![]() |
Tanie rtw
Yo Niggaz.
Kope lat Rozważam: Xt660z 91-99 Xt600z Xt600 Dr600 Dr650 Nx650 Kle500 Zawias nieistotny bo i tak ładuje wp43 a tył... Zobaczymy Xr, xrv, xlv, mnie nie interesuje Ma wytrzymać 20tkm Jakieś rady? |
Nie bierz NXa, przy delikatnym traktowaniu może i wytrzyma 20kkm, ale równie dobrze może klęknąć. Przy ostrzejszym pałowaniu wystarczy go raz przegrzać i pozamiatane. Jak ma być osiołek na wyjazd to DR650SE, XT660z albo XT600 w zależności co się trafi w lepszym stanie.
|
Przemek77390 ma fajną drke i jak go pomęczyć to może skusi się sprzedać :)
|
20 tysi to w zasadzie każde z powyższych da radę bez problemu ale Dominatora bym odpuścił.
|
Xtz 660 dziś do mnie przyjechała że Szwajcarii. Z lekko uszkodzonym przodem. Ale i tak będziesz zmieniał. Daleko nie masz, jak jesteś zainteresowany to wpadaj obejrzeć.
|
czemu nie xt660r, na wtrysku?
|
bo drogo
|
I szkoda ;)
|
Czemu nie KLR 650? ;)
|
Cytat:
|
Jak sprzedasz mi go za 4-6 tysi to mogę pomyśleć;)
Chłopaki ja wiem że tanie to pojęcie względne ale mi chodzi o sprzęt z lat 90 za okolice 5k zł. Oczywiście część z Was napisze że się nie da, inni napiszą że to bez sensu a jeszcze inni zaproponują gs1200adv bo mają tanio na sprzedaż. Mnie interesuje typowy osioł za grosze. Im mniej wydam na moto tym więcej zostanie na przygotowanie i tym dalej pojadę;) Wracając do tematu A co z KLE? 2 gary, jeździ się jak rowerem, po za typowymi bolączkami, które można łatwo usunąć to czego się tam bać? Tenera 3yf- podobno 600 była bardziej udana a 660 to badziewie. Prawda to? Lupus chyba sporo obganial taka trenerka z tego co pamiętam. A co z takimi zabytkami jak dr600? Tu bym się bał o brak części na rynku |
I dodam do tego że dodatki typu touratech są mi kompletnie zbędne. A akcesoria adv rejli pewnie będę robił sam.
|
To przerobić trampka. Tylko waga trochę większa.
|
jest jeszcze coś takiego jak mz baghira - trudno dostać, ale nie trzeba za dużo przerabiać.
zobacz tu: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=31354 |
DR600/650R/650RE raczej bym odpuścił albo przy zakupie rozebrał górę w celu sprawdzenia głowicy.
Bardziej skłaniałbym się przy XTZ660 lub XT600. Te silniki chyba będą w lepszym stanie. Może KLR650. Też miał w miarę dobre silniki tzw. bez większych wad. A może: https://www.olx.pl/oferta/muz-660-ba...tml#7187435863 Rocznikowo będzie najmłodsze. Silnik z XTZ660. |
Cytat:
|
Za 6 to ja mogę opchnąć swojego klr650'98. Nowe tkc80, risery sw motech, stelaże sakw, płyta pod worek/kufer. Ino w Krakowie jest ;)
|
Baghire znam. Nie biorę pod uwagę bo mało jej. I kasa za duża chyba. Ferdek tym obecnie lata i chwali. Ale no niestety. Gdybym miał większy budżet to lc4adv.
Edit. Ta z linku fajna i spoko cena. 21" z przodu, funbike odpada. Zadupia a nie asfalt |
Artu poszedł priv.
|
W takim razie ten priv jest jak ja po alko. Jeszcze nie doszedł ��
|
|
Patrzyłem na to kilka dni temu.
Czego brakuje po za przodem? |
Nie wiem, to nie mój.
Musiał byś zadzwonić. |
Przypomniało mi się, że mam KLR650. Chyba spełnia warunki. Jest z rok 2013 i ma przejechane około 40 tys. km. Osobiście, ale z lekkim wstrętem przejechałem nim jakieś 5000 km. Zdjęć nie mam, bo wstydziłem się robić. Motocykl pochodzenia... wenezuelskiego. Kupiłem w Kolumbii i przejechałem do Chile. kupiłem za 2200 USD. Oddam za 2000, bo jednak musiałem go jeszcze przywieźć. Jest brzydki, plastiki popękane, ale nie kląkł przez całą Amerykę.
Mam jeszcze 650L, z roku 99 którą chyba mogę oddać za 6 klocków, ale ta zarejestrowana w Czechach (ale na polską firmę)... Moto w dobrej cenie, ale rama spawana - jeździ prosto. Przynajmniej tak mi się wydaje... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:57. |