![]() |
Mongolia w czerwcu 2009
Witam koleżanki i kolegów.
Nie mogę już wytrzymać i muszę się pochwalić! W końcu marzenie staje się rzeczywistością. 23 maja wyjeżdżam do Mongolii. Mam zamiar spędzić w drodze 6 tygodni. :) |
No to ja się pochwalę, że 23go maja mam urodziny :D.
|
Cytat:
Wyjazd nabrał już realnych kształtów, podaj traskę:drif: Powodzenia w wyprawie:Thumbs_Up: |
Powodzenia w wyprawie:Thumbs_Up: również życzę.
Może trochę faktycznie coś więcej naskrobiesz :) |
Lepi trzym się!!!
razem nie wyszło, ale co sie odwlecze to nie uciecze :) Jak co to wal śmiało POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytat:
|
Lepi masz u mnie pierwszy nocleg :haha2:
zbieraj siły ;) rowerek panie kolego :oldman: |
Cytat:
Wczoraj też ktoś zapytał "po co"?. Trudno mi było odpowiedzieć, Ale ty chyba rozumiesz po co ;) |
Cytat:
Wpadnij do Wilgi na pogaduchy, ja Ci opowiem swoje... Powodzenia w wyprawie:Thumbs_Up: |
Cytat:
Powodzenia. |
Cytat:
pozdrawiam pasha |
Cytat:
|
Juz spakowany????
|
Nie, ale robi sie powoli
Na razie montuje tajny system elektroniczny. Fotka wieczorem :) |
Cytat:
Powodzenia kolego i wracaj bezpiecznie, niech autofocus bedzie zawsze z Toba... |
Pakowania czs zaczac.
1 Załącznik(ów)
No i zaczelo sie szaleństwo pakowania.
Na razie zamontowałem system zakłócania sieci GSM. Podobno testowany na pielegniarkach :) I tylko Chinol sie nie smiej, z twojego polecenia! |
Hej Lepi a tak na powaznie to co to jest?
|
Cytat:
.. pewnie ma wiecej niz jedno zastosowanie.. ja stawiam, ze to ma byc cos do transportu opon.. chyba, ze to jakis grill :D |
Opon jak opon,ale z pewnoscia namiotu Quant....cos tam:haha2:
|
to jest profi rejli urządzenie- co samo zmienia opony (przebite).
|
Wszyscy macie troche racji. To moze robic za grilla (na udka z wielblada), zastepowac kolo i pewnie sporo innych. A zamawialem dwie poprzeczki na opony :haha2:
|
Lepi, ale pomysl: gdyby Cie (hipotetycznie oczywiscie) gdzies zasypalo i za powiedzmy 500 lat by Cie odkopali, mieliby jajoglowi zagwodzke jak cholera.. :D:D;)
|
Odkopali by gwiezdne wrota :)
|
łatafak
BOSH Lepi Tomaj ci to wypłodził. muszę się zapytać co bierze ;) przyzanaj sie ze to Twój pomysł ;) ale ty otwierasz firmę transportująca opony tak ;) nie no wszystko jasne http://images22.fotosik.pl/123/d8ce3e00ed4e5a13.jpg |
Lepi żeby cię ruskie tylko za szpiegostwo nie zawneli bo to wygląda jak jakaś antena do namierzania rakiet ;)
|
Na koń!
No to Panie i Panowie wsiadam na konia.
