![]() |
Oryginalne obrecze DID do afryki - moze zbiorcze?
Pany i Panewki, szukam od lat nowych DIDow obreczy do afryki bo pewnie jak wielu z was macie tez prochnice.
I w koncu znalazlem. Np. tylnia za 100 PLN ow :dizzy: http://www.ebay.co.uk/itm/WM6-x-17-3...kAAOSwI-BWIZ5K Za komplet koles chce 400 PLN :dizzy: http://www.ebay.co.uk/itm/WM3-x-19-3...item54273a5056 Przesylka 70 dolcow A moze to jaki fejk? Ja biore komplet napewno, i jeszcze jeden na za 20 lat jak bede se afryke restaurowac. Moze zapytac o zbiorcze zamowienie? Jest kto chetny? 1. Fazik |
Jak nie fejk to ja na komplet się pisze.
|
Fejka tez nie widze, moze jaki hamerykanin doczytac w malym druku ze tam gdzies stoi "felga tylko do powieszenia na sciane" ?
1. Fazi 2. Kici |
No ale zaraz, to jest 19 i 17? a nie 21 cali? a z resztą oba koła nie mają po 36 szprych hmm :dizzy:
|
No racja to racja jak inny popaczy...
Tak, przod to 19tka. No to tylko tyl biore... tyl ma 32 szprychy, przod ma 36. Ale przod mozna wziac np. z nowego transalpa. Z tylem sa problemy zawsze |
No to dupa a tak pięknie miało być....
|
A na 17 calach i 32 szprychach to nie latały tylko dominatory? Afryki chyba mają mocniejsze 36 szprychowe kółka, ale mogę się mylić, bo nie mam swojej po ręką żeby sprawdzić ;)
|
Moze ktos policzyc jak ma afryke pod reka? Bo wlasnie problemem sa felgi 32 szprychy, a 36 mozna od reki kupic. Mowie o zadku
|
32. Należy się 5 złotych, bo se pobrudziłem ręce.
|
A ja se spodnie pobrudziłem... 32 z tyłu w RD03
|
07a - tył 32, przód 36
|
no i jeszcze przesyłka prawie 100 dołków ....
|
Moze Mirmil ogarnie przesyłke?
|
1. Fazi
2. Kici 3. Kolasek( tyl) |
Zainteresowany tyłem, jak tylko rozwiąże się kwestia przesyłki :) Może jakby od typa zgarnąć faktycznie konkretną ilość, to jakąś jeszcze bardziej ulgową cenę by dał? Albo przesyłkę atrakcyjniejszą...
1. Fazi 2. Kici 3. Kolasek 4. Maurosso |
Ja rezygnuje jakby co
1. Fazi 2. Kolasek 3. Maurosso |
ewentualnie tył, jeśli przesyłka nie będzie 3x cena towaru
1. Fazi 2. Kolasek 3. Maurosso 4. slafo |
Przód za mały , zostaje tylko tył.
Doczytał się ktoś jaka jest szerokość tylnej ? pod 03 czy 07 Ciekawe czy robiona porządnie jak trójkowe czy oszczędniej jak w zerosiedem ? |
To i ja na tył się piszem, jak przesyłka nie będzie taka droga.
1. Fazi 2. Kolasek 3. Maurosso 4. slafo 5. Paweł 4x4 |
ale chyba wiekszosc tylem zainteresowana?
|
Boski, bo niestety przod to 19 cali :( napisalem do sprzedawcy, dam znac. Zamowienie po weekendzie
|
Sprawdzalem zdjecia dobrze i nawet do nich napisalem...tez :) hehehe. tak wiem,ze tylko 19'
Mam jakby gdzie miejsce w usa( tesciowa, szwagrowe,szwagier) zeby to wszystko wyslac...ale nie mam pojecia jak przeslac dalej..... |
1. Fazi
2. Kolasek 3. Maurosso 4. slafo 5. Paweł 4x4 6. Robin (jeśli to szerokość afrykańska a nie trampkowa) |
1. Fazi
2. Kolasek 3. Maurosso 4. slafo 5. Paweł 4x4 6. Robin (jeśli to szerokość afrykańska a nie trampkowa) 7. materna- biorę sam tył jeśli to nie jakaś ściema i koszt przesyłki nie będzie zbyt wysoki |
1. Fazi
2. Kolasek 3. Maurosso 4. slafo 5. Paweł 4x4 6. Robin (jeśli to szerokość afrykańska a nie trampkowa) 7. materna- biorę tył jeśli to nie jakaś ściema 8. RysiekO - Tył |
1. Fazi
2. Kolasek 3. Maurosso 4. slafo 5. Paweł 4x4 6. Robin (jeśli to szerokość afrykańska a nie trampkowa) 7. materna- biorę tył jeśli to nie jakaś ściema 8. RysiekO - Tył 9. Hiszpan11 - Tył jesli wysylka nie bedzie kosztowac najnizszej krajowej |
No wiec moze wyslac 2 obrecze w jednej paczce. Przesylka wtedy to 100 baksow za 2 sztuki. Ktos cos taniej z przesylka? Choc watpie...
|
Sprawdzom tu: polonezparcelservice.com
Taniej będzie, ale cierpliwość większa jest wskazana. |
POLAMER polecam :)
|
Ściągałem kilka razy graty do moto z USA, polamer polecam - taniej się nie da, a przesyłka idzie z miesiąc. W jakiś magiczny sposób omijają cło i vat :)
|
2 tylnie w jedną paczkę zapakują? Bo pewnie z kompletem pomyśleli, że jedną wsadzą w drugą i gabaryt specjalnie się nie powiększy. Za 100 baksów to ujdzie z kimś na spółę do jednego wora... tylko czy wyślą.
|
Czyli póki co jest tak o ile dobrze rozumiem:
1. Fazi -tył 2. Kolasek -tył 3. Maurosso -tył 4. slafo -tył 5. Paweł 4x4 -tył 6. Robin -tył 7. materna- biorę tył jeśli to nie jakaś ściema - -tył 8. RysiekO - Tył 9. Hiszpan11 - Tył Poprawcie jak nakłamałem u kogoś. Fazi, może rzuciłbyś im i polamerowi temat. Głupio słać 5 paczek po dwie felgi. No i ile w ogóle mają tych felg. Coś tam na aukcji mówili, że ostatnie sztuki. |
To ja dziesiątą sztukę bym wzioł.
|
Cytat:
|
Dobra Pany, trza dzialac jakos. Dostalem odpowiedz na pytanie czy wysle tym polamerem
we can only ship these Fed-Ex. If you arrange for them to receive them I can ship them there. I think I can do 5 in a box safely Z tego co rozumiem to wysle jesli zalatwi sie odbior tej paczki u niego w sklepie. Wie ktos jak to zrobic? Polamer jeszcze nie odpowiedzial. Za 5 felg w paczce wyliczylem na polamerze cene za paczke morska 50 dolcow . |
Rozumiem że wychodzi 10 dolców za felgę, jak tak to ja biorę na 100%
|
Napisalem do Polameru ale narazie cisza. Jak odbiora ta paczke u sprzedawcy to bierzemy 2 paki po 5 sztuk. Dystrybucja w kraju we wlasnym zakresie poznije. Jesli nie odbiora tej paczki to pozostaje wysylka 100 baksow za 2 felgi i bedziemy sie tu umawiac kto z kim.
Inne pomysly? |
Z tego co rozumiem, to on chce je wysłać fed-exem do Polameru, a stamtąd już za wielką wodę. Więc będzie troszkę więcej jak 10$, bo trza gościowi dopłacić za wysyłkę do Polameru.
Przy 10 sztukach może daruje nam wysyłkę Fedexem albo da po promocji? :) Warto by tylko złapać tego Polamera lub inną analogiczną firmę i dogadać się, jak oni chcą żeby im to podesłać. |
W Polamerze przy rejestracji dostajecie specjalny numer ze swoim nazwiskiem i gość musi tak zaadresować przesyłkę do Polameru. Na terenie Stanów (a tak jest tratowana pierwsza część przesyłki) wysyłka z regóły jest darmowa.
|
A co z cłem panowie przy takiej ilosći to na pewno naliczą za to ładne pieniążki
|
Nigdy nie płaciłem jak mi paczki przysyłał Polamer, ale może miałem farta.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
ja tez sie dopisuje do listy.
tylna raz |
Też jestem chętny na tył -sztuk jeden :-)
|
Pany liste robcie, bo nikt nie bedzie spisywac z postow kto chce a kto nie.
Narazie ostatni stan listy jest taki i tyle sztuk bede zamawiac. 1. Fazi - 2 x tył 2. Kolasek -tył 3. Maurosso -tył 4. slafo -tył 5. Paweł 4x4 -tył 6. Robin -tył 7. materna- tył 8. RysiekO - Tył 9. Hiszpan11 - Tył Jak mi tylko polamer odpisze to sprawa bedzie zalatwione w max 3 dni. Przelew kasy i zamowienie. Paczcie do tego watku czesto, bo nie bede czekal. |
1. Fazi - 2 x tył
2. Kolasek -tył 3. Maurosso -tył 4. slafo -tył 5. Paweł 4x4 -tył 6. Robin -tył 7. materna- tył 8. RysiekO - Tył 9. Hiszpan11 - Tył 10. Szymon 25 - tył |
No i jak tam, polamer cały na wakacjach, czy gołębiowi dłuży się przez atlantyk? :)
|
1. Fazi - 2 x tył
2. Kolasek -tył 3. Maurosso -tył 4. slafo -tył 5. Paweł 4x4 -tył 6. Robin -tył 7. materna- tył 8. RysiekO - Tył 9. Hiszpan11 - Tył 10. Szymon 25 - tył 11. Ascona - tył |
Polamer nic nie pisze i nie odbiera tel. Mam wiec go gdzies i czekac juz nie chce, wiec nie bedzie zbiorowego tylko kazdy sobie musi sam zamowic. Aukcja jeszcze tylko 13 godz, od poniedzialku sprzedano 13 felg a w sumie juz 49 i zaraz braknie.
|
Nachalny jestem :)
http://polonezparcelservice.com/pl/zakupy kilku chłopaków z ich pomocą ubrałem w gaźniki ostatnio i bez cła... powodzenia |
No ale jaja, a to a aukcji tego tyłu nie zmieniła się teraz cana na 99 dolców? :vis:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |