![]() |
Polski TET ze wschodu na zachód 23-30 maj
Witam,
Wybieram się oblecieć Polską część TET ze wschodu na zachód. Startuję koło granicy z Białorusią lub Ukrainą i przez Mazury na zachód. Termin 23-30 maja, noclegi jak wypadnie, kwatera/ pensjonat itp ... namiot Zapraszam jak ktoś chce polatać bezdrożami, bez napinki :lc8: Pozdrawiam |
Chętnie bym się podłączył, ale raczej 2-3 dni.
Pogadam z kolegami i może byśmy pojechali na kilka AT np. z Olsztyna do Piły. Jest taka opcja tylko takiego odcinka ? |
Jak by koledzy byli w akalicy Białegostoku to zapraszam miejsce na namiot jest ew wiata 60dwa 7trzy9 13siedem :)
|
Jak juz pisalem w inym watku, Wy tam na tym Podlasiu zacznijcie juz grube przygotowania i treningi. Bo wyglada na to ze w tym sezonie zjedzie sie do was 2/3 forum ;)
|
Ha ha ja bym się nie martwił o Nasze przygotowanie:) w końcu jesteśmy z zagłębia ducha puszczy :)
|
Cytat:
|
Witam też chętnie się przyłącze, jeżeli by wypadł i pasował by nocleg w okolicach Zblewa( Kaszuby) to mam miejscówkę
|
Jak coś to też mogę jakimś trackiem się podzielić. Chociaż z mapą jest ciekawiej
|
Ale jaja, ale jaja .
Akurat sączę ducha puszczy - gruszka , mniam mniam :) |
Cytat:
|
Czyli startują dzisiaj-czekamy na jakieś foty i wspomnienia:-)
|
Chyba już było. Termin zmieniony. Ale na foty czekamy....
|
Pomieszał z terminiem ale właśnie zaraz rusza..;) Chyba sam leci..
|
Lece trasą 816 na mazury, jutro będe na Podlasiu. Jeździcie coś? Jak narazie tylko jedną Afre minąłem w okolicach Hrubieszowa
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:24. |