![]() |
IZI Meeting 2018
no i zapisany...::))) http://www.izimeeting.com/
|
Jest nas zapisanych juz wiecej :D
|
I jeszcze więcej :)
|
A już myślałem, że nie będzie, jadę.
|
Cytat:
|
Zapisałem cię , tylko musisz zapłacić :P
|
Cytat:
Tydzień wcześniej jest zlot Trampkowy mądralo :) |
Tydzień wcześniej jest mega dłłuuugi weekend majowy i wole go wykorzystać na Bałkany, a jak wymyślił ktoś zlot w weekendy długie to powodzenia, mądralo :p
|
To ja też dołączam.
|
Cytat:
|
Namówiliście mnie ;)
|
Cytat:
|
W tym roku też powinno mi się udać tylko przyjadę bardziej offowym moto(i bez chłodzenia cieczą:p) i nie sam!:D
:) |
Cytat:
i... przecież tu też nie jesteś sam - zobacz 3:37 - 3:40 :::))))) https://vimeo.com/218615621 |
Cytat:
|
no to 510
|
Super, że lista rośnie. Fajnie będzie Was zobaczyć.
|
Do zobaczenia w maju :)
|
Taka wątpliwość, czy dostaliście już jakiekolwiek potwierdzenie swoich wpłat?
|
Cytat:
|
Ale potwierdzenie wpłaty, czy potwierdzenie rejestracji i nr konta do wpłat?
|
Cytat:
Płatności dokonałem PayPal'em, więc na maila przyszło mi potwierdzenie przelewu. Następnie zmieniłem adres e-mail i to też przyszło na maila. Musisz się zalogować na stronie i sprawdzić. Przy okazji ja sprawdziłem w tej chwili i status mojego zamówienia jest: ANULOWANY. Kasa z konta zeszła (za dwie osoby), numer zamówienia mam, a status delikatnie mówiąc mnie zdrzaźnił. Zagląda tu ktoś z organizatorów? |
Nie widzę żadnego okna logowania
|
Cytat:
Gdy kupowałeś bilet to stworzyłeś konto? Jeśli tak to w mailu powinieneś otrzymać link do strony logowania: http://www.izimeeting.com/moje-konto/ Tam się logujesz i sprawdzasz stan zamówienia. |
Bez zakładania konta
|
To się pozna co poniektórych z forum ;) 561
Co wpisać w przelewie jako nazwa odbiorcy ? |
To wydaje mi się, że potwierdzeniem wplaty w Twoim przypadku jest to otrzymanie numeru (510).
Jeśli masz wątpliwości to pisz na kontakt ze strony. Ja już opisałem swój problem i wysłałem maila. |
U mnie rowniez status ''Wstrzymane'' (oczekuje na platnosc), a przelew wyslany 13.02.2018 Hmmm
|
Cytat:
|
o co kaman ?
U mnie tez zeszło z konta a status zam mam " anulowane" Ktoś coś ?? |
Najpewniej zajmą się tym za miesiąc, jak wszyscy mają podobny status to raczej nie martwił bym się, powiedzmy do początku maja 😀
|
Cytat:
Wszyscy są na liście, a status obecności będzie aktualizowany raz w tygodniu. Jakby co zapraszam na PRV. Pozdrówka! |
Cytat:
|
No to jestem uspokojony 😁
|
Cytat:
|
A ja już dostałem potwierdzenie (przed sekundą :))
|
Ja tez:Thumbs_Up::blues::zdrufko::chleje::friday::kum baya::lc8:
|
Potwierdzenie dzis i ja juz dostalam :) Jeszcze nie bylam wiec nie moge sie doczekać :)
|
Potwierdzenie doszło. Tak na marginesie, to pojechałbym nawet gdyby nie doszło - miejsca przecież nie brakuje, a chyba nikt nikogo by nie wyrzucił. Przynajmniej taką mam nadzieję. :)
A problemy cóż, zawsze jakieś są. |
Bez identyfikatora nie wejdziesz na imprezę , brak potwierdzenia mógłby oznaczać , że nie jesteś na liście.
Ważne , że wszystko jest ok :) |
Cytat:
Dubel - przyjedziesz swoim sprzętem czy puszką? Dam Ci się przejechać moją NATką (w DCT), żebyś się do Hondy przekonał :D |
Cytat:
Africa latalem i vfr tez latalem i wiem jak to sie prowadzi i jak jezdzi. Z tymi jazdami to moze byc roznie bo corka mi sie urodzila ... :zdrufko::friday::chleje::beer2::kumbaya: |
Cytat:
Teraz pytanie czy ta lepsza połowa puści Cię na meeting? :o Jeśli przyjedziesz to koniecznie musimy wypić za zdrowie Waszej córy! :beer2: :zdrufko: |
Cytat:
|
Dubel to nie tak. Klasyka mówi: Dziecko jest dziecko, wypić zawsze można.
A córeczce dałeś na imię Tradycja, nie? |
Cytat:
|
No to teraz wszystko jasne: My im furę a oni nam samolot
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:brawo::friday::webers::beer2::rules::blues: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:37. |