![]() |
XXII Rajd WIR
Czarnuchy i czarnuszki a wiec tak,koło gospodyń wiejskich uchwaliło datę XXII zjazdu WIR.
Nastąpi to jeszcze pod koniec roku w dniu 18-20.10.2019. Namiary na miejsce XXII zjazdu podamy w jak najszybszym terminie.Zapraszamy serdecznie !!!. Sranie w krzakach!!!! |
żeby tradycji stało się zadość:
Czy na anakach da radę przejechać? |
Niedobrze termin znowu mi pasuje.
Mój żołądek tego nie zniesie. Do zobaczenia. |
Znam parę światowej sławy profesorów, Pana i Panią (bardzo atrakcyjna, miła, dojrzała kobieta) , którzy od dawna chcieliby zbadać ten fenomen na unikalną światową skalę, jakim jest WIR, określić jego genezę powstania, zbadać i naukowo opisać wszystkie jego aspekty łącznie z kodem psychologicznym użytkowników. Zbadać i wyniki później opublikować w światowych naukowych wydawnictwach!
Mają możliwości dostępu do wszystkich katedr wraz z ich metodami badawczymi: od ankiet po badania izotopowe. Są odważni, gotowi do badań i osobiście, z całym tym sprzętem, chętni do stawienia się na Podlasiu na XXII rajdzie WIR, o ile zostaliby zaproszeni. Widzą to tak, że zaczęliby od obserwacji i stopniowo kolejno, lub na wyrywki przeszliby do badań indywidualnych uczestników WÓDKA I RUCHANIE. Ale jest jedno ale... Nie! Nie chcą żadnej kasy! Panią profesor interesuje wódka a jego to drugie. No i sam już nie wiem... |
Panią profesor zapraszamy serdecznie :)
|
Cytat:
|
Jak przedobrzę z "kawą " to nie robi mi to różnicy Ona czy On, niech przyjeżdżają.
|
Fakt faktem, ja jeszcze nie ruchnąłem na żadnym rajdzie, za to wódy zawsze było w opór. Czy można jakoś odwrócić proporcje?
|
Cytat:
|
Kazimierz Pawlak: Oj, Władek, nasza dola wspólna, czy ty strzelasz, czy do ciebie strzelają, jeden huk, wiesz najlepiej.
Tak mi się skojarzyło ...... |
Lekko nie będzie.:haha2:
|
Cytat:
|
W tym roku Izeczki na Jesiennym nie będzie jak by co :), czytając te wpisy postanowiłem wspólnie z nią, że zostaje w domu :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Skończcie z tą konwersacją bo nikt z zewnątrz nie przyjedzie i żaden WiR-owiec nie porucha i jak zawsze będzie tylko wóda
|
Cytat:
|
W celu zniechęcenia potencjalnych ''agresorów'' proponuję od dziś nie myć dupy, a podcierać tylko papierem kredowym.
Ale czy to zniechęci, przecież to Podlasie. |
Cóż, chyba przypadkowo odsłoniłem czarną stronę Podlasia, a rajd Wir jest jej najczarniejszym punkcikiem. Coś jak zaginiona cywilizacja: sranie w krzakach i walka o ogień.
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Robert. Na podlaskich rajdach piach i błoto w zębach, było dla mnie zawsze czymś naturalnym :D
Ale świat się zmienia i pojawiają się bezwstydnicy preferujący asfalt :D |
Plaku! Jedziemy? Zapraszają przecie...!
|
Cytat:
|
Przy dużym stężeniu mieszanki testosteronu i kawy omijanie znanego Tobie
i tylko Tobie namiotu (choć ta tajemna wiedza posiadana przez Ciebie jest nieco podejrzanie kierująca w jeden rodzaj palpacyjnie wyciąganego wniosku)może nie ustrzec .. |
Najważniejsze być tym z tylu reszta się nie liczy:D
|
A solenizant po środku
|
Cytat:
Zgadzam się z Tobą, na brygadę można liczyć ale kto mnie do domu zawiezie? |
Na Podlasiu jest bardzo dobrze rozwinięta infrastruktura transportu kolejowego więc głowa do góry :)
|
Zaczynam mieć wątpliwości czy przyjeżdżać. Jak tu takie atrakcje mają być.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Po resecie wyszło 1,9 ale już nie pamiętam czego, bo zwiałem wystraszony skalą podziałki, a poza tym z dyżuru wracał ON i wymachiwał swoim błyszczącym SEXOSKOPEM. Także ten tego... Koniecznie chcą ze mną jechać afrykom, ale jak? Panią profesor wziąłbym chętnie przed siebie, na bak, ale wtedy on siedziałby z tyłu. Z mojego tyłu! Wierzę, że znajdzie się jakieś rozwiązanie. A może ktoś chce zabrać profesora? |
Raczej Nikt normalny nie przyjedzie:haha2:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mojo, no co ty, z moich obserwacji wynika, że każde normalne dziecko, nawet to troszku wyrośnięte lubi się bawić w DOKTORA.
Przepraszam, czy jest na sali psycholog? |
Sam już nie wierze w to co czytam. Raz- " Dupa boli"-nie czytam, to nie dla mnie, teraz postępująca sexualizacja rajdu... Sam już nie wiem czy przyjechać...Wojtek dobrze radzi żeby być z tyłu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Napisał sluza
Czemu? Ja przyjadę. Majo wyraźnie napisał ,,nikt normalny,, |
Cytat:
Oby, mnie w tym terminie niestety nie ma |
Tak mi się skojarzyło.Jak Rajd Po Laski to i muzyka w temacie: