![]() |
20/21.06 - Dzidong Rallye Wrocław
...z kopyta się organizuje lub nie, zwyczajnie zawiadamia po wcześniejszych ustaleniach lub nie, że rajd Dzidong Wrocław Lasy Obornickie się odbędzie w dniach 20-21.06.2009 w formule z poprzedzającej imprezy z Pilc
Plan jest taki: 20.06.2009: 10.00 - spotkanie we Wrocku celem udania się na rzeczony poligon i zorania go przykładnie 13.00 - wyjazd na Etap II rajdu w okolice Obornik/Wołowa, asfaltem/lasem potem jakieś żarcie, dzida do lasu, tam gdzie się zwalimy to ognisko/najepka/ognisko/najepka/najepka.najepa..najp....na...n 21.06.2009 Rano leczenie - 15minut i dzida dalej dla chcących Formuła i zasady takie same jak na pilcach... zero domków, toitoi, organizacji, żarcie i % we własnym zakresie. jak kto chce to się wpisuje na listę :) PS. Ekipa pilcycka :D obecność obowiązkowa |
potwierdzam wstawienie sie na tej impresce i jako jeden z organizatorow tej nie planowanej imprezy zapewniam dobra zabewe kupe smiechu przejazd trasa raidu mercedesa i wiele innych przygod w dalszych etapach tej trasy
|
A w wrocku to gdzie się spotykamy?
|
Sie ustali jeszcze :)
|
ja się wstępnie pisze jeśli bierzecie niedoświadczonych i bez kostek:D
|
bbierzemy wszstkich z kostkiami czy bez liczy sie dobra zabawa po to to organizujemy.;d;d
|
1. yaroslavv
|
1. yaroslavv
2. hubert.ale.ten.maly |
Wstępnie się piszę na ten występek
|
Może 10.00 parking MARINO, przy okazji zakipi się jeszcze "paliwko" lub wyśle do "zabawkowego" tych którzy o "paliwku" zapomną...
|
Siemano, parking Marino może być a jak..
1. yaroslavv 2. hubert.ale.ten.maly 3. RAFWRO |
bedzie jeszcze dwuch kolesi zpoza forum na XT i AT04 Paweł i Krzysiek.
|
A w sobotę da się radę przyłączyć
|
1. yaroslavv
2. hubert.ale.ten.maly 3. RAFWRO 4.RAFAŁ505 Pozdro :) |
no... 20 to chyba sobota jest;d
|
Ja sie pisze obowiazkowo :)
|
Cytat:
|
Kasia to juz pewnie wiaderkiem zajedzie?
a jak zobaczę u Kasi plecaczek:stop: ,Samba to zobaczysz:vis::vis::vis::vis:. 5.Randal |
No dobra obiecuję mniej trzody.
Rany prawie wylizane, bynajmniej szybko się goi . Specjalnie na tą okazje zapodam se esperal :) |
winc74 jestes wielki...:)
|
A i jeszcze jedno, na kolejną imprę jadę w uniformie strażaka więc wszystko pod kontrolą:haha2:.
Jak to mówi moja żo "stary a głupi":umowa: |
Daty mi, się pojeba.., jeżeli sobotra jest 20 to ja jak najbardziej zmieniam na kostki, czy bedzie błotko?
|
Cytat:
ASIA niestety ale ma jakies zaliczenia i chyba niepojedzie,mimo ze byla jedyna dziewczyna bardzo sie jej podobalo ostatnio Asia jest juz dozywotnie zwolniona z noszenia plecaczka ;) 6.Samba23 |
Cytat:
|
witam wrucilem z rozpoznania terenu zdjiec nie mam bo nie chcialo mi sie aparatu wyciagac...;d mam tylko to a to i tak nie wiele, a i prawdopodobnie pojedzie z nami jeszcze jedna fura albo susuki samurai albo landek discovery + jeszcze jeden XT. wiec szykuje sie niezla ekipa
|
spokojnie wszystko sie da zrobic troszku wolnijej i dasz sobie rade nawet z szosowymi oponami pozatym to byl jeden taki mokry przejazd... a poligon suchy jak cholera
|
siemanko !! Jestem od rafala505 miszy i huberta lece z wami hopaki!!! pozdrooo
|
Panowie potrzebne poręczenie.
Za dwa tygodnie jadę na wczasy nad może i młoda powiedziała że na taki wypad mogę jechać , nie ma sprawy ale po urlopie. Po ostatnich zamieszkach :) obawia się czy aby w jednym kawałku dojadę do domu i sprawny pojadę później nad to cholerne może. Nie wiem może jakiś list żelazny ?:mur: Ja to jednak mam talent do samouszkadzania :oldman: Cóż taki wiek człek nie panuje nad swoimi kończynami :haha2::vis: |
Winc: ręcze za siebie, że nie będę prowokował działań mających na celu uszkodzenie części ciał oraz narządów współuczestników Rejli rajdu. Co więcej! wszelaką aktywność nie do końca przemyślaną w przypływie % likwidować będziem w zarodku, także .. Wincu... maczety do rąk własnych zabronione ci będzie wziąć :). Żonie opowiedz o krokach w kierunku bezpieczeństwa i przyjeżdżaj :)
|
wszystko bedzie bardzo bezpieczne... przeciez nas znasz...:) pozatym powiedz zonie ze nie jedziesz zajac 1 miejsca w czym kolwiek tylko wesolo spedzic czas z normalnymi ludzmi...;D
|
chciałbym .... ale nie wiem czy uda mi się połowicę przekonać do spuszczenia mnie ze smyczy :) jak już będę to na dzodowanie bez nocowania :)
|
Puntek, dawaj przyjadę po Ciebie na N.D.
