![]() |
19 Podlaski Rajd WIR
1 Załącznik(ów)
Dobra koniec żartów,zostałem położony żywcem przed kołami WŁADIMIRCA i zostałem tymczasowym Sołtysem 19 Podlaskiego Wiosennego Rajdu WIR. Więc zapraszam serdecznie na śmierdzącą żywcem imprezę, która odbędzie się w dniach no właśnie kiedy.... chyba coś około 14-28 Kwietnia.Działka prywatna więc proszę o NIE RYCIE mi trawy, bo krowy pozdychają z głodu.Jest kaliumna,prąd i woda teren ogrodzony.Czyli macie jak w Hotelu **** do sklepu jest ok 40km a do najbliższej stacji 100km.Co do dojazdu na miejsce podam szczegóły w najbliższym mi znanym terminie.Zaznaczam że prosto nie będzie !!!!!! pogląd widać. Dziękuję za uwagę do zobaczenia!!!!!!!!!.
|
1. Miszaa
|
1. Miszaa
2. Onufry22 |
1. Miszaa
2. Onufry22 3. Złom |
Odgrzebałem jakieś starocie sprzed roku, więc zmontowałem bylejak zapowiedzi, może kogoś zachęcę :D
Będą atrakcje, tańce klasyczne i fristajlowe, towarzystwo pięknych kobiet i przystojnych mężczyzn, pyszne jedzenie, pogoda i jazda gwarantowana, porady ekspertów, ciekawe rozmowy |
Witam szanowna komisjo, skromnie poproszę o termin późniejszy od 13-15 04 bo wtedy jest zlot ADV, a ludzi z filmu osobiście nie znam :) szczególnie mojej żony :)
|
Cytat:
|
1. Miszaa
2. Onufry22 3. Złom 4. Ablos78 +ferajna 5. Pietia |
1. Miszaa
2. Onufry22 3. Złom 4. Ablos78 +ferajna 5. Pietia 6. Kici |
Cytat:
|
Hmmm dwutygodniowy Rajd Podlaski, to to robota!!!!:D
|
Cytat:
|
Frog ma przyczepkę, wywiezie obornik
|
Cytat:
|
Wojtek jak to co? Przez Ciebie przemawia DUCH PUSZCZY
Do zobaczenia |
Już mnie wszystko boli :D
|
Z tymi gwarantowanymi jazdami to różnie bywa. Właśnie na filmie zapowiadającym widać jak mój trampek odjeżdza dokładnie w tej samej pozycji jak przyjechał, kurwa nawet z przyczepki nie zdjąłem taki program atrakcji pobocznych był napięty!
|
Cytat:
Animatorzy mieli wtedy kupę roboty |
Cytat:
|
i najważniejsze pytanie: czy na anakach przejadę :)
|
Cytat:
|
Cytat:
oczywiście że wódki będzie za mało |
1 Załącznik(ów)
o tak oooo ;)
|
Takie męki to sama przyjemność!
|
Cytat:
https://img4.demotywatoryfb.pl//uplo...by_F2q_600.jpg |
żeby uniknąć powyższych nieporozumień zabieram swoje, prawdziwe dziewczyny
https://cdn.cnn.com/cnnnext/dam/asse...xlarge-169.jpg i wódka wtedy niepotrzebna |
po zdjęciach Siwego strach mnie obleciał.......
i się muszę dobrze zastanowić |
Cytat:
|
A czy kaszuli odświętne bedo?
|
Nareszcie do syta
|
Kurde Siwy postawił poprzeczke wysoko......
|
Panowie, pompa wody mi cieknie w moim złomie. Mówię o pompie w motórze!
Doradźcie coś bo znów przyjadę ze zwłokami na przyczepce! Jakaś używka, zestaw naprawczy, kuźwa nic nie mogę znaleźć ... |
Złomie która pompa ??
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli tylko cieknie to uszczelnij silikonem do wysokich temperatur nowa i z afryki podejdzie chyba http://allegro.pl/honda-xrv750-afric...233780411.html |
XL600V, PD10. No właśnie nie wiem co w tych nowych pompach tyle kosztuje, że złota są?
No nic zapierdolę silikonem albo podepnę wiadro wody. .. Sent from my GT-I9301I using Tapatalk |
1 Załącznik(ów)
Złomie Duct Tape Extrerme :)
|
albo..zabiteksuj:D
|
Cytat:
|
Jak to uszczelka to pikuś, jak kończy się pompa to już dużo większy problem. Nie zaklejałbym dziurki z której kapie, to jak wsadzenie tamponu do nosa w trakcie kataru.;)
|
Ach, jeździł bez oleju to tym bardziej pojedzie bez wody, tropików u nas teraz nie ma. Żeby mnie taka błachostka powstrzymała przed Podlaskim, niewyobrażalne! Achoj!
|
Złomek nie-zaślepiaj!! dolewaj płynu no chyba że chcesz zobaczyć czy na emulsji pojedzie , kup używkę i do zobaczenia
|
Cytat:
|
Witam z przykrością zawiadamiam o odwołaniu 19 Rajdu Wir.Do zobaczenia może na jesiennym.
|
Cytat:
|
1.04?
|
Cytat:
|
Heheee -czarny humor, czarny żart.
|
Cholera, a ja już nowe Anaki założyłem...
|
Przykro nam że zjebaliśmy wam plany 😕
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57. |