![]() |
Nordkapp i ewentualnie Murmansk
Witam.Planuje w w lipcu 2018 wyprawę na Nordkapp.Ponieważ Norwegia nie jest mi obca (pracuje tutaj od 12 lat) wiem ktore miejsca warto odwiedzić i ktore sa naprawde warte uwagi.Nordkapp jest tylko mistycznym celem.Jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam do dyskusji.
Planowana trasa bedzie uwzgledniała najpiękniejsze turystyczne drogi (Nasjonal turist vegen) Norwegii.Byłem już na Lofotach i uważam że warto je zobaczyć jeszcze raz. Wysłane z mojego SM-A300F przy użyciu Tapatalka |
Czesc, byłem dwa razy na Nordkappie, w czerwcu lub lipcu 2018 wybieram się ponownie. Skoro jesteś "miejscowy", to ja bardzo chętnie posłucham jakiś rad odnośnie miejsc, które sa warte odwiedzenia. Mi tam komercja Nordkappu nic nie przeszkadza, uważam, ze to bardzo mile miejsce. Wrazenia te spotęgowane sa faktem, ze to wlasnie Nordkapp był celem pierwszej w zyciu wycieczki motocyklowej kilkanaście lat temu. A było to na Jawie 350 ;-)
|
W podobnym czasie planuje nordkapp, tylko ze che obiechać Bałtyk dookoła.
|
Cześć, Ja również planuję Nordkapp w czerwcu lub lipcu termin do uzgodnienia we dwa motocykle LC8 R i GS1200 chętnie się przyłączymy do bardziej doświadczonych. Pozdrawiam
|
Ale ten Murmańsk ze względu chyba na komary, to motocyklem bym sobie odpuścił . Oczywiście jak ktoś lubi takie wyzwania to czemu nie ;-)
|
Komary beda tak czy tak..:D
|
Przejechałem się sam do Murmańska w 2015 wiec jak masz pytania to śmiało.
|
Byłem w Murmańsku w tym roku. Z komarami nie było źle. Wyprawa super. Polecam:-)
|
Cytat:
Jak mawia kolega piłeś nie pisz:D |
[QUOTE=Gilu;558819]Chyba w 16
Jak mawia kolega piłeś nie pisz:D[/QUO :mur::mur: tak to był 2016! :haha2: |
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A300F przy użyciu Tapatalka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:25. |