![]() |
Woodstock 2017
1 Załącznik(ów)
Hej
Kto w tym roku się wybiera? Z racji tego że wszyscy zgodnie twierdzą iż zeszloroczna miejscówka była dobra w tym roku również postaramy się by flaga zawisła na brzozie :) |
Ja się wybieram może jakąś ekipę z Podlasia się zmontuję.
|
A będzie ?
|
1 Załącznik(ów)
Wiem widziałem. Znów będą ploty !!!
Załącznik 71195 |
Będziemy mieli spora grupę z Krakowa, będziemy wyglądali flagi:)
|
Patryk,bendem w tym roku :D
|
Cytat:
|
|
Jedziemy z Wrocławia w piątek po pracy tak aby zdążyć na Archive (zaczynają o 23:50 na dużej scenie). Będziemy albo w dwójkę na jednym motocyklu, albo w dwójkę na dwóch motocyklach. Jak ktoś chętny można się podłączyć.
Na miejscu będziemy wypatrywać flagi z logo. |
Będę również
|
Archive!?!?!?
|
Ja raczej będę. Ale pytanie brzmi, czy ty Dubelku będziesz? Co na to twój potomek ?:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Będziemy w środę popołudniem (ja, Albert i Cara). Kaj ta brzoza względem głównego namiotu z herbatą?
|
Hmm
Od bramy wjazdowej do konca kostki (wyjscie na pole) przed wyjsciem w lewo wzdłuż plotu jakies 50-100 m Numer masz wiec dzwon my juz od wtorku bedziemy wiec mam nadzieje bedzie z kim gadac :D |
bede! po to właśnie kupiłem motur
|
Potwierdzam. Wtorek musi być. Flaga u mnie w garażu, czeka na swój czas.
|
A uzgadnialiście z prezydentem klubu? :D
|
Jak przyjdzie to z nim podyskutuje :D :Thumbs_Up:
|
Jak co roku zaczynam się nakręcać:D
WOODSTOCK NAJGŁOŚNIEJSZY FILM POLSKI https://www.cda.pl/video/2073704b |
1 Załącznik(ów)
W 2005 widziałem go, w ciągu miesiąca z 20 razy, jak nie lepiej... i pojechaliśmy na wariata, praktycznie bez niczego :).
To był piękny Woodstock :) , bo ten pierwszy :) O 23 już podczas trwania woodstocku policja nas kierowała jak dojechać na al. Milenijną. Teraz zamykają wszystko dużo wcześniej. Choć zrozumiałe, bardzo dużo terenu jest zajęte przez sponsorów, kiedyś wszystko pod namioty... Załącznik 71531 Chyba do 2009 tak fajnie było. Tzn. teraz też jest fajnie :) |
Cytat:
|
walnijta zrzut z gugla ze strzałką, lepij bydze trefić. Chętne bym się przy Hondzie z jakim czubem wódki napił, może być i ciepła. :)
|
7:03min czy to ten afrykański parasol w tle?:D
|
Afrykański - ale to już zdjęcia historyczne.
Dubel, będziemy tradycyjnie w czwartek po południu. |
Się wybieram, się.:)
Ale czy się wybiorę? Leci kto z popapracia ewentualnie małypolski? To bym się doczepił, się :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
To za tydzień się pakujemy i jazda. A co z Diverka polem? Cisza w tym roku. Bo zamierzamy tam wpaść narobić trzody.
|
1 Załącznik(ów)
W budowie duża scena.
|
Alkowioska u Diverków czynna jak co roku 😀 info od Brunetki :-)
|
1 Załącznik(ów)
Jest tegoroczna mapka pola i zaznaczyłem gdzie mniej więcej są brzozy a pod nimi my ;)
|
Szukamy się!
Hasło:
"wałek rozrządu" Odzew: "regulator napięcia" |
luźno kieta w jaki dzień jedziesz?
|
Cytat:
|
Proszę mi zająć miejsce we wtorek... :]
|
Alkowioska czyna i u nas jak co roku. Z tym że są lekkie zmiany. My sie przeprowadziliśmy na piętro. Do Waszej dyspozycji będzie poddasze, podłoga i sofy na parterze oraz oczywiście kącik "U Fritzla". Muszę tylko przygotować jakieś napoje chłodzące żebyśta mi z pragnienia nie popadali. Półprodukty już czekają na chwilę wolnego, a tu kruca bomba mało czasu. Ale damy radę. Kto się w tym roku u nas melduje ?
|
Cytat:
Aea HONDA Est! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja w piątek przyjadę:)
|
Będziemy z jakimś baniaczkiem :)
Oczywiście jeśli możemy wybieramy opcję piwnica. |
No to jadziem do Fritzla! :) :dizzy:
|
Jakiś namiar Diverek na Ciebie bo może uda mi się was odwiedzić? Mam nadzieję że będę stacjonował na Ogrodowej (chyba były PKS teraz Cross).
Daleko będę miał do Was? |
Diverek,się piszę na truskawki nasonczane (czymkolwiek) :D
poproszę o miejscówkę od środy dawno mnie nie było u Was |
Cytat:
|
Cytat:
|
Majstry, może ktoś mnie oświeci. Zarejestrowałem się na moto wiosce, opłaciłem wejściówki, a kiedy dostanę opaskę? Przy wejściu na pole czy przyślą do domu?
Nie wiem nie znam się, będę pierwszy raz na WR, z góry dzięki za odpowiedź. Już wiem. Wysyłają fakturę na maila, która jest zarazem wejściówką(trzeba mieć ją przy sobie na bramie), następnie jedziemy się rozbić i wracamy po opaski. |
Siema Ludzie !
Wybieram się w tym roku na Wooda z moja Kobitą na Trampku. Na woodzie bylem już 4 razy ale zawsze pociągiem. Będę szukał ekipy z forum AT więc pewnie uda się jakąś butelkę chleba zrobić na polu :) Pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:22. |