![]() |
Branna 8-9.09.2018.
Hej,
http://kolstejnskyokruh.cz/ - wybiera się ktoś? Ja planuję od 7-ego wieczorem być w okolicy, a potem kibicować. Pozdrawiam -- Jarek |
Zamiast chlać z nami będziesz słuchał czeskiego i jadł knedle???? Wstyd!
:) |
Pobudka o 4:30 w sobotę i lece na knedle,smażeny syr i preso czaj no i kofola :D
|
Cytat:
|
W drugim terminie są Horice. Mogłeś być tu i tu ;)
|
Masz mnie ;).
|
I co mam teraz z Tobą zrobić..... ;) ;) ;)
Bardziej serio to w Horicach nigdy nie byłem. Brannej natomiast nie można odmówić pięknego położenia, rewelacyjnych punktów widokowych na trasę itd. Żal dupę ściska kiedy patrzysz jak Czesi potrafią się bawić i to nie jedyna taka impreza. Polecam również imprezę pod parą Nabrezi Paromilu w nieodległym Hradec Kralove. Zdecydowanie kraj i ludzie od których powinnismy się uczyć jak żyć. M |
Ja jadę, Ravi będziesz do niedzieli?
|
To można jakoś się zgadać. Będziemy do niedzieli. Numer do mnie: pińcet12 2o2 osiem53.
|
To ostatnia impreza tego typu w tym roku? Wygląda apetycznie. A jakaś miejscówa na namiot tam się znajdzie?
|
Również się wybieram - ale tylko w niedzielę na zawody.
|
Cytat:
Mam nadzieje ze wrzucicie garść fotek na pamiątkę i zachętę. Wszystkie imprezy tej serii już za nami: Ceska Turist Trophy Horice 17-19.08, Wzmiankowane Nabrezi Paromilu 28.08 bodaj. Przepraszam czechofilow purystów, jeśli sa takowi, ale nie ogarniam czeskich diakrytykow na moim telefonie. Zdravim M |
Raf,wracam po południu,żonke na koncert w Oleśnicy musze zawieźć.zdzwonimy się
|
Może tez polecę 😉
|
Ja się snuje po Czechach, będę w sobotę koło południa w Brannej. Jak coś 604593843.
|
Cytat:
|
Będziemy od piątku wieczorem do niedzieli, jak by co to 607218cztery70
|
Pojechałem dzisiaj o wchodzie słońca,dojechałem na pierwszy wyścig,co by zobaczyc Szparaga w akcji :D .Widziałem i jakieś tam fotki i filmiki z Nim mam.Nie spodziewałem się spotkać Czosnka :dizzy: i w sumie gdyby nie on ,to bym Szparagowego padocka nie znalazł.
Ogólnie to kilka razy się wybierałem a w tym roku pojechałemi się zaraziłem ta imprezą. Goście z sidecarów,Ci co robia za balans,to mają wycięty z mózgu trybik od strachu :bow: Jakies fotki i filmiki to jutro wstawię. Było zajebiście :D |
W jakiej klasie Szpara startowała?
M |
W klasie Clubsport 125/2T + 250/4T do r. 1978
jest filmik z dzisiaj ,nie mój |
Na wczorajszych treningach tez był ogień. Jeden sidecar wypluł korbę. Potem motocyklista wyprostował zakręt w chałupę... Impreza mega.
|
10 Załącznik(ów)
Przyznaję, że zdradziłem zakończenie sezonu na rzecz Brannej, ale warto było. Mega pozytywna atmosfera, a wyścigi takie, że już siedzę ma mobile.de i oglądam klasyki na sprzedaż ;)
Załącznik 82897 Załącznik 82898 Załącznik 82899 Załącznik 82900 Załącznik 82901 Załącznik 82902 Załącznik 82903 Załącznik 82904 Załącznik 82905 Załącznik 82906 |
Czosnek, czy my się czasem nie rozminęliśmy wchodząc na park maszyn w sobotę około 15? Myślałem że wszyscy w Białym Brzegu siedzą:D.
Jak chcesz jakiegoś klasyka to proszę https://wesellclassicbikes.co.uk/bikes |
Jakie piękne. Szkoda że ceny też nie piękne ;)
A co do mijania to bardzo możliwe. Niestety mam taki dar, że potrafię rozdeptać znajomego i go nie poznać. Trzeba było mnie kopnąć w dupę w celach poznawczych ;) |
Aaaa,Czosnek,nastepnym razem to Ci lampe rozj..... :D
|
Ładne zdjęcia
|
Mnie zszokowało to, że niektórzy zawodnicy mają spory bagaż życiowy, na dodatek startują na 750ccm!! Szacun.
-- Jarek |
Szacun to dla tego kolo co mu się poziom z pionem pomylił..czwarte zdjęcie Czosnka. Slidery z kolan poszły na ramiona.:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:39. |