![]() |
Ko ko ko... Kurczak w KRK
Mamy Easyjet do KRK.
Będę 3...6 grudnia. Wiem że macie węża w kieszeni ale pokazać możecie co najlepsze w mieście i poza. PS. To moja dziewicza wizyta w tym mieście. |
O Panie,
A z jakiej dziedziny Cie cos interesuje? Bo wszystkiego ciekawego w krk i okolicy to trza by kapkie czasu zarezerwowac. |
Cytat:
|
Odpowiednia dzielnica w krk moze zorganizować pokaz broni bialej wraz z ćwiczeniami praktycznymi.
:D |
Pierzasty kolega dał za mało informacji o innych uczestnikach tej wycieczki :D Bo nie wiadomo, czy go skierować na obejrzenie smoka wawelskiego czy może na św. Jana 10 żeby zobaczył kilka smoczyc i trochę owieczek. :D
|
Bede gdzies miedzy Kazimierzem a Starym Miastem.
Interesuja mnie raczej atrakcje mniej turystyczne. Np. wieliczka odpada. Raczej fajne miejsca, ludzie, bary... klimat miasta. Smoczyce to nie ale owieczki czemu nie :-) |
Zacznij od Alchemi na Placu Nowym na Kazimierzu potem zapiekanka z okrąglaka a potem juz samo poleci... :D
|
Cytat:
Dawac dalej jakies propozycje. |
1 Załącznik(ów)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Słusznie. Z pijackiego żarcia to śledź z ambasady śledzia albo do pani Basi na grilla na placu nowym ;)
|
Nie zapominajcie o kiełbasce z nyski i oranżada.
|
To kto się dołączy?
|
Tak czy siak PKSa odwiedze. On o tym nie wie bo leży po motorem podobno ;)
|
Chętnie dołączę :Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
gęba na kłódkę ;)
|
A i burgera ze Streat Slow Food na Kupa 10 warto opędzlować ;) (mało brakowało, a by mnie smoczyca na Prądnik Czerwony zaciągnęła do jamy, to się mądruje :D )
|
Jeśli 5 albo 6 jeszcze nie będziecie pod kroplówką, to chętnie wpadnę na 2 szybkie
|
Cytat:
Jeszcze mi sie przypomniala Czajownia na ul Józefa na sziszke dobrą mozna iść. :smoking: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47. |