![]() |
Afrykańskie Rozpoczęcie Sezonu - Wilga 2009
Warszawska Trzoda Afrykańska zaprasza na Afrykańskie Rozpoczęcie Sezonu Wilga Afro Party 2009 Termin: 24-26 kwiecień 2009 Miejsce: Ośrodek Wypoczynkowo-Rehabilitacyjny Naturmed Wilga ul. Borowików http://www.eholiday.pl/noclegi-2187.html (nie sugerujcie się ilością miejsc tam podanych, obok mamy do dyspozycji drugi ośrodek) Dojazd: http://www.viamichelin.com/viamichel...0&y=0&ie=UTF-8 (Dokładna mapa dojazdu wkrótce) Koszt: 180 zł / os za dwa dni w domku 140 zł / os za dwa dni w namiocie 100 zł / os za opcję bez noclegu Ponieważ mamy jeszcze trochę miejsc wprowadziliśmy dla tych, opcję 1 noclegu z piątku na sobotę 100 zł / os - obiadokolacja, grill w piątek, nocleg, śniadanie w sobotę i zupa na trasie Opcja z soboty na niedzielę też jest możliwa ale ceny nie wymyśliliśmy (tu będzie trochę drożej bo dochodzi koncert) Jest możliwość wyboru jedzenia wegetariańskiego, proszę o info na priv osoby chętne na taką opcję :) Wpłaty do wyczerpania miejsc !!! Miejsca jeszcze są :) na konto: Hubert Kalinowski 51 1140 2017 0000 4202 0962 0289 BRE Oddział Bankowości Detalicznej dla tych, którzy muszą podać przy przelewie również adres podaję: ul. Sienkiewicza 102 23-210 Kraśnik w tytule wpłaty prosimy podawać Nick forumowy + opcja (domek/namiot) + ilość osób Ilość miejsc ograniczona pojemnością ośrodka. O kolejności zapisów decyduje kolejność wpłat na konto. Podaję też swój nr telefonu: 501-540-781 Nie ma opcji typu "ja od soboty, bez wyżywienia". Jedyna opcja to cały pobyt od piątku do niedzieli wraz z wyżywieniem.
od 12.00 – do oporu: rejestracja, zakwaterowanie, ciepły posiłek; :D http://img11.imageshack.us/img11/8730/wilgadojazdc.jpg Lista osób, które wpłaciły kaskę :
|
Dzidaaaaaaaaa
Gaśnice brać czy będą? Pierwszy! :) BEDE |
Cytat:
Jak widzę powrót z trasy off nie jest planowany :vis: |
Cytat:
|
Aleście się czaili...
Super! Będę. |
Cytat:
|
no trudno sie mówi, trzeba bedzie po prostu wcześnie rano w niedziele wstać ;)
|
Siano, poszło - 2 osoby. Pyra odpada... logistycznie nie do pogodzenia.
|
Tym razem nie dam rady, miłej zabawy
|
Giziu, zastanów się jeszcze :oldman: nagroda czeka ! :drif:
|
Giziu, nie bierzemy nawet takiej opcji pod uwagę! Musisz chłopie być i basta!!
|
Cytat:
|
Ja będę. W koncu Was Czarnuchy zobaczę :D
urlop zaklepany, bilet na orła kupiony- jest pięknie :D Kasa wyjdzie dzisiaj.. |
JES, JES, JES BRAWO! WTA:)
Radom, polami, polami Magnuszew promem i już :)jestem. Wpłacę jutro, bo dziś to jakiś h...y dzień do robienia czegokolwiek. |
Cytat:
|
Następny zlot w Ciechocinku :)
|
Cytat:
|
Suuuupppeeerrr jestem!!!
|
Cytat:
|
TO ja startuje ostatni, bo mnie ktoś jeszcze przeleci i nawet nie zauważy :haha2:
|
zlot
Piszemy się(lena +wojtekm72), kasa w poniedziałek - domek oczywiście -- uparcie trzymam miejsce dla Gizia - OBIECAŁEŚ!!!Na Sławka i Jarka też liczymy.
|
Cytat:
No i gdzie moje piwo :oldman: |
Giziu, krótko mówiąc ... masz w ryj!
I to nie od jednej osoby, zastanów się czy chcesz ryzykować potem nalot na Świnoujście ... :D |
Cytat:
Ale fakt faktem Giziu , miło by Ciebie było widzieć .... |
Giziu , kiedyś ci pisałem że jest możliwe , co by podjechać po ciebie ,popilotować na zlot no i potem ewentualnie odprowadzić do domciu i potem relaksacyjnie wrócić do W-wy...... czyli taka sobie traska 2300km.
Także może lepiej wpadnij po dobroci :) |
Kochani...:) podany termin spotkania w moim przypadku jest fatalny. Będę robił wszystko, żeby przyjechać, jeżeli nie dam rady, mówi się trudno, kiedyś musi być ten pierwszy raz.
|
Cytat:
|
No dobra Giziu, może powiem za dużo , ale w dobrej sprawie. Nie pękaj, Chiński nie dostanie gaśnicy.....
|
Ile Miejsc Ma Ten Osrodek
|
Cytat:
|
Ale będzie trzoda!!!
Mnie lokalny patriotyzm nakazuje jechać na pyrę :confused: |
Cytat:
" czy wozicie ze sobą podręczne gaśnice do gaszenia moto? tak na wszelki wypadek gdzie i jak je mocujecie, żeby je łatwo użyć w razie pożaru ? ;)" |
Ja, w razie potrzeby, na bieżąco kupuje rano na cepenie. Schłodzone mają.Nie mocuję. Od razu wypijam.
|
Kolejne osoby wpłaciły pieniążki. Lista w pierwszym poście.
Dziękujemy :D |
W przyszłym tygodniu mi kapnie trochę kasiory, więc wpłacę i see ya:p
|
hmmm...to może teraz się wypada cieszyć że pyra w niedzielę, by zapaleńcy na nią zdążyli ;) do zobaczenia
|
Pewnie to głupie pytanie... Brać gitarę ?
|
Cytat:
Jasne, że brać! :kumbaya: |
ja biorę, albo ktoś mi wezmie autem mam nadzieję.
|
No to se powyjemy do księżyca..
Tak się zastanawiam, jak ją przywiązać do moto.. Masz Podosku jakieś patenty w tym temacie? |
1 Załącznik(ów)
jak można to pozwole se zaproponować przymocowanie do gmoli :Thumbs_Up:, tak jak to wasilczuk zrobił z moimi kulami :haha2:, patent się sprawdził,\nic po drodze nie zginęło :oldman:
Załącznik 4518 |
Nigdy nie wiozłem, a jak sie raz przymierzalem to odpuściłem no i.... hmm... potem brakowało trochę kultury wyższych lotów...
Krystek wozi gitarę na płasko, pudłem na kufer i gryfem do tyłu, no i oczywiście czerwona szmatka na końcu :haha2: |
Cytat:
Dr House podobnie wozi ;) |
Babo: fajny patent, ale :
1 gitara deko większa od Twoich kuli 2 nie mam takich zajefajnych gmoli jak Wasilczuk :dizzy: Tak teraz patrzę na wymiary gitary (dokładniej to pokrowca: http://allegro.pl/item570384283_pokr..._promocja.html i w poprzek na kufrach nie powinno być tragedii.. 101 cm się jakoś chyba przeżyje, a może faktycznie wzdłuż, a może w stylu: "na wiedźmina", na plecach.. przyjdzie czas- będziem kombinować |
uj, na wiedzmina to nie działa. opór na gryfie taki, że z fotela ściaga...
|
Cytat:
|
W temacie gitary. Ja nie gram, ale mogę zabrać gitarę syna, mam bardzo blisko, a kilkaset km na motocyklu to dla gitary niezdrowo.
|
Dzięki Atomek, ale..
.. dla gitary bardziej niebezpieczna pewnie sama impreza niż dojazd, wolałbym nie brać odpowiedzialności za czyjąś, a już syna to wcale :) na drogę owinie się w worek i da radę..zresztą to nie żaden lutniczy stradivarius tylko wypraska z fabryki, nie ma co oszczędzać |
Proponuję kupić gitarę za forumową kasę.
Będzie na wyjazdy. A jak ktoś komuś śmignie "hiszpański kołnierz" ;) to jakoś się rozmyje :) |
Jak już o muzyce i gitarze, to może ktoś z naszych umuzykalnionych zagra
BLACK MAGIC WOMAN C.Santany?? Albo DJ Kazmir niech puści kilka razy:) Myslę, że piękny utworek, pasuje do Afryczek i charyzmy naszej imprezy:) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:39. |