![]() |
czy ktoś kupowal już w moto-opony.pl
Witam,
Czy ktoś ma już może jakieś doświadczenia w zakupach w tym sklepie? moto-opony.pl ? Firma niemiecka i w razie problemów nie chce mi się korespondować z Hamburgiem. "Ktokolwiek widział? Ktokolwiek słyszał..." Maciek - Śmigło |
kupowałem tam napęd i chyba coś jeