![]() |
No to się chwalę :)
4 Załącznik(ów)
Muszę się z wami podzielić dobrą nowiną- zakupiłam moto :). Śliczna, czerwona Honda crf 230F-wersja enduro. Stan techniczny- igła, mało użytkowana, lekka (118kg), niezbyt wysoka-dosięgam co prawda palcami ale czuję się pewnie, elektryczny starter, z pakietem homologacyjnym (lusterka, światełka, kierunki). Pali od pierwszego strzału. Także w tym roku stawiam na jazdę po krzakach :). Motorek znalazł przez zupełny przypadek mój mężuś Kajtek...w Wejherowie. W zasadzie nawet nie mieliśmy pojęcia, że taki motong istnieje.
I bardzo dziekuję Robertowi z Gdańska za sprawdzenie Hondzinki. Flaszka się mrozi :) Kilka fociszy: |
Gratulacje! Gdzie się mrozi?:)
|
Cytat:
N 50'18'12.72" E 19'10'50.18" 24h |
to się teraz będzie działo :)
Jola fajna ta hunda :) |
Gratulacje !!!
Jola!
Super moto. Oczywiscie glosno nie powiem nigdy ze lepsza od mojej :P - Green beast is the best :) Ale na prawde super sprzecik sobie sprawilas :) To kiedy sie umawiamy na te krzaki? (bo w przeciwienstwie do facetow to u nas pewnie bedzie to oznaczalo ladowanie w krzakach :) ) Do szybkiego zobaczenia, i jeszcze raz GRATULUJE!!!! |
teraz nabierze nowego znaczenia powiedzenie choć w krzaki:haha2::haha2:
|
PS. Zapomnialam sie zapytac, to kiedy to opijamy? :chleje:
i kiedy chrzciny? :) |
Cytat:
|
Cytat:
No a chrzciny? Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że w sobotę- szykujcie się :) |
Gratuluję , fajny motur se kupiłaś .
Do zobaczyska na .......... :) |
Ooooo Nieeeeee :(
Jedziemy w sobote z rana na tydzien na narty. A moze udaloby sie przelozyc na nastepna sobote? |
Cytat:
|
Joluś. Hondzia jest przepiękna - tak jak już pisałam. W dodatku pasujecie do siebie. Chyba masz słabość do czerwonych moto ;) choć kanarki też Ci się podobają :) Życzę mocnych wrażeń z jazdy i mało lądowań w krzakach - chyba że zamierzonych ;)
|
Ojapierdziele!
ależ wypasiony!! zazdroszczę i gratuluję!!! bez opijania sie nie obejdzie;) niestety nie damy radę sie pojawić teraz w sobotę. karolcia wspomniała śmigamy na narciochy i przełożyć sie nie da:/ ale tak po naszym powrocie chciałem zaproponować imprezowanie w SO, justyna mnie molestuje żebym was wszystkich ściągnął i co by my pobalowali troszkę;) no i mi się ten pomysł podoba, tak więc po powrocie wrócę do tematu. |
:Thumbs_Up: No gratulacje :) Fajny sprzęcik dla babki ...
Rozumiem że na następnej edycji Jura Endurance Days startujesz ze wszystkimi a nie czekasz na nas przy bunkrze ? |
Gratulacje - fajny sprzęt. Teraz mamy już prawdziwą drużynę "Enduro-Lejdis" :). Elutka, Maćka - Wasza kolej.
Buzia |
po prostu PIĘKNA -życzę udanego latania
|
Jezus Maria, nie żartowały, jednak skopią nam dupsko...
Piękna bejbe. |
Cytat:
|
Jola, a dasz się przejechać?