Podniecenie miesza się z niepewnościa.... Ale jechać się chce! Pozdrawiam wszystkich, do usłyszenia! P.S. Zaglądajcie tu czasami, Kasia skrobnie gdzie jestem. |
Zazdrość już mnie zżera. Ale ta pozytywna - mobilizująca :).
|
Cytat:
|
no i pojechał... eh... jakoś tak pusto sie zrobiło... i cały dzień nikt mnie nie wkur... normalnie już za nim tęsknie...:(
Ps. jolu kluczyk nie jest potrzebny "mandarynkę" się kopke :) choć chwilowo kopke trzeba wozić w plecaku :hehehe: |
Lepianka, czy Mapa pod gps działa w końcu.. im..? :)
|
Powodzenia Brachu!!!uważaj na niedźwiedzie i pamietaj o "śladzie" z GPS'a ;) Ty wiesz dlaczego:)
|
A tak przy okazji... Lepianka... marsz do powitalni!!! :) bo Cię admin pogoni hehe
|
Cytat:
mówi że wszystko działa:) miejmy nadzieje jak najdłużej :) |
oj, oj, oj ...Mongolia, też tam chcę!
|
Cytat:
|
Lepianka twój chłop cały i zdrowy:) ciągle o Tobie rozmawia:) Pozdro ze wschodu:)
|
Cytat:
:) dziekuję za informacje i oby tak dalej ;) |
Hej,
Dojechalem do Dorohuska w tempie ekspresowym. Nie zmoklem i wogole wszystko OK. Wlasnie jestesmy po swiatecznym sniadaniu na pozegnanie cywilizacji. Trzymajcie sie wszyscy. A zwlaszcza Lepianka! I na mandarynke mi uwazac! Ze tez ja jej nie zamknalem :mur: To pisałem ja, Jarzabek, znaczy lepi, goscinnie od wiecie kogo :) |
wieści z podróży
od lepiego
24.05.2009 godz.20:50 "Wszystko ok. Siedzimy na parkingu dla tirow. Gdzies przed kijowem. Skracalismy objazd i wyszlo 3h offa, czasem w koleinach po osie. Jestem 1232km od domu. N50,57,968 E028,4,523..." (tyle do was reszta sesemesa do mnie ;) ) |
Ale morowo ! Hej hej przygodo :Thumbs_Up: Powodzenia.
|
spoko wycieczka;)
:Thumbs_Up::Thumbs_Up: PS. http://boulter.com/gps/?c=N50%2C57%2C968+E028%2C4%2C523 no to w końcu Kijów, czy nocleg w lesie?:) |
wieści z podróży
Cytat:
znając lepiego to pewnie w lesie :) od lepiego 25,05,2009 godz 20.02 "jestem w czarnej d. pod ruska granica. Napijamy z ukraincami. Namioty wroca nieuzywane ;) pozycja N51.07.324 E035.02.508. Chinol, moze bys zrobil mapke? 1766km. Misiu dupa boli, nie ma komu masowac. w przyszlym roku jade do czech :) od dwoch dni mam goraczke, gripex nie robi,testuje wodke z pieprzem. Moto zapier***a. Boli nadgarstek, bark i kciuk. Czyli zyje.caly dzien po mokrym a my jak Mojzesz susi.oby tak dalej. Pa" |
3 Załącznik(ów)
się cwaniaczek zadekował w białej chatce ;) pod granica i pieprzówkę smakuje ;)
|
widze ze zumo na motongu siedzi nie zapomnij trasy zapisac!!!!No i oczywiscie powodzenia zycze i bezpiecznosci
|
Cytat:
|
Cytat:
|
wieści z podróży
od lepiego
26.05.2009 godz 10:54 "Siedzimy druga godzine na granicy.Czuje sie troche lepiej. Pogoda ładna" godz. 20:18 "Rzutem na taśme zaczepiliśmy dziadka przy drodze i juz siedzimy przy ognisku. Granica zmarnowała pol dnia.Swinska grypa powoli przechodzi... na Robeta. N51.30.179 E039.40.025 2165km...." |
to teraz już z górki.... pozostała jedna granica:)
|
2 Załącznik(ów)
postój nr 3
|
wieści z podróży
od lepiego
27.05.2009 godz 20:56 "wypilismy z pastuchami 109 krow wodke i spimy w cz. d. Zjedlismy najlepsza glowizne w rosji. XT ma slaba przelotowa wiec cwicze z nudy woltyzerke. N51.55.894 E047.48.644 2814km." |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |