![]() |
Izi the Rider
Film miał premierę w sobotę na Izi Meeting. Wrzucam to dla wszystkich, którzy Iziego pamiętają i tych którzy nie mieli okazji go poznać. Filmy przeleżały się 7 lat i wielkie dzięki dla Zazigiego, że to poskładał.
|
nie działa
|
działa
|
Piękny film :Thumbs_Up:
|
:Thumbs_Up:
|
:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:
|
dziękuję
|
dzięki
|
|
Jeszcze raz Wielkie dzięki.
|
Super, piękne... :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:
|
świetny film! :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:
|
|
Świetny film, obejrzałem z przyjemnością :Thumbs_Up:
|
Inspirujacy material. Pisze wzruszony.
|
Poruszająca, piękna historia...:Thumbs_Up:
|
Super przygoda.
|
|
Cytat:
|
Dziękuję Sambor.:)
|
Jakoś tak nostalgicznie mi się zrobiło.
Filmik naprawdę ciekawy i dobry. Pusciłem go do kilku znajomych motocyklistów. Warto to pozazać też ludziom, którzy na forum nie zawitają. |
Dzięki :Thumbs_Up:
|
Piękne..:at:
|
|
Dobry kawałek kina, piękna historia. Tadrzycka wódka? Można to kupić na UA? :]
|
niezwykłe zakończenie filmu.
|
Ta Tadrzycka wódka mnie zaintrygowała. Może trzeba pojechać skosztować.
|
Piękny film |
najbardziej po obejrzeniu zapadł mi fragment 24:30. To co powiedział, ale z uśmiechem na ustach.
|
Iziego nie ma wśród nas , ale On ciągle ma coś tu na ziemi . On ma wspaniałych przyjaciół którzy są niesamowici . Naprawdę . Sambor i spółka (nie znam nikogo z Was) jesteście wspaniałymi ludkami :Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
Cześć jego pamieci!!! Zajebisty film!:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:
|
Pięknie było widzieć ze trzystu ludzi gapiacych się ze wzruszeniem na ten film na Izi Meetingu....
|
|
Obejrzałem po raz kolejny i jestem poruszony jak za pierwszym razem.
Dziękuję Sambor. Jeżeli mogę zapytać: co to za muzyka pod koniec filmu? Konkretnie od 24.30. Wykonawca, tytuł? Z góry dziękuję. |
Hej,
dziękować to Zazigiemu, że poskładał. Mnie chyba tylko za to, że nie zgubiłem tych nagrań. O muzę też proszę pytać Zazigiego... |
Cytat:
|
Cytat:
Ale niektóre ujęcia - odlot. Dzięki. |
naprawde szacun
|
Cytat:
:bow: большо́е спаси́бо ;) |
Jestem na tym forum dość nowy, a Izi Meeting 2016 był moją pierwszą dalszą jazdą oczywiście na Afryce. Oglądnąłem film wielokrotnie - wrażenie kolosalne. Szkoda, że nie poznałem Iziego osobiście, ale tak jak czytałem o nim i czytam Wasze posty, to fajna z Was grupa i cieszę się, że tu jestem, a jego duch gdzieś tu czuwa i dalej robi wiele dobrego.
|
Panowie ten Film jest Wielki!!! muzyka, narracja i realizacja!!! szacun!! a dla głównych bohaterów brak słów......wyprzedzili swoje czasy!!
|
Wczoraj rocznica śmierci IZIego. Pamiętajmy.
https://lh3.googleusercontent.com/o0...s=w475-h633-no |
Wielki szcunek :bow: za to , że Pamiętacie i chciało się Wam to poskłądać. Niesamowita wyprawa i niesamowity film po trzykroć :bow::bow::bow:
|
Czyta się jak książkę, ogląda jak SF, co za postać i jakie wspomnienia.
Skłamałbym, że mi żal że nie byłem gdzieś na końcu świata z Izim, nie zdobyłbym się na to, nie miałbym po prostu odwagi na taką podróż. Tym bardziej chylę czoła, Iziemu oraz kompanom z którymi przeżywał kilometry, dni, lata. |
Zamierzam w tym roku odwiedzić miejsce gdzie zginął Izi. Zacząłem tworzyć mapę i..... widzę, że na zdjęciach google (Piotr-Varadero) są nasi, Sambor z ekipą na 100%.
https://www.google.pl/maps/place/36%C2%B040'38.0%22N+71%C2%B044'22.0%22E/@36.7240757,71.6164014,3a,51.8y,120.86h,84.28t/data=!3m8!1e1!3m6!1s-bq4FWe2P9g4%2FV5agZWF4kQI%2FAAAAAAAANkg%2Fxi_e5l9H 3to6GReW5xTisxAZgpajXfVBwCJkC!2e4!3e11!6s%2F%2Flh4 .googleusercontent.com%2F-bq4FWe2P9g4%2FV5agZWF4kQI%2FAAAAAAAANkg%2Fxi_e5l9H 3to6GReW5xTisxAZgpajXfVBwCJkC%2Fw203-h100-k-no-pi-7-ya9.500002-ro-0-fo100%2F!7i8192!8i4096!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d36. 6772222!4d71.7394444 |
Dzisiaj mialby 49 lat. Niby nie pije sam, ale zrobię SE wyjątek i pooglądam wspolne zdjęcia.
|
Wszystkiego najlepszego na Niebieskich winklach... [*]
Wysłane z mojego Hammer_Energy_18x9 przy użyciu Tapatalka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:41. |