![]() |
Jedziemy ciężkimi na Ukrainę.
1 Załącznik(ów)
Po ciężkiej zimie, zawsze trzymają się głupie pomysły w głowie :mur:.
Kierunek jest oczywisty :Thumbs_Up:. Skład się wyrobi. Oczywiście wszystko zależy od pogody i kierunku jazdy:at:. Imiona zostały zmienione, aby się żonki, kochanki i rodzina bliższa i dalsza się nie czepiała :D. Więc Cezar, Apollo, Hektor, Zeus wyruszają na podbój nowych terytoriów. Telefon namber łan:); ja jeszcze nie wiem, a to gdzie i z kim, asfaltem czy szutrem, o kurwa będzie kilka odcinków w górach, Telefon namber tu:), a nie boicie się tam jechać:) przecież tam jest wojna :cold: odpowiedź kolegi: ja mu już w Krościenku Donbas zrobię. Inne telefony się nie liczą, po prostu nie wypada treści ich rozmowy cytować. Była walka to i ofiary złożyliśmy :). Załącznik 69772 cdn. |
Dobrze się zaczyna:)
|
7 Załącznik(ów)
Nasze maszyny
Załącznik 69773 Niby nic wspólnego z jazdą motocyklem, ale buty też można kupić w dobrej cenie: Sarcastic: Same oryginały :drif:. Cenę podzielimy na trzy i jest się czym cieszyć. Załącznik 69774 Dla women też są przeceny;). Załącznik 69775 Caly czas Ktos nad Nami czuwał. Załącznik 69776 Załącznik 69777 Załącznik 69778 Asfalty też były:dizzy: Załącznik 69779 |
:lukacz:
jeszcze! śniegu dużo? |
8 Załącznik(ów)
Śniegu w górach już jest mało :)
Ale, wystarczaj dużo aby motory ulepić w bałwana. W dalszej części kilka zdjęć, aby nie zapomnieć jak wygląda śnieg :) Tymczasem: Załącznik 69780 Szuterkiem. Załącznik 69787 A w Kołoczawie musieliśmy dzieciaki obwozić. Załącznik 69781 Załącznik 69782 Załącznik 69783 Załącznik 69784 Az w końcu Cezar dał znak i...:dizzy: Załącznik 69785 Zakarpacki niech sie chowa. Ten to ma bukiet smakowy....:Thumbs_Up: Załącznik 69786 Było obmywanie stópek, wiadro zimnej wody na gorący łeb, salo, reszty nie pamiętam, ponieważ nie przeszło cenzury:vis: A następnego dnia w ogóle nas głowa nie bolała |
Już myślałem, że to zaproszenie na wyjazd lub oferta jakaś, a tu relacja (tylko :-) Zaraziłeś Ukrainą i teraz cały czas kusisz :-)
|
Czyta się oczywiście ....
|
Patrząc na pierwsze zdjęcie, hmmm pomyślałem ze Wojtek goląc nogi się pozacinał:D
ps. wincy dawej;) cenzurą się nie zasłaniaj, będziemy oglądać po 22 :haha2: |
6 Załącznik(ów)
Jeśli Wojtek nie ma nic przeciwko uzupełnię relację Wojtka swoimi zdjęciami.. niektóre mogę mieć "czerwony kluczyk w lewym górnym rogu..;p )
Poranek rześki z przygodami... serwis opon w Krościenku full profeska p.:haha2: Dalej były oczywiście same szuterki..;) a nad głowami świstające kule z kałasznikowa..Dombas! :haha2: |
link do fotek :D
|
2 Załącznik(ów)
Wyjazd jak zwykle z jajem..!;) Hektor napieral po górach.. Cezar rządził i każdego objezdzal.. Apollo zbierał i nosił kwiaty Cezarowi a Zeus polewal co mu wpadło w ręce.;p
Jeszcze będzie kilka zdjęć..;) Na zachęte..;P |
Oj jak mi się dobrze ta dróżka kojarzy ech...piszcie piszcie i zdjęć jak najwięcej :)
|
8 Załącznik(ów)
Sławku jaki link :).
Lecimy dalej: Pogoda nas nie rozpieszczała::) A za dnia +15 +18 stopni. Ni chmurki, deszczu, gradu, śniegu :D Załącznik 69817 Załącznik 69818 Gdyby Ktoś chciał nas poznać w nocy:) Załącznik 69819 I za dnia:) Załącznik 69820 Jedziemy sobie dalej:at:. Załącznik 69821 Załącznik 69822 Załącznik 69823 Załącznik 69824 |
8 Załącznik(ów)
I się zaczęło :)
Jedni jeździli inni chodzili po górach :) Ale wszyscy pchali i wyciągali jak trzeba było: Załącznik 69825 Załącznik 69826 Załącznik 69827 Dla takich widoków warto .... Załącznik 69828 Załącznik 69829 Załącznik 69830 Załącznik 69831 W odddali wieża na Krasnej Załącznik 69832 |
A na Chochołowskiej ludzie się zadeptują żeby zobaczyć Krokusy.
|
12 Załącznik(ów)
Widzę że Wojtek już "Szczytuje" więc..;)
Jedyną glebę na wyjeździe zaliczył Cezar..ale później już na Szczycie udowodnił swoją męskość..:haha2: Zeus wyciągnął kanapki od żony, co prawda sam porwał tą ze schabowym a nam rzucił z sałatą i jednym plasterkiem zielonej już krakowskiej.. Cóż takie prawa Zeusa..;P Każdy głody, zjadło się a że koniaczek się skończył na podjazdach została nam woda ze śniegu..;) |
A mnie się wydawało,że krokus to znak trzeźwości :D
dawać dawać |
Na dziś Wam wystarczy :).
