![]() |
VI Motorowa Integracja Podlaska
VI Motorowa Integracja Podlaska
Oficjalnie 15-18.08.2018r VI Integracja Podlaska Płaska Pole Camperowe u T-OLKA GPS: Szerokość geograficzna: 53.906475 Długość geograficzna: 23.269451 Program: 15.08.2018 1830 - Powitanie i rozpoczęcie Integracji 2100 - Ognisko 2130 - Koncert Gitary Akustyczne Augustowskie Tri jo 16.08.2018 925 - Zbiórka spływ Czarną Hańczą Dworczysko - Sosnówek wpław - pianki dopuszczone 2100 - Ognisko -moje urodziny- mam 5litrów do rozpicia 2130 - Koncert Gitary Akustyczne Nasz Projekt 17.08.2018 925 - Zbiórka wyjazd motocykli szlakiem maj. Henryka Dobrzyńskiego "HUBAL" 2100 - Ognisko 2130 - Koncert Gitary Akustyczne Tomasz BAND 18.08.2018 1000-1600 Zwiedzanie terenów i Historycznych miejsc w Puszczy Augustowskiej 2000 - Koncert Andrzeja Makar Makarewicz 2400- Zakończenie VI Integracji |
Nie wiem, czy Tolek w Polsce, to napiszę tu. Zamawiam pokoik na integrację dla 2 osób i jednego małego Gamonia :)
|
Na razie pod hiszpanskim słoncem sie roapływam ale bedę.
|
Kurtka na wacie,
wpadłem w zeszłym roku na kwadransik, a w tym będę na pełne pijań,,,... tzn.spływ, znaczy się :drif: i lowejiuPodlasie:) |
W tamtym roku spływ....rewelka .Cała impreza lux.No Noi miejscówa extra. Stanę na ... żeby być.
|
|
VI Integracja
1 Załącznik(ów)
Camperowe Pole Plaska
|
Kurka, mam wrazenie, ze Wam sie daty poebaly... Na plakacie jest start 18 sierpnia... a splyw 16-ego (czwartek) co wyklucza z uczestnictwa tych pracujacych... Prosze ogarnijcie to patrzac na wlasciwy miesiac...:)
|
Cytat:
|
Ja bym chciał do Was przyjechać. To gdzie mam się na tę listę wpisać?
|
1 Załącznik(ów)
Będzie dobrze :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Lista płynących wpław: 1. mareksz007 |
Lista płynących wpław:
1. mareksz007 2. redrobo +- 1 |
Potwierdźcie Państwo, czy ten termin z pierwszego postu jest poprawny? Rozpoczyna się od 15-go?
Bo wg rozpiski 16 rano mają być już jakieś spływy, my z daleka musimy przyjechać wcześniej. |
Masz wcześniej nr tel. zadzwoń.
Tam permanentna balanga--byłem super atmosfera. Ciał |
Cytat:
|
Lublin z ekipą pamirską nawiedzi Was 14-ego.
|
Cytat:
|
Lista płynących wpław:
1. mareksz007 2. redrobo +- 1 3.Frog 4. Tolecki chcialbym dodac we w tym roku splywamy : -kajakarze odcinek Wysoki Most -Frącki - płetwonurki Sarnetki - Frącki Przed startem obowiązkowo po kielichu czerwonego wina na czesc (urodziny) Marka który stal się koneserem tego trunku!!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Przywiozę kilka baniaczków to może i degustatorzy La Patyk się znajdą......
|
Dodatkowym atutem bedzie obecność na Integracji twórcy Rummaggedonu Jara Bieleckiego , z którym bedzie mozna pogadac i ......podelektować się trunkami, no iktóry popłynie Cz. H wpław...
|
Rodzina Gołębi będzie czy tego chcecie czy nie :)!!
|
Wstępnie planuje wpaść w piątek pisze się na kajaki w sobotę.
|
Kali89, jeśli będziesz jechał przez Łomżę to chętnię dołącze :at:
|
Prawdopodobnie jadę przez Łomżę.
Odezwę się w czwartek. |
Mozna powiedziec ze integracja juz sie zaczeła .....przynajmniej część biesiadna!
|
Armiagedon
|
My teź byś chcieli płynąć. 2 kojaki. 16.08
|
Dojechawszy w całości, pozostaję pod wpływem wrażeń integracyjnych :dizzy: Pozdrawiam wszystkich starych i nowych znajomych i do zobaczenia :D
fotki ze spływu: https://drive.google.com/drive/folde...xr?usp=sharing ...dla mnie również poproszę jakieś ładne zdjęcia ;) |
Fragment koncertu....
|
Pikne fotki ze spływu, u Nas brak bo strach przed utopieniem komórek wziął górę :) Rodzina 4G pozdrawia i dziękujemy Tolecki za miłą zabawę!
|
I my z Marysią dziękujemy za organizację i świetną atmosferę imprezy. Super było spotkać starych znajomych jak i poznać nowych. Jeszcze raz dziękujemy i do ponownego zobaczenia.
Tomek - dzięki za fajne fotki .:Thumbs_Up: :beer2: |
Vi Motorowa intergracja Podlaska
Trochę fotek tu:http://wodalas.pl/vi-motorowa-integr...a-plaska-2018/
Ma ktoś jakieś to niech wrzuca. Dzięki wszystkim za przybycie!!! |
Już nie mogę doczekać się kolejnej edycji :)
|
Prosiłbym uczestników zlotu i nie tylko żeby pomogli nam w akcji oddawannia glosów na projekt. Bierzemy udział w programie lokalni herosi. Zgłosiliśmy swój projekt, w który wchodzą nasze najważniejsze imprezy sportowe: Półmaraton Kanału Augustowskiego, Nocny Bieg Powstańca, Zawody Wędkarskie. W planie tego projektu jest też odnowienie mogiły żołnierzy poległych w 1939 r w Płaskiej. a i na Podlaska Integrację Motocyklową też coś wpadnie (opłacenie zespołu i nie tylko...). Odnajdzie nasz projekt w podanym linku i głosujcie, to nic nie kosztuje a możemy lokalnie zrobić coś wspaniałego. Jeżeli jesteście klientami Centrum Handlowego możecie za pomocą MMS wysyłać zdjęcia paragonów, wtedy głosy są liczone wielokrotnie.
Do dzieła, liczymy na was. Możecie oddać jeden głos dziennie, pamiętajcie o tym przeglądając internet.Poniżej link Dziękujemy!!! https://www.herosiprzedsiebiorczosci...poprzez-sport/ |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:44. |