![]() |
Tukan 2017
Cześć,
Czy ktoś z forum wybiera się na rajd Tukan w tym roku? Ja tak, na CRF1000L :). Fajnie byłoby jechać większą grupą. Jeśli ktoś potrzebowałby transportu motocykla z Warszawy na rajd, mogę pomóc. Karol |
Tak tylko wspomnę, że właśnie wystartowały zapisy. W ciągu 20minut zapisało się już 50 osób :-)
|
Tak, z tego co wiem jedzie pewna niewielka grupa osób.
|
Jestem z Marek pod Warszawą i też jadę ale ja ciągnę przyczepkę i jakieś moto mogę zgarnac
|
Jadę ze Skierek, offem na kołach :D :lc8:Ale chętnie komuś dam tylną oponę do zawiezienia żeby jej nie targać.
|
No ciekawe, jaki czas wykręci DCT ;]
|
I po zapisach. Lista rezerwowa zostala jedynie.
|
Impreza dla afryk... - taki był mój plan parę lat wcześniej , czy się udał ? Nie wiem uczestnicy ocenią.
W sumie jestem zadowolony, trochę przestaraszony - bo okazuje się że 18 h wystarczyło by zapchać listę zapisów na offa... chyba straszne parcie jest na tego ofa :) |
Nic dziwnego - tereny offy są tu fajne - na szczęście na wyciągnięcie ręki :D
|
Puntek zrób dwie blźniacze edycje...
|
No to skoro to jedyny rajd dla dużych enduraków, to może w przyszłym roku ograniczenie, np. tylko do 50 lekkich? ;) Tak policzyłam mniej więcej (tak, mam czas :D) i jest na liście 87 lekkich, 87 jednogarowych i 55 dwugarowych..
|
Cytat z regulaminu:
"W Rajdzie Racing ustalone są następujące klasyfikacje:
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
|
Rezerwowa już zapchana ? :mur:
|
Cytat:
|
Lista zapełnoona,ale czy jest opcja przyjechać pokibicować i rozłożyć się na polu namiotowym,za opłatą uiszczoną na miejscu?
|
radiolog, zamiast kibicować, to idź oficjalnie na wolontariusza do pomocy :)
|
Gdyby było od 571 to bym miał motywację jechać ciężkim,a tak idę na łatwiznę i lisciem przylece, no ale ja dziadek jestem :D
|
Trzeba będzie zamontować jebitniejszy klakson... będzie co sentinelować i zawiadamiać tych na liściach o nadciągającym od tyłu zagrożeniu liczonym w setkach kilogramów ;)
|
Spoko, prolog trochę to ogarnie. Ach już się nie mogę doczekać :chleje::grass::hello::lc8:
|
Bico widzę że ładny prolog sobie ułożyłeś:lol8:, Obyśmy nie spóźnili na prawdziwy prolog
:haha2: |
Kurde. Chciałem jechać. Napaliłem się. 3 luty i mogę sobie pomarzyć.
|
Ha, ja się zapisywałem 1-go lutego o 05:30 i już byłem osiemdziesiąty któryś...
|
miałem taki pomysł by jechać z Gilera 160 cc ale fakt trzeba pokazać wszystkim jak się jedzie z 250 kilogramowym bydle :D:D:D Misza twój pomysł podoba mi się może dopasowujemy sygnał od Tira albo od pociągu ??? :lol19::lol19::lol19:
|
Muszę zrezygnować z tukan bo kierownik przestawił mi urlop więc komu komu
|
Muszę zrezygnować z tukan bo kierownik przestawił mi urlop więc komu komu
__________________ Byl 950 adv Biorę,daj na pw |
Cytat:
|
Ja chętnie pomogę donosząc browary pomocnikom :)
|
1 Załącznik(ów)
|
Taaa ba! A zerknij jeno jak zamaszyście sie to odbywa! :)
|
Z pełnym wdziękiem :)
I mieliście do śniadania jak ulał :) |
Ramoneza nie odbieraj mi tego, myślałem że ja wystartuje jako pierwszy pełnoprawny dziadek ,a półrocznego wnuka zabiorę ze sobą do kibicowania i niech się przyzwyczaja do zapachu benzyny:at::at::at:
|
hej hej, do zobaczenia na Tukanie ;)
|
|
Yamaszka niebieska ....i kierownik w pomarańczowych spodniach
10 pk :) :Thumbs_Up: |
Mam miejscowe do sprzedania na off. Najchętniej (najprościej) dla kogoś kto jest na liście jako wycofany. Info na pw.
|
Cytat:
Ogłoszenie parafialne: Mam jeszcze miejsca w busie, jedno pasażerskie i jakieś 3 lub 4 dla moto, w zal od gabarytów. Start z Krakowa w piątek rano. Oczywiście mogę zgarnąć kogoś po drodze. Zrzuta na paliwo. |
Tak myślałem :D
pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Na motóry jeszcze pare miejsc. |
Cytat:
|
Cześć. Zwolniło się jedno miejsce na Tukana. Szczegóły do omówienia pod nr tel: 506 339 883
|
Jadę z Siedlce przez wawe z przyczepka na tukana. Mogę zabrać jeszcze 1 ,2 moto z właścicielami .tel.502520377
|
Witam, czy ktoś z Pomorza jedzie na Tukana na dwóch kółkach?
|
Cytat:
|
W piątek rano ok. 8:00 startuję z Chorzowa, mam miejsce na lawecie, proszę o PW :)
|
gdyby ktoś jeszcze nie mógł jechać i chciał odstąpić miejsce na offa to mam dwóch chętnych 502 770 665
|
Nie można się już zamieniać/oddawać miejsc..
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:19. |