![]() |
woodstock 2009
witam wszystkich
wiem że daleko jeszcze ale nurtuje mnie pytanie czy ktoś z szanownego forum ma w planach wybrac sie na tegoroczny przystanek woodstock?? |
ja jestem na bank
wszystkie, które były w kostrzynie zaliczyłem na moto dwa wcześniej w żarach byłem ale baną na pewno Mecia jeszcze będzie afryką my jednak z założenia nie rozbijamy się z Boanergesami choć oferują bezpieczne miejsce dla motocyklistów i ich sprzętów więcej szczegółów na pewno za jakiś czas na stronie http://www.boanerges.kdm.pl ( na zlocie w Lubsku Piotr już zapraszał i rozdawał ulotki z informacją o imprezie) |
jak by co mozna bedzie sie podczepic z kolegami czarnuchami ?? :)
|
Hej,
Tez bede na Woodstocku. Moze zrobimy "Africa Twin rząd"? :-))) No i moj czech kumpel [teraz w DE] idze z nami. On che kupic TransAlp, potem Africa Twin. :D Ach, apropos: Ostatni rok ta Polsko-Niemiecka flaga to byl moja. W tym roku tez bedzie... :zdrufko: Zdrufko i do zobaczenia! Serdecznei pozdrawiam z Lippstadt (okolo Dortmundu, DE) Stefan BigBadBerti |
Hej, jadę Dominatorem w czwartek ze Sz-na, zapewne rozbiję się u Boanergesów.
|
a że zapytam... -kiedy to??
|
Mecia, drogi Kondziu ruskiem jedzie jak zdąży piec złoyć:p
31 lipca zaczyna sie impreza |
no i wyszło że ja też jadę..GUANO APES BĘDZIE!!!!!
|
I ja, i ja:) Guano Apes i nie tylko. Conflict, Caliban i coś tam jeszcze. Jednak z pewnych względów z Ostachem puszką jedziemy. :Sarcastic:
|
Cytat:
|
podłącz skottoiler :)
|
Ja z fuflem lecim z Wielunia, chyba w piątek po tyrze zaraz, jakby kto chciał to walić, wiecie w kupie cieplej.
|
hahha - i się okazało że Mecia jednak afryką jedzie
za to ja nie:P - afryka sprzedana, jadę europą:P |
Ja jutro wyjeżdżam z gdańska czyli Chojnice...Wałcz...Gorzów...ktoś będzie tamtędy podążał? Jak coś to dajcie znać 507722395
Do zobaczenia na woodstock'u!!!! Tak jeszcze pomyślałem, ma ktoś pomysł jak tam moto bezpiecznie zostawić? zostaje tylko jakiś parking poza polem namiotowym? |
ja na woodstock dotarłem samochodem dopiero w niedziele około 13,widziałem ciemną rd07a jak już się zabierała stamtąd..kto to był?
|
koło 17tej wyjeżdżałem z dwoma DoktoRkami ja z plecaczkiem, pewnie mnie widziałeś bo innej czarnej 07 tam nie było.
Ps: kolego Supol czy tam supel czy jakoś tak, rozmawialiśmy o tej skrzynce którą masz na zbyciu, jak już doszedłeś do siebie to proszę, daj znać na priv ile by ta przyjemność kosztowała. |
Powiedzcie mi jak to wyglądało z wioską motocyklową. Jakieś opłaty na wjeździe?
|
Cytat:
|
To elegancko i toi toje pewnie bez kolejek i wody w kranach pewnie rowniez nie zabraklo. I najfajniejsze jest to ze nie wpuszczaja na teren wioski ludzi. Wiem bo sam chciałem wejsc
|
Cytat:
A są jakieś zdjęcia? Bo w wiadomościach to tyko Wałęsę pokazywali :dizzy: |
Łudstok w motocyklowej wiosce był super! Jeżeli się wybiorę ponownie to tylko na ich pole!
Info o wiosce W niedzielę zabrakło już nawet miejsc. Było trochę kolejek nawet tam, ale przy tylu luda to normalne. parę moich fotek: http://picasaweb.google.com/Africa11...eat=directlink |
Nie no fotki fajne. Tylko z samej wioski trochę mało. AT było dużo ogólnie?
|
AT było trochę, tylko nie zlokalizowałam więcej niż 2 właścicieli ze Sz-na :) Fotek z wioski kilka jest, ale tak naprawdę to nie miałam siły w tym skwarze cykać.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29. |