![]() |
tripmaster
Witam.
Mam problem z moim "komputerem" pokładowym. Mianowicie z podświetleniem. Raz świeci raz nie. Nie ma reguły. Potrafi stać i działa ale podczas jazdy sobie zgaśnie i tak jak teraz już od 2 tygodni nic. Ktoś może poratuje jakimś rozwiązaniem ? |
Skontaktuj sie z forumowiczem R2D2? To jest fachowa osobistość, pomoże w temacie.
|
Sprawdz piny na wtyczce i na gnieździe żarówki.
|
Witam. Doszła nowa awaria. Po przekręceniu kluczyka wyświetlacz na chwilę zapala się ,by po kilku sekundach zgasnąć. Pisałem do użytkownika R2D2 ale jeszcze nie mam odpowiedzi zwrotnej.
|
Tu jest na sprzedaż :http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=27884
|
fachowiec od tripa ?
Pytanko, czy jest jakiś fachman od tripa, oprócz R2D2 ? Nie umiem, albo nie mogę się do niego dobić. Czy robi jeszcze te tematy ktosi inny ?
|
Witam padł mi trip .Dałem do naprawy do elektronika .powiedzial ze padł procesor. Na internecie nie moge znalesc innego .Gdzie kupie albo kto jest w stanie to naprawic.
|
Na samym początku skorzystaj z powitalni. Z checią przeczytamy coś o Tobie.
W tym wątku powyżej, jest napisane kto Ci może pomóc. |
Jak padł trip i elektronik stwierdził że procesor to szukaj tripa , chyba że elektronik jest świeżo po technikum lub innej gimbazie to może jednak nie procesor. :D
|
Dzieki ale nie ma tripa zeby kupic za normalne pinadze.
gdzie kupie tripa albo kto naprawi bo R2D2 nie odpisuje telefonu nie moge zlokaliziwac . |
Ja kupiłem moto z padniętym tripem i założyłem Acewella (ma więcej funkcji), znalazło się przy okazji jeszcze miejsce na nawigacje.
|
W niemczech na ebaju sie ogłaszaja ze naprawiaja ktos z was wysyłał?
|
Cytat:
|
Ja polecam naszego forumowego kolegę który naprawia to dziadostwo - szybko sprawnie i tanio.
|
Witam,
Miałem problem ze swoim tripem(nie działał od kiedy kupiłem Moto). Paru magików próbowało go ratować, pomógł dopiero prawdziwy Czarodziej. Poniżej link do filmiku z naprawy. Napisałem do tego Pana mejla w niedzielę wieczorem, we wtorek trip był już naprawiony. Szczerze polecam. https://youtu.be/mVpg_E1_tlg Dane kontaktowe znajdziecie na YouTube Pozdrawiam Rafał |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:57. |