nie pińset - ale zawsze - od razu mówię, nie z HONDY ....tam ....jest .... !(*&$^@)!*&^@$*)&^
|
Jesli ktos chce to moge odsprzedac swoje miejsce na offa. Niestety ale kierownik cofnal mi znow urlop. Najpierw z Ukrainy a teraz z Tukana. Puntek zgodzil sie na podmianke osoby :)
|
Jestem zainteresowany odkupieniem miejsca na off.
PW |
Gdyby ktoś się jeszcze rozmyślił i jest możliwość podmianki - proszę o priv
Czasowo jednak nie dam rady, zwyczajnie za dużo rzeczy do ogarnięcia, dopiero teraz miałem chwile żeby wejść na forum Dzięki Norbi za info. |
Fihu wysłałem do Ciebie priva , jeśli się nie odzywasz to jest wolne miejsce na Tukana jeśli ktioś jest zainteresowany to dzwońcie 668 sto czterdzieści siedemset 10 . Zegar tyka więc szybka decyzja :umowa:
norbi |
Miejsce na OFF zwalniam ....
niech ktoś skorzysta bo mnie audytorium dopada w ten czas niestety jak organizator się zgadza oczywiście ech .... kontakt priv tu lub telefon 502536872 Piotr Lasocki Gdańsk |
Ludkowie drodzy :)
Jade w piatek rano busem z Krakowa. Na pace moturow sztuk jeden, a spokojnie wchodzi ze szesc ;) zapraszam zatem chetnych Krakusów, po drodze na DŚ tez moge kogos zgarnac. |
Tak zapobiegawczo jedziesz już busem? :D
|
Hehe, obawiam sie ze nie bedzie beki z RFVC :( ale celna uwaga :devil:, dlatego rezerwuje Ci miejsce :D
|
Demolka, Maurosso rezerwuje u Ciebie miejsce w busie :-D
Sam nie ma na razie jak się odezwać. wytapatalkowano |
Nigdy nie przestaniecie mnie zaskakiwac :D czy Gruby odlecial do innego wymiaru? :D
|
No to szykuje sie wolne miejsce do odstąpienia na Tukana. Zalatwilem sobie noge w kostce. Achilles albo kostka, albo jedno o drugie. Czekam na werdykt... Gips na 3 tygodnie prawie pewny...
Wysłane z ajfona.. |
Gips. Kurwa mać!
Wysłane z ajfona.. |
|
Borys,kuruj się. Gdzie mam przyjechać po katełoma ? ;)
|
Widzisz... trza było moim sposobem motura rozebrać i za nic nie składać aż do ostatniego gwizdka!!
|
Borys, a po co to było :)??.
Kuruj się, będzie dobrze:Thumbs_Up:. |
Fajny bucik jeszcze tylko palce blachą obić i można na Off-a lecieć śmiało .
A tak bez żartów to życzę szybkiego powrotu do pełnej sprawności . |
Dzięki Panowie!
Kurwa mać, pilnuję się, żeby się gdzieś nie podźwignąć, nie rozciąć łapy czy ryja, żeby się nie przeziębić czy innego syfa nie złapać. Dwa dni po rajdzie mieliśmy z kumplem jechać w Polskę offem na te 5 dni... Chuj bombki strzelił. Zachciało mi się przewracanek po pijaku.. Tak czy inaczej zwalniam miejsce w Racing, więc jeśli ktoś wyraża chęć zastąpienia mnie na liście zawodników i Organizator się zgodzi to proszę o kontakt. Wysłane z ajfona.. |
Borys dużo zdrówka.
Jak pech to pech. Nie poradzisz. A wolne miejsce rezerwuje. :-) wytapatalkowano |
Borys może napęd na cztery jak ja :haha2:trochę Dr Witt i następuje cudowne ozdrowienie :dizzy::dizzy::dizzy:
|
Norbi, już mnie żona wyposażyła w napęd na cztery :-). Zawsze to jakieś nowe, niespotykane dotąd doświadczenie...
Pozazdrościłem Ci :-). Wysłane z ajfona.. |
Przyjedź i tak... możesz sprzedawać swoje usługi na bazie rajdu. Jakiś psycholog wiesz sportowy coś tego. :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:22. |