Jeszcze tylko pare zdjęć, cztery kapcie i koniec. Ciekawe Kto jeszcze zdjęcia wrzuci:bow: |
Smialo, bez krepacji pisac prosze i foty kleic. Jak ja lubie te nature ;)
|
hahahah super!
Krylu, narzędzi nie zgubiłeś? :D Podjazdy w dwie osoby ... aż miło popatrzeć |
Podjazdy we dwóch pewnie żeby tył miał przyczepnośc na tym sniegu hehe
|
Cytat:
|
Niby tak grzecznie, trzeźwo, z balastem na podjazdach...pitu, pitu...a moja "gazela", tfu Hektor znaczy :) nogi i ręce wydrapane, posiniaczony... Następną razą mistrzowie Olimpu :) bierzcie oddzielne łóżka, bo ta zbiorówka jest urazowa mocno :D.
|
Cytat:
|
Lena,
myśleliśmy ze z Wojtkiem jest jak z kobietą..mówi NIE znaczy TAK! ;) Cezara troche ponioslo....:D Wojtek krzyczał NIE, NIE, KUR..A NIE! A my słyszeliśmy OOOWWW YEEEAA!!! MORE! MORE!! YEEEAA..!!!!:haha2: |
Może Go z " Halką" pomylił, bo ta moja " gazela" gładziutka jest :D. Ale dzielić się nie zamierzam, więc....muszę ten wasz " gang" rozwalić ;). Zemsta nadejdzie :)
|
Wojtek.. drewutnia jak w pewnej bajce Emill..;) a co do największego prowokatora Cezara..jeden phone do Żony i chłop do 2020go moto nie odpali..:haha2: Dobrze ze do mojej nie masz bo do 2050go bym na moto nie spojrzał..:)
|
Byle nie włączył trybu Demo...
|
Czyta się i ogląda z przyjemnością.
Pozdro PiotrAs P.S. Już doczekać się nie mogę pierwszego czerwcowego weekendu. |
Cytat:
|
Cytat:
Ale o co chodzi :) ???? |
To co chłopaki dajemy ostatnie foty z serii...4 kapcie, fikolki na moto, my jak zuczki do góry nogami ?;)
|
Sorki, nie w tym wątku mi się wkleiło. Bez złośliwości. Ale też do Rafała :D.
|
To już wiesz jak szukać tematu o wożeniu dziecka :)
A jak nie znajdziesz to kup kolaskę :) Dawaj te zdjecia tylko z konkretnymi złośliwym , komentarzem aczkolwiek z humorem angielskimâş Dawaj bo mam doła :dizzy: |
Coś mogę rano wrzucić bo po 20.00 Baba mi - natabene przez Dupy vel CEZARA założyła kłódkę na kompa!:p
|
Cytat:
To teraz tak się nazywa abstynencja...:) To znaczy że kocha:) |
1 Załącznik(ów)
Znasz Cezara...siedzi wieczorami, FOCZKI wysyła, Moja patrzy, oczom nie wierzy jak tu każdego dnia Cezar z 50 foci wyśle! Cezarowi wolno a mnie ..., 19.00 Muminki i zasilacz do kompa znika! ;p Pierd..na Migotka pewnie kradnie!;))) Zastaje mi tablet z Kraina lodu. patrz Sven zapie..la jak Cerazus po śniegu ::haha2: ze śpiewem na ustach..Mam te moc..mam te moc..:phttps://youtu.be/5BSY_bsfIvk
|
Zdjęcia Marka Cezara. Kategoria krajobraz.
7 Załącznik(ów)
|
Cezara cd.
7 Załącznik(ów)
A na filmiku Cezar pyta Apollo: a gdzie Pan zgubił swego konika?
Załącznik 69906 O rzesz, znalazł sie. Załącznik 69907 Bo strzała zawsze z przodu. Załącznik 69908 Ciężar, czy ktoś mówił że miało być lekko. Załącznik 69909 Załącznik 69910 Załącznik 69911 Co w takiej pozycji się robi? Załącznik 69912 Oczywiście pije wodę, lub gryzie śnieg. |
6 Załącznik(ów)
To już moje ostatnie zdjęcia..Tym razem w TOTKA wygrał 4 razy ZEUS..kapeć za kapciem. Pomocne dłonie i zgrabne paluszki się znalazły..;P
Wypad jak zwykle z jajem, pełen przygód i mocnych wrażeń..:D Dzięki Panowie i do majówki.;P |
Ostatnie zdjęcia
7 Załącznik(ów)
|
2 Załącznik(ów)
|
Po takich zdjęciach to czuję jak mi kolano zdrowieje :-)
|
Chłopaki, to zdjęcia z wyjazdu już z tego roku czy z zeszłego...?
|
Świerzuchne.
|
4 Załącznik(ów)
Co jeszcze się znalazło..:D
|
Istny pogrom
|
Cytat:
|
Cytat:
|