![]() |
TET Polska - cześć wschodnia na dwie afryki
Cześć,
Po prawie dwóch latach mogę znów dodać post w tym dziale :) Wybrałem się razem z forumowym kolegą Ciamanem na objazd polskiego szlaku TET. Zapraszam na relację z czterech dni spędzonych w terenie na naszych motocyklach. Oczywiście podczas tworzenia filmiku narobiłem trochę błędów. Poprawki są w napisach ale z grubsza to dojechaliśmy do Giżycka a nie Augustowa :mur: Wszelkie komentarze mile widziane https://youtu.be/lUwbqn-NZWk |
Link nie bangla ☹️
|
|
Fajnie się ogląda. Plusem są krótkie komentarze wplecione w film.
|
Fajnie. Skoda, że nie daliście znaka ze będziecie na zimnym kącie.
|
Cudowny film. Nareszcie mój poziom . Ciągle się wkurzam że wszyscy dzidują , a ja pląsam .
Jeszcze jedno , czy spanie w jednym namiocie to problem ? Pozdro |
Znajome klimaty, filmik lux.
|
Dzięki za miłe słowa! :bow:
Cytat:
Cytat:
Dwa oddzielne namioty są praktyczniejsze nie wspominając o zachowniu jakiś przestrzeni osobistej. |
kierownik starej afryki to miał miało miejsca na balans ciałem, tak się wcisnąć między tankbag a torbę na tylnym siedzeniu, to dość niebezpieczne w offie
|
Cytat:
|
Bardzo fajnie się oglądało, komenatrze są fajnymi przerywnikami ;) ale opony to chociaż mitasy e07 by się zdały ;)
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka |
Link bangla. :)
Dzięki za fajny film. Jedyne, co mogę dodać, to, że odcinek w stronę granicy litewskiej, nad Suwałkami jest wg mnie najbardziej malowniczy z całego TET. Tak, jak mówisz w filmie, od Olecka do Giżycka jest głownie asfalt ale dalej na zachód jest już ciekawiej, chociaż dupy nie urywa. |
Pierwsze śliwki robaczywki :) Kwadratowo było na tych piachach ale będzie lepiej. Trasy lepiej rysować sobie samemu lub jadąc na Podlasie i Mazury, napisać do kogoś stąd. Ale żeby Giżycko z Augustowem pomylić....... :D
|
Kiedyś w Janowie Lubelskim szukałem stadniny tak ze tego :)
Zdarza się :) |
Śluza wczoraj przeczytałem na innej stronie zdanie "piękne te śluzy na czarnej Hańczy" chodziło oczywiście o nasze regionalne kanałowe, ale już mnie coraz mniej rzeczy dziwi. Dobrze że z Sosnowcem nie pomylił- większy wstyd by był ;)
|
Cytat:
Cytat:
|
17 Załącznik(ów)
Cytat:
Cytat:
Obrazki ruchome już były, to ja wrzucę trochę nieruchomych: |
Fajna akcja. Kiedyś tez tak pojadę.
|
Swoje chwalicie czyjegoś nie znacie.
My atakujemy z fumflem z niemcowni jak tylko choléra odpuści. |
Cytat:
|
Pytanko mam. Czy to miejsce to jest kapliczka nad Rospudą??
http://africatwin.com.pl/attachment....1&d=1588630262 |
Uroczysko święte miejsce nad Rospudą
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:39. |