![]() |
VIII Bal u Podlasiaków
Witam wsiech serdecznie!!!
Pozwoliłam sobie jeszcze raz zaryzykować i zoanizować Bal rolniczy.Mam nadzieję, że pomożecie i przyjdziecie :D. Termin balu 8 luty 2020 roku, miejsce znane wsiem, Gospoda w Michałowie. DJ znany wsiem, no i na razie tyle w temacie. Cena balu jeszcze się negocjuje. Oczywiście będzie to Bal charytatywny. Noclegi można już rezerwować, proszę o wyrozumiałość i zapełnianie pokoi do pełna. http://www.zajazd-michalowo.pl/pl/noclegi.php Reszta szczegółów wkrótce. Pozdrawiam cieplutko.;) Cena balu 140 zł za osobę, niestety nas też dopadły podwyżki, a kasa rajdowa pusta. Pieniążki wpłacajcie na konto z dopiskiem "bal" i nikiem forumowym: 86 1240 2904 1111 0010 3496 5046 Iwona Wojtkowska Hołody 87a 17-100 Bielsk Podlaski. Kto z Bielska i Akalicy to może mi osobiście dostarczyć pieniążka. Wpłaty chciałabym mieć do 05 lutego 2020 r. Wyklarował się cel balu.Chciałabym, żebyśmy w tym roku dokonali zbiórki na Fundację "Mam marzenia" z Białegostoku (https://mammarzenie.org/marzyciele/p...ial/bialystok/). Może uda się spełnić marzenie jakiegoś chorego dziecka. Bal zaczynamy o 19:00!!!!!!!!!! Alkohol we własnym zakresie! |
To znaczy trzeba nowe filce szykować:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
1) Onufry22+Ewa
|
1.Onufry22+Ewa
2.Ivi + Szymon |
1.Onufry22+Ewa
2.Ivi + Szymon 3.Wasil+Oaza |
1.Onufry22+Ewa
2.Ivi + Szymon 3.Wasil+Oaza 3. Siwy + Kala |
Cytat:
|
Pani kierowniczko szacowna! A czy jak ktoś nie jest w KRUS-ie, znaczy się miastowy, to w balu rolniczym może uczestniczyć? :D
|
Cytat:
|
1.Onufry22+Ewa
2.Ivi + Szymon 3.Wasil+Oaza 3. Siwy + Kala 4.melon+melonowa+świca+świcuchowa 5. Gołąb + Izeczka |
Iwonko, aż się zarumieniłem na taki komplement :) :blues:
1.Onufry22+Ewa 2.Ivi + Szymon 3.Wasil+Oaza 3. Siwy + Kala 4.melon+melonowa+świca+świcuchowa 5. Gołąb + Izeczka 6. Ferdek + Ula |
1.Onufry22+Ewa
2.Ivi + Szymon 3.Wasil+Oaza 3. Siwy + Kala 4.melon+melonowa+świca+świcuchowa 5. Gołąb + Izeczka 6. Ferdek + Ula 7. Lezan81 + Gosia |
1.Onufry22+Ewa
2.Ivi + Szymon 3.Wasil+Oaza 4. Siwy + Kala 5.melon+melonowa+świca+świcuchowa 6. Gołąb + Izeczka 7. Ferdek + Ula 8. Lezan81 + Gosia 9. BIKI z AFRYKI |
1.Onufry22+Ewa
2.Ivi + Szymon 3.Wasil+Oaza 4. Siwy + Kala 5.melon+melonowa+świca+świcuchowa 6. Gołąb + Izeczka 7. Ferdek + Ula 8. Lezan81 + Gosia 9. BIKI z AFRYKI 10. Matełko + kóleszanka |
1.Onufry22+Ewa
2.Ivi + Szymon 3.Wasil+Oaza 4. Siwy + Kala 5.melon+melonowa+świca+świcuchowa 6. Gołąb + Izeczka 7. Ferdek + Ula 8. Lezan81 + Gosia 9. BIKI z AFRYKI 10. Matełko + kóleszanka 11. Kornik + Kornikowa |
1.Onufry22+Ewa
2.Ivi + Szymon 3.Wasil+Oaza 4. Siwy + Kala 5.melon+melonowa+świca+świcuchowa 6. Gołąb + Izeczka 7. Ferdek + Ula 8. Lezan81 + Gosia 9. BIKI z AFRYKI 10. Matełko + kóleszanka 11. Kornik + Kornikowa 12. Pucz + Gruba i jeszcze parę nienażartych gęb ale to później :) |
1.Onufry22+Ewa
