![]() |
Ameryka Płd - filmik
|
nie działa
|
już działa. Chyba jestem nieogarem jakimś...
|
To efekt przepracowania. Trzeba gdzieś pojechać.... odpocząć... :) Przaśna produkcja.
|
No zaraz się zbieram... Też wezmę kamerę ;)
|
Działa , działa i to kurcze jak ... eeehhh :Thumbs_Up:
|
Bardzo przyjemny filmik :Thumbs_Up: -pobudzający wyobraźnię i marzenia.. :rolleyes::drif::drif:....
-Pozdrówki.. :) |
Piękne ujęcia :Thumbs_Up:
|
Sambor, poezja podróży...:Thumbs_Up:
|
Pięknie! Pocieszam się jedynie tym, że Panowie na homo moto nie mieli ani jednego czarnego włosa, jeśli w ogóle mieli włosa.. ;) także chłopaki wszystko przed nami! Siwiejemy.. jedziemy!;):drif:
|
Może kiedyś..Pirania dobrze mówisz! Filmik mega!
|
Całe szczęście Krzyśku,że jeszcze czasami "coś Ci się chce":bow: Film Genialny przez Duże "G". Wspaniale jest w życiu robić to co się kocha i to jeszcze robić w stylu w jakim Wam się to udaje:bow: Robert widząc Was dzisiaj w miejscu do jakiego doszliście pewnie jest dumny i szczęśliwy:bow: Pozdrawiam i mam nadzieję, że choć na dziś garaż pusty jeszcze kiedyś, gdzieś się spotkamy.
|
O Matko jakie ujęcia!!!!!!!!! Niemal każdy kadr dopracowany! Przepiękny film z wspaniałej podróży
|
Bez drona już nic nikomu się nie będzie podobało!
Chyba nastepne ujęcia bedą ze sputników ... Super się ogląda, piękne ujęcia natury, ale mi brakuje tylko chociaż jednej wypowiedzi, podkreślenia co czuli uczestnicy tej przygody. Widać, że Sambor to profesjonalista na światowym poziomie! |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:55. |