![]() |
Syberian Express 2009
to się porobiło i chłop łoszalał:)
http://syberianexpress-majopl.blogspot.com/ nie pisać, nie dzwonić, maili nie wysyłać..jadę sam z królową i nikogo nie zabieram:) o chłopaki moduły chętnie pożyczę i tarcze sprzęgłowe (xrv 650) na czas wyjazdu:) |
super fajnie :0
|
Rewelacja :) ja też chce..... :):brawo::brawo::brawo::p
|
:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:
w tym szaleństwie jest metoda :) |
Majo 3mam kciuki. Chociaż pogoda za oknem nie sprzyja do jazdy to fajnie, że już pojawiają się tematy wyjazdowe na lato.
Powodzonka. |
o matko...
|
gratulacje odwagi !!!
ps. jak już bedziesz wracał przywieś chałwy orginal Rosyjska wiesz taka z słonecznika:drif: |
"Road of bones", a nie "Road of bounds" ;).
Jedź, jedź, my będziemy zazdrościć :). |
No i luz!!!
|
Dobre! Ale, ale nie rezygnuj tak łatwo z kolei. Wjedż na teren, pogadaj osobiście z kolejarzami, czasem mozna dogadać na miejscu sprawy które wydaja się niemozliwe. Ot po prostu trzeba dać wzjatkę
|
Liczba pozytywnie zakręconych oszołomów na tym forum, już dawno przekroczyła masę krytyczną.
Powodzenia:Thumbs_Up: |
Majo, ale miałeś się jeszcze nie ujawniać.
|
Cytat:
Powodzenia stary. |
hmm kurde przegapilem moment Motovoyagera:( mozecie mnie oświecić?
Izi sorry kolego le scigacz.pl mnie troche pośpieszył:) |
Cytat:
" W skrócie: Przygotowania do wyprawy do Magadanu idą pełną parą. 22 czerwca wyrusza wyprawa do Magadanu (nad morze ochockie). Trasa będzie wiodła brzegami Bajkału i przez Syberię. jej długość to łącznie ok 23 tys kilometrów. Relacja z ekspedycji ukaże się na łamach Motovoyagera. Więcej na: syberianexpress-majopl.blogspot.com " :) |
Cytat:
ja też przegapiłem moment motvoyagera, co to wogóle jest motovoyager, przeca u nas wszyscy od lutego 2008 wiedzą że Majo jedzie do Magadanu, oczywiście ci co mogą wiedzieć :) no to jeszcze raz powodzenia i ty wiesz co :):):) |
Do zobaczenia nad Bajkalem!
|
do zobaczenia:) pomyśl o przejażdżce do Orlika:) pozdrawiam, będę pisał na Priva bliżej terminu:)
|
:)majo twój mega kufer prawie gotowy :dizzy:
|
Extra, Randal tylko się przygotuj na zbieżne opinie od forumowiczów..."bo to za kanciasty, za wysoki, za ładny":):):) dzieki wielkie kolego za pomoc:)
|
ło jezu , za wieeeelki za kanciasty:haha2::haha2::haha2:
|
Za ładny.. Taaaa, stanowczo za ładny :fool2:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dziękuję bardzo Randalowi za centralny kufer aluminiowy i narzędziówkę:) Fotki niebawem:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Monah mam nadzieje ze o mnie pamiętasz:) Grzej garaż i schładzaj wódeczke:) Bede na początku lipca albo wcześniej:)
|
Jadą nach Magadan. Będą jechać przez Irkuck :).
|
Dziękuję bardzo Ramiresowi za okazaną pomoc!!!
|
wlasnie wrocilem z Tomska -bylo tam syberyjskie otwarci esezonu.2 dni jechalismy w sniegu przy temperaturze 2 stopni( za 4 tys km nowy continental TKC sie skonczyl na 80%. Takze majo miej na uwadze. 5 czerwca jedziemy klubem w oklice moskwy - 12 czerwca w jaroslawiu mamy klubny festiwal - majo podciagaj sie, bedziesz mial niezapomniana wycieczke do irkucka.w kazdym wiekszym miescie ziomale)
|
Monahu ja tu pracuje:) Wjeżdżam do Ciebie na początku lipca:) Kompsnij namiary na PW:)
|
Przepraszam za mały OT. Monah pisał do mnie dzisiaj afrykańczyk z Tomska niejaki Kozin. Znasz może ? Pisze, że wybiera się w nasze strony. Trzeba chłopa będzie przyjąc co pany? Pomożecie ?
|
pomożemy;)
|
Cytat:
|
hmm jak bede w Polsce to pewnie ze pomogę:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
Podziękowania dla znajomych, przyjaciół, ludzi dobrej woli:)
DOKTORKOWI i BEBE z ekipy ROZTOCZERIDERS za wsparcie finansowe, wyposażenie apteczki na wyjazd i karty SD do aparatu!!! RANDALOWI z forum AFRICA TWIN za super kufer aluminiowy i narzędziówkę:) ROBERTOWI TOCZYŃSKIEMU z Dorohuska za prace blacharskie przy spawaniu akcesoriów do motocykla. TONEMU z ekipy RoztoczeRiders za profesjonalny śpiwór Recon3 DARIUSZOWI DOBRZYŃSKIEMU (Motormaniak) za pomoc przy zakupie części i wypożyczenie modułów GŁAZIOWI z ekipy RoztoczeRiders za namiot i odzież termoaktywną:) HAC-owi z ekipy RoztoczeRiders za karty SD do aparatu fotograficznego:) WASILCZUKOWI za deflektor do szyby:) Dzięki Łysolowi i Iziemu za cenne wskazówki dotyczące trasy:) PODZIĘKOWANIA RÓWNIEŻ DLA OSÓB, KTÓRE MI POMOGŁY A NIE ZOSTAŁY WYMIENIONE:) FOTKI i DROBNE OPISY BĘDĘ W MIARĘ MOŻLIWOŚCI UMIESZCZAŁ NA BLOGU:):) |
Afri profesjonalnie objuczona :) - Majo wielki szacun i najlepszego!! Trzymam kciuki.
|
MAJO - tez trzymam za ciebie kciuki i czekam na relacje z podrozy, powodzenia
mam nadzieję ze znajdziesz gdzies tam po drodze internet |
Powodzenia :) trzymam kciuki... będzie zajebiście :)
P.S. i tak Cię nienawidzę :D z zazdrości... |
Fajnie, że trójka jedzie tak daleko:Thumbs_Up:. Masz już jakieś patenty na nudę w czasie jazdy ? Odzywaj się czasami na forum czy blogu żeby było wiadomo gdzie jesteś. Powodzenia.
|
A raz w tygodniu coś tam naskrobie na bloga:) Pozdro czarnuchy:)
|
Trójka tak jak moja - szacun pełen :brawo:.
Pięknie się prezentuje taka zapakowana :):Thumbs_Up: |
Mówiłem już kiedyś, że zapakowana AT wygląda seksownie...?
|
Powodzenia kolego, też kiedyś planuję sporą trasę moją trójeczką:)
|
Ładnie zapakowana Afri..
Powodzenia Majo w pięknej wyprawie.. pozdr. |
Zbyniu. Niczego nie będę wywalał. Kiedyś taki jeden się o to obraził. Chcesz to sam się zmoderuj :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29. |