|
Czy jest opcja aby o 9 dzidowanie rozpocząć?:bow::bow::bow::bow: po południu muszę wracać jego mać:Sarcastic:
|
Wydaje mi się, że najlepiej jednak o 10 się spotkać. Nie każdy wie gdzie poligon wrocławskie jest a niektórzy jadą z daleka :)...... To pierwsza ale nie ostatnia edycja Dzidong Rallye :)
|
Cytat:
|
Czyli parking Marino godz.10.00 :) To Wrocek cały trza przejechać, to lepiej niż poligon .
We Wrocławiu Oldtimerbazar 21 czerwca 2009 r. |
Tak 10.00. Dopytam tylko:
Misza mówi o Lasach Obornickich/Wołów, a Hubert o trasie mercedesa. Z tego co wiem, rajd mercedesa był na poligonach koło Cienina ( a to bliżej Wrocka - Krzyżanowice) nie Obornik śl. Gdzie wreszcie jedziemy? |
Cytat:
Skąd jedziesz ? Starujemy spod Rogowskiej po 9 ? Jak Radek i Sławek dojadą to możemy ich poprowadzić na Marino :) Ja od połowicy dostałem pozwolenie na dzidowanie do 14 , więc najpóźniej na 14,30 musze byc z powrotem ... a ha :) założyłem wczoraj kostkę na przód :) zobaczymy jak się po błocie będzie jeździć ??? |
Puntek, jak się domyślam dość szybko go już nie ściągniesz z przodu tego Unicrossa :)
Spodoba Ci się |
10.00 Marino. Dzida na poligon. Ja dojeżdżam po egzaminie (nie mają kiedy ich organizować - zabierać stjudentom czas na fun :)), i jedziemy lasami/polami w okolice Obornik/Wołowa. Tam też nie będziemy próżnować :D. Wieczorem ognisko, kiełbaski, :grass::zdrufko:. Zakupy szkoda wozić, czas na rynsztunek pitny będzie wieczorem.
Ramires przyjeżdżaj. PS. Jakby co... telefon mój: 693 728 979 telefon Huberta: 665 442 006 |
i tak wlasnie czyli caly dzionek wypchany jazda mieszana a co do rajdu mercedesa z zeszlego roku to mial on miejsce na poligonie we wroclawiu
http://www.youtube.com/watch?v=4W94I...rom=PL&index=2 i tamta trasa albo jakos tak sie walniemy czekajac na Michala do jakiejs 12/13 posmigamy pogadamy i mykniemy w dalsza czesc bedzie tego...;d |
Cytat:
Zobaczymy jak to będzie, będziemy w kontakcie |
Spoko, dzicz to nie jest... wyjedziem z lasu po was:D:D
|
:mur: :mad: Jednak nic z tego, sprawa się rypła .
Pkt. 1 Młoda jednak się zawzięła ( wszystko ale po urlopie ) Pkt. 2 Jeszcze mocny niedowład ręki (jednak sporo ścięgien porąbałem tą cholerną maczetą ) Będę oczekiwał z niecierpliwością kolejnej edycji. Dzidowskiej zabawy:) |
1 wiem ze patrzycie za okna i mylicie hmmm ale kaszana ale spoko patrzta tutaj http://pogoda.gazeta.pl/pogoda/0,0.html#10-48_1000011 a ta pogoda sie sprawdza
2 Winc dawaj prosze specjialnie dla ciebie skolowalem pile spalinowa powaznie:) |
:)Hubert załatwił pogodę!! więc jak by co będę tu około 10.00 http://www.centrum-marino.pl/CMS/map...virtualna.html
|
1 Załącznik(ów)
2 Winc dawaj prosze specjialnie dla ciebie skolowalem pile spalinowa powaznie:)[/quote]
:haha2::haha2::haha2: Winc....no przecie Ci druga została:hehehe: |
haha... no milo ze nastrój dopisuje, bedziem czekac z Rafalem do 10,30 bo wiadomo ze rożnie bywa na trasie a szczególnie we wrocku
a i wrazie co to mam ze 20m2 plandeki...;d |
a gdzie wy chcecie latać dokładnie? nie chce mi się brać gps-a specjalnie na tą okazję - z Pałełem chcemy dojechać do Strzelina - ale to pewnie po południu już będzie, chyba, że stwierdzimy, że za duże bagno na offie będzie i polecimy do Was od razu ekipą - a mam nadzieję, że reszta wiary się nie wystraszy jakiejś takiej mokrej pogody
ps. ta mała emotka z AT trafia właśnie na stałe do emotikonów :) |
kod na tą emotkę to
Kod:
:at: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |