![]() |
Szyba do CRF1000
A co myślicie o takiej szybie
https://allegro.pl/oferta/owiewka-sz...krk-8720737189 Tylko tak sobie myśle że nie będę miał chłodzenia bani w takiej wysokiej szybie mam 185cm wzrostu. |
Żaglowiec to ma być czy adv??
Na byle jakim offie Cię zdekapituje |
W zupełności wystarczy 12 cm deflektor.
Mam 191 cm |
Żaglowiec hehe dobre.
A możecie podsunąć link z deflektorem . Plus deflektora to że można go ściągnąć w każdej chwili tak myśle . |
Ja mam 189 wzrostu i mam Hondowską wysoką szybę i w zupełności wystarczy
|
Cytat:
Ktoś ma taki w ATAS albo w NAT z wysoką szybą i może podzielić się opinią? Z góry dziękuję. |
Mam w NAT z niską szybą deflektor Darkojak, 12 cm i jak dla mnie jest ok. Wzrost 186cm...
|
Wolalbym autem pojechac.Dla mnie to tylko zwykla szyba Afryki wchodzi w gre,bez zadnch Bauzenow czy innych pedalskich udoskonalen
|
Cytat:
Na ogół wysoka szyba w ATAS prawie mi wystarcza ale po przejechaniu 400 - 500 km (a rzadko na krócej wyjeżdżam) jestem skołowany od szumu wiatru i myślę, że deflektor to poprawi. W offie rzeczywiście nie ma tematu, ale w offie praktycznie robię 5-10% przelotów. |
No i bądź mądry i wiersze pisz.
Jestem jeszcze bardziej głupszy niż byłem . |
Deflektor regulowany zamknie temat.
|
Kup podwyższenie szyby Batzen - ktoś chyba nawet aktualnie sprzedaje na FAT.
Jeśli Ci nie podjedzie to sprzedasz, a kupiec się na pewno znajdzie. Mam to podwyższenie, szyba jest w połowie ustawień i cały czas jeżdżę z otwartą szybką. Mój wzrost 183. |
A próbowałeś zatyczek motocyklowych do uszu? Ale nie takich ze sklepu BHP tylko motocyklowych.
Taniej, przytulniej w kasku i bez masakry w wyglądzie fajnego przecież moto. Ja już bez nich w trasę po czarnym się nie ruszam. Mam 184. |
Same wysokie Chłopy na tym forum:)
|
Cytat:
|
Mam do sprzedania wysoka szybę do NAT.
Jeździłem z wysoka i obecnie mam deflektor. Z doświadczenia swojego, deflektor lepiej podnosi strumień powietrza niż szyba wysoka. Deflektor mam z motoadv.pl |
Przeniosłem do działu dotyczącego NAT. Zaproponuję też naszego- forumowego producenta deflektorów:http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6517 Pozdro.:at:
|
Cytat:
Zaraz piszę na priv |
Bo temat szyb to jest temat do doktoryzowania się i to nie tylko w tym motocyklu.
|
szyby idealnej nie ma, przerobiłem juz kilka sztuk, teraz mam vsteam czy jakoś tak, niby ok ale zero powietrza w kasku, lusterka stukają o boki, znowu wróciłem do orginału :(
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:19. |