2.Ivi + Szymon 3.Wasil+Oaza 4. Siwy + Kala 5.melon+melonowa+świca+świcuchowa 6. Gołąb + Izeczka 7. Ferdek + Ula 8. Lezan81 + Gosia 9. BIKI z AFRYKI 10. Matełko + kóleszanka 11. Kornik + Kornikowa 12. Pucz + Gruba i jeszcze parę nienażartych gęb ale to później 13. Eliz + Konkubent |
1.Onufry22+Ewa
2.Ivi + Szymon 3.Wasil+Oaza 4. Siwy + Kala 5.melon+melonowa+świca+świcuchowa 6. Gołąb + Izeczka 7. Ferdek + Ula 8. Lezan81 + Gosia 9. BIKI z AFRYKI 10. Matełko + kóleszanka 11. Kornik + Kornikowa 12. Pucz + Gruba i jeszcze parę nienażartych gęb ale to później 13. Eliz + Konkubent 14. Grzechu+ Edzia https://www.youtube.com/watch?v=0JQ0xnJyb0A |
Cytat:
16.Marta i koleżanki :D-3 |
A tak było w 2018 roku. Z dedykacją dla Elizabeth - za czekanie ;)
https://drive.google.com/drive/folde...ac?usp=sharing |
Napisał Grzechu2012 Zobacz post
1.Onufry22+Ewa 2.Ivi + Szymon 3.Wasil+Oaza 4. Siwy + Kala 5.melon+melonowa+świca+świcuchowa 6. Gołąb + Izeczka 7. Ferdek + Ula 8. Lezan81 + Gosia 9. BIKI z AFRYKI 10. Matełko + kóleszanka 11. Kornik + Kornikowa 12. Pucz + Gruba i jeszcze parę nienażartych gęb ale to później 13. Eliz + Konkubent 14. Grzechu+ Edzia https://www.youtube.com/watch?v=0JQ0xnJyb0A 15.Baba 16.Marta i koleżanki -3 17. Wodzu + Kasia :) |
s
Domyślnie Napisał Grzechu2012 Zobacz post 1.Onufry22+Ewa 2.Ivi + Szymon 3.Wasil+Oaza 4. Siwy + Kala 5.melon+melonowa+świca+świcuchowa 6. Gołąb + Izeczka 7. Ferdek + Ula 8. Lezan81 + Gosia 9. BIKI z AFRYKI 10. Matełko + kóleszanka 11. Kornik + Kornikowa 12. Pucz + Gruba i jeszcze parę nienażartych gęb ale to później 13. Eliz + Konkubent 14. Grzechu+ Edzia https://www.youtube.com/watch?v=0JQ0xnJyb0A 15.Baba 16.Marta i koleżanki -3 17. Wodzu + Kasia 18. Ppro23- Paweł Złoty plus moje Złotko |
Hedonistyczne stowarzyszenie WiR
|
Zaktualizowałam pierwszy post, tak że kto jest pewny,moze wpłacac kasę.
Nie sugerujcie się lista bo jest sporo osób tajnych, którzy się nie wpisują :D. |
1.Onufry22+Ewa
2.Ivi + Szymon 3.Wasil+Oaza 4. Siwy + Kala 5.melon+melonowa+świca+świcuchowa 6. Gołąb + Izeczka 7. Ferdek + Ula 8. Lezan81 + Gosia 9. BIKI z AFRYKI 10. Matełko + kóleszanka 11. Kornik + Kornikowa 12. Pucz + Gruba i jeszcze parę nienażartych gęb ale to później 13. Eliz + Konkubent 14. Grzechu+ Edzia https://www.youtube.com/watch?v=0JQ0xnJyb0A 15.Baba 16.Marta i koleżanki -3 17. Wodzu + Kasia 18. Ppro23- Paweł Złoty plus moje Złotko 19. Kowal+Bogumiła |
1.Onufry22+Ewa
2.Ivi + Szymon 3.Wasil+Oaza 4. Siwy + Kala 5.melon+melonowa+świca+świcuchowa 6. Gołąb + Izeczka 7. Ferdek + Ula 8. Lezan81 + Gosia 9. BIKI z AFRYKI 10. Matełko + kóleszanka 11. Kornik + Kornikowa 12. Pucz + Gruba i jeszcze parę nienażartych gęb ale to później 13. Eliz + Konkubent 14. Grzechu+ Edzia https://www.youtube.com/watch?v=0JQ0xnJyb0A 15.Baba 16.Marta i koleżanki -3 17. Wodzu + Kasia 18. Ppro23- Paweł Złoty plus moje Złotko 19. Kowal+Bogumiła 20.jacek----magda |
może też by do nas wpadł ?
nasz bal też charytatywny. https://poranny.pl/pomigacze-bal-cha...ar/c1-14714052 |
Cytat:
U nas po pierwszej godzinie balu będzie tyle celebrytów, że obce nam nie potrzebne :D |
Cytat:
nie będzie bo Ania nie pozwala pić naszej :D"kawy" a "kawy sojowej " w Czarnej Białostockiej jeszcze nie wyprodukowano. |
Pierwsze wpłaty ruszyły, dziekuje za mobilizację :D
1.Onufry22+Ewa -zapł 2.Ivi + Szymon 3.Wasil+Oaza 4. Siwy + Kala zapł 5.melon+melonowa+świca+świcuchowa zapł 6. Gołąb + Izeczka zapł 7. Ferdek + Ula zapł 8. Lezan81 + Gosia- zapł 11. Kornik + Kórnik owa zapł 12. Pucz + Gruba i jeszcze parę nienażartych gęb ale to później 15.Baba zapł 16.Marta i koleżanki -5-zapł 17. Wodzu + Kasia zapł 18. Ppro23- Paweł Złoty plus moje Złotko -zapł 19. Kowal+Bogumiła-zapł 20.jacek----magda -zapł 22.Kozioł+żonka zapł 23 Ekipa z Juchnowca 24 Emil +1 25 Czarny +Czarna Maryna. 26 Paweł i Irena |
24. Emil+1
25. Czarny +Czarna Maryna |
14. Grzechu+ Edzia = pizdziec, nie damy rady przybyć :(
|
Cytat:
Jeśli pozostałe osoby z listy opłacą i będą na balu to będzie nas około 50 asobów (wiem, że nie wygląda, ale tak jest:D). Ponoć został ostatni trzyosobowy pokój w hotelu. Decydujcie się kto się jeszcze nie zdecydował! No i proszę o wpłaty, już co raz bliżej do balu! |
Piniądz wpłacony.:D
|
Pierwsze wpłaty ruszyły, dziekuje za mobilizację
1.Onufry22+Ewa -zapł 2.Ivi + Szymon 3.Wasil+Oaza 4. Siwy + Kala 5.melon+melonowa+świca+świcuchowa zapł 6. Gołąb + Izeczka 7. Ferdek + Ula 8. Lezan81 + Gosia- zapł 9. Matełko + kóleszanka 10. Kornik + Kórnik owa zapł 11. Pucz + Gruba i jeszcze parę nienażartych gęb ale to później 12.Baba 13.Marta i koleżanki -3 14. Wodzu + Kasia zapł 15. Ppro23- Paweł Złoty plus moje Złotko -zapł 16. Kowal+Bogumiła-zapł 17. jacek----magda -zapł 18. Emilka 19. Kozioł+żonka 20. Ekipa z Juchnowca 21. Emil +1 22. Czarny +Czarna Maryna. |
Zedytował się pierwszy post!
Kto nie wpłacił to proszę się pospieszyć! Dziekuję tym, którzy po mimo szczerych chęci nie moga byc a "wpłacili kase do słoika" (Biker :bow:). Jednak to chyba będzie ostatni bal!!! :) |
Przypominam jutro bierzemy filcy, flaszku, jak jest to żonku,jak nie ma żonki to gumu do żucia, hajs do słoika, majtki na zmianę! Przypominamy kroki taneczne, dobre bajery i widzim się o 19:00 w Gospodzie!!!
|
Życzę Wam wszystkim wspaniałej zabawy!!! I pamiętajcie: Łysy ma dziś urodziny. Nie oszczędzajcie go, musowo z każdym się napić musi na każdą nóżkę!!
|
Cytat:
|
Jeszcze tylko 500km:blues:
|
Cytat:
My tylko 270. |
My mamy 30km, więc jest szansa, że będziemy:)
Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka |
Matko Boska Michałoska, co tam się musiało wydarzyć..... ani zdjęć, ani słowa... Prasa też milczy. Brak zatrucia alkoholem w tym rejonie. Szpitale nie informują bo RODO. Żyjecie?
|
Cytat:
|
Ojjj działo się :dizzy: Dziękuję pięknie,za obecność, za tańce, za rozmowy. Duch w narodzie nie zginie jak jeszcze da się zatańczyć "Helikopter" na głowie. Udało nam się zebrać 1700 zł do słoika. Więc jednak może nam się uda spełnić marzenie jakiegoś dziecka! Dziękuję raz jeszcze wsiem i cóż, szkoda że to był ostatni Bal ;).
P.S. Śluza dotrzymałam obietnicy, Łysy "poczuł" że ma urodziny:D |
Ja tyż bardzo dziękuję za dobrą imprezę!:)Byłem pierwszy raz ale może nie ostatni.:D
|
My również dziękujemy za super zabawę i towarzystwo!
Potwierdzam, że tym razem nikt nie pił alkoholu i ten pomysł okazał się strzałem w dziesiątkę, podobnie jak zmiana repertuaru na muzykę poważną. Wszyscy bardzo kurtularnie się bawili, nikt nie używał brzydkich wyrazów ani nie łapał dziewczyn za pupy. Gdyby jednak za rok bal miał się odbyć to już się zapisujemy :) |
10 Załącznik(ów)
A teraz dla wszystkich spragnionych zdjęć kilka fotek :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:12. |