![]() |
firma mefo.pl koła Haan wheels
Czy ktoś miał do czynienia z tą firmą i czy ktoś kupował np. Koła haan wheels.
Jestem w temacie zielony a zamarzyło mi się koło do Gs 800. Kombinacje z obręczami zaplataniem i kupnem czy przekladką chyba nie wyjdą dużo taniej. |
Polecam.
W szczególności najpierw kontakt mailem - można dostać lepsze ceny. |
Tak ja kupowałem obręcz excela 2,5" + komplet szprych do LC8
Kontakt spoko, koło było w tydzień czasu u Króla w BB. 800zł felga + 270zł szprychy + 100zł zaplot, Król bardzo chwalił jakość szprych i samej felgi. |
Z firmą miałem do czynienia i bardzo polecam. Konkretni, pozytywni ludzie, mocno obeznani w temacie.
Co do kół nie podpowiem ;) |
znam firme,współpracje z nimi od 10lat albo i wiecej ofertę hanna maja od niedawna..coś podpytać?
|
Też znam firmę. Kilka razy różne graty kupowałem, nigdy żadnej ściemy. Zdecydowanie polecam.
|
Cytat:
|
Allegro nalicza prowizję, więc często sklepy internetowe sprzedające tam wrzucają takie bileciki. Po prostu odpada jeden pośrednik :)
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk |
Jak coś mam dostęp do tych felg więc mogę pomóc. Może uda się zrobić lepszą ofertę dla forum
|
Dzieki za odzew rozeznanie już mam a decyzje podejmę po weekendzie 17-18 sierpnia.
|
Brałem jakieś drobne rzeczy typu lampa itd. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Kontakt bardzo dobry. Wysyłają szybko, dobrze zapakowany towar.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:19. |