A jak ja bym stopami sięgał Matki Ziemi to nawet może bym odkupił od Ciebie za rozsądną cenę ?:) Eny łej - Gratulacje |
Cytat:
|
no czekali na te foty, super sprzęcior :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: to kiedy mam się na pustyni zjawić, bo mój jeszcze nie przetestowany tylko oblany. :D
To jak robimy? która pierwsza w krzaki ,czy na górę ??? :oldman::hehehe::haha2::haha2: |
łolaboga, coś człowiek po pijaku tylko powie, a tu potem taki klops :)
Gratulacje |
No Bratowa Gratulejszyn :):)
ps.Jola ujmij sobie z opisu 10 kg na motorze bo teraz masz motor rejli ,waga waga :) |
no to teraz lakier do paznokci będzie służył do wyprawek lakierniczych ;)
gratulejszyn ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Przecież wiesz, że my się z Jolą platonicznie kochamy...jak nie widzisz:) |
Jolciu rewelacja !! Zaraz przekażę tą wiadomość Ani :) ale będzie zaskoczona
|
a ja sie nie bede powtarzał!:)
|
Cytat:
|
Cytat:
No tobie bym nie dała....? |
no, Joluś:)))....piękny sprzęcik- toż to "prawie" rower z silnikiem:))- cieszę się razem z Tobą!:)), też bym się przejechał:))- pzdrhttp://africatwin.com.pl/images/icons/icon10.gif:haha2:
|
Będę jutro ale masz dać śmiga i fikołka na nim zrobić :oldman: i jeszcze pare figur wieczorem :hehehe:
|
Po prostu gratulacje
|
:eek: .... dziwne uczucie .... ta świadomość, że jestem cięższy od Twojego motocykla .... Ogólnie G R A T U L A C J E .... :Thumbs_Up:
|
Od razu wiedziałem jak Kajtek pytał o tą 230-kę, że to dla Laluni tfu Joluni:)
Miałem okazję tym pojeździć chwilkę, dawno temu, bo ten silniczek to ma ze 30 lat, prosty, a nie do zajechania, jazda jak rowerem, a pedałować nie trzeba. Cieszę się również, że masz taki fajny motorek:) |
Jola, gratulejszyn, fajny sprzęcik:)
|
ano fajny fajny:)
"rower z silnikiem" hehe, dobre Jarek gratulacje |
Superrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!Gratulacje!!!!!!!!!
|
kurde, ale trzoda :haha2: motocykl rozkręcony, w Sosnowcu same zwłoki i żywe trupy:dizzy: Jola, moto myśle oblane porządnie ;) nie ma opcji, musi działać, ale trzeba go teraz złożyć :oldman:
|
TDN !!!! - priorytety współczesnej kobiety :P
proponuję otworzyć wątek, w którym będziemy chwalić się swoimi nabytkami ( tyczy się starych i nowych forumowiczek, kurde język połamie zara )
wydaje mi sie ze fajnie bedzie tu wklejac nasze fajne zdjęcia na motongach,jakies filmiki, opisywać coraz to nowsze osiągnięcia i cieszyć się z kolejnych stopni wtajemniczenia w naszych wyczynach. Chodzi mi o kobiety bo wszysztkim wiadomo że chlopy to juz wszystko wiedzą i umieją :p Generalnie tu fajnie bedzie pisac nam gdzie sie bylo, jak sie jezdzilo, i jakies fotki >>>>>>BABY NA MOTORY |
Cytat:
;) |
i o taką reakcję mi chodziło :oldman::)
|
:drif:Tylko NIC nie ukrywajcie.....
|
Chętnie wkleje fote mojej lubej na moto jak pomyka :)
http://farm4.static.flickr.com/3313/...3be81e2f_b.jpg |
Rambo NIC nie widzę.........
|
fajne pantofle - takie rejli- leczą reumatyzm :D
|
Ważne, że żółwik jest :)
|
Rambo, fota do kalendarza... PirelliAT Limited Edition :Thumbs_Up:
|
1 Załącznik(ów)
raczej felfluchten varaderen bo do pirelli trza by trochę scenografie podrasować:). Wasilczuk ty masz oko, a panią z laptopem widziałeś ? No dobra, też się pochwalę. Moja lalka tak latała jakieś dwa lata temu. Teraz mówi kup mi taki prawdziwy, a ja się waham....nie wiem czemu
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:26. |