![]() |
II Ukraińska Integracja 2015 by Śluza - THE FILM
Zapodaję na wieczną pamiątkę.
Na apetyt tym co doczekać się nie mogą, ku pamięci tym co byli Tym co nie byli - film pochodzi z trasy "szutrowej" Na miniaturę bezczelnie zajumałem fotę od Demolki bez pytania, mam nadzieję, że się nie pogniewasz :rolleyes: ale to zdjęcie pięknie oddaje charakter Ukraińskiej Integracji. Oczywiście: pełny ekran, najwyższa jakość i FULL VOLUME. Muza odlot: trąbka, saksofon i perkusja |
KApitalne! :)
|
Nuuuuu... pajechali...:haha2:
Film w pytkę! |
No proszę dostałem się na okładkę,nie widziałem tego zdjęcia
|
Cytat:
|
Bardzo fajnie się ogląda :Thumbs_Up:
|
to nagroda za "chytanie" Bóg zapłać dobry człowieku,przypomniało się Wielki Wierch kiedy czekając na górze musiałem ochłonąć z wrażenia po tym kiedy już miałem zjeżdżać w dół jako pierwsza wjechała Demolka szacun
|
Pięknie - super film :Thumbs_Up:
|
Super, dzięki śluza
|
Śliczny film ach... aby do wiosny i na UA
Śluza dzięki !!! |
Super. Kawał dobrej roboty Śluza. Najbardziej urzekł mnie ten grom i mina Froga:D
|
muzyka trzyma w napięciu :>
fajnie się oglądało, cały czas uśmiech na twarzy. |
Pięknie!!!;);)
Dzięki za taką lutową przypominajkę :bow:. Jac PS. Myśmy te kałuże co wam lokalesi odradzają zrobili do końca. Spoko, to tylko 2km zaledwie w 1 godzinę, ale jesteśmy leszcze i to dlatego ;). No i każdy (prawie) topił sprzęta, rzecz jasna. |
Dobre
:) |
Super :-)
wytapatalkowano |
Zajebiście byle do wiosny!
|
Mada, jak tam kulas? Dasz radę do wiosny?
|
Kulasa zajebiście mi poskładali mam już 90% sprawności, ale jeszcze lekaż mi zabronił skakać i dynamicznie obciążać, a wiesz jak na moto zawsze trzeba się gdzieś podeprzeć i może być trzask... dlatego żeby mnie nie korciło w błoto wjeżdżać zakładam do KTM szosowe opony.
Myślę, że na jesień się wybiorę. |
19.12 - epickie lądowanie seby w iglakach, aż browary się wysypały :)
|
Cytat:
|
Majstersztyk !
btw. chłodnica już kupiona, leży w pudełku i czeka, aż prowizorka puści...pewnie nie puści bo w końcu tylu ludzi nad nią pracowało, dzięki chopy :beer2: |
Cytat:
|
Sluza, gniewam się, i to srogo. Będziesz musiał mi to jakoś wynagrodzić :D
Nie będę oryginalna..Dobrze się na to patrzy, miło wspomina i aż się nak..jeździć chce ;) |
Śluza jesteś wielki ! Dobrze zmontowane kawałki i zajebiste trąbki w tle. Z przerażeniem zobaczyłem też siebie w 9:30 - pijany łysy troll z czołówką na głowie - masakra. @Jac: co do kałuż (15:30) to było tego ciut więcej niż 1 km ale przecież jako nawigator nie mogłem wam mówić prawdy bo byście mnie utopili w tym błocku :)
|
Cytat:
- Mogę z tobą? - Możesz - odpowiedział łaskawie Emil :D |
19.40 to dopiero diabeł:D
|
Śluza powinien być nominowany do Oscara !!
|
Świetny filmik!
Afryką bym tam nie pojechał, ale XCh (na którego poluję) już tak. |
Da się i Afriką Popatrz na filmiki na III Ukraińskiej Integracji jakie zamieścił Puszek.
Sluza te parszywe Kamienne Schody do dziś mi sie wspominają jak Afryczka się tam męczyłem:vis: |
Kilka razy zapuściłem się Afryką w podobne ostępy, jednak za słaby jestem. Pewno bym przejechał, tylko po co się aż tak męczyć. ;)
Szacunek Panowie. |
Cytat:
|
:Thumbs_Up: Pikny film Śluza :)
|
Extra, byle do Maja :D
|
w pyte film :Thumbs_Up:
|
nuuu pajedziom :-)
Sluza Czad :-) |
Kolejny odkryty talent.