![]() |
......
......
|
Klimaty których zawsze jest mało :Thumbs_Up:.
Dawaj :). Pisz i wklejaj zdjęcia. |
......
|
dajesz chłopaku :brawo:
O ten wyjazd spod tamy północnej mogłeś zapytać to byście się nie kręcili . Jak widzę południowa strona ciekawsza, nam się nie chciało drałować na górę. |
......
|
......
|
fajnie :)
|
To jest dobre tak mi mów..
Nareszcie fotki z dojazdu a nie z samych połonin -które są nie przeczę piękne :) Te małe ukraińskie wioski to jakby się cofnąć w czasie ... Czekam na ciąg dalszy |
.....
|
.....
|
Cytat:
Dzięki za podzielenie się informacją. Pisz Pan dalej. :lukacz: |
Cytat:
|
.....
|
.....
|
1 Załącznik(ów)
Chemik,
"najsampierw" jeszcze raz powtórzę, że Szynszyla ma cojones. :Thumbs_Up: Nie wiem dokąd dojechaliście ale strażnica jest w Perkałabie. I wjeżdżając od strony Niżnego Jałowca jest rozwidlenie: w prawo droga prowadzi w głąb wioski Perkałaba i dalej do klauzy Rudolfa i gdzieś tam jeszcze - tam nie jechałem a w lewo przez taki garbaty mostek prosto na szlaban pograniczników. Za szlabanem droga jest gorsza są dwa małe brody ale obok są mostki. Po jakiś 16 kilometrach droga sie kończy w wiosce Sarata. To już jest prawie na rumuńskiej granicy i dalej rzeczywiście raczej tylko na lekkich można by się na Tomantyk (Pamir) pchać. Podobno z Perkałaby jest nowa łatwa droga prosto na sam szczyt Tomantyk - tak nam klarował kolo pod sklepem w Szepicie ale niestety dopiero po fakcie jak już wrapaliśmy się na górą starą drogą i zajechaliśmy wieczorem pod magazin. Sorry, że tak Ci smiecę w wątku ale pomyślałem, że jak ktoś w przyszłości będzie się wybierał w te rejony to chyba lepiej jak znajdzie informacje w jednym miejscu. A. U nas było mniej modelek. ;) Załącznik 75380 |
Cytat:
|
Cytat:
https://www.google.pl/maps/@47.75907.../data=!3m1!1e3 |
Całkiem możliwe.
|
.....
|
.....
|
.....
|
Dzięki. Fajnie, że chciało Ci się podzielić.
Ale ten Triumph długo nie pociagnie - olej i check engine Ci się świeci. ;) |
Cytat:
|
Fajnie :Thumbs_Up:
Super się czytało i oglądało. |
Dziękuję tym, którzy dotrwali do końca. Dziękuję za pozytywne komentarze. A dla tych, którym się czytać nie chciało Łukasz przygotował materiał filmowy:
https://youtu.be/v9-l_jnfbh4 Miłego oglądania. |
Super opowiastka. Dziękuję.
Pzdr Qter piję bro i palę sziszę |
To u mnie pitanija:
1. Od 1.30 do 2.04 to droga na Ziła 6x6 od Kołochawy do Ruskiej Mokrej? 2. Droga od 7.30 do 12.48 to jak mniemam od Perkałaby w prawo w kierunku granicy i koszar? Szkoda, że na przełęczy Szurdyn mieliście zamglone. Widoki stamtąd są przekozackie. A i spytam z ciekawości: gdzie spaliście przed wjazdem do doliny Białego Czeremoszu? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Masz dwa hotele. Ten z czerwonym dachem kosztował 450 hrywien za pokój trzyosobowy. Ten z niebieskim dachem 80 hrywien za osobę. Wybór był prosty. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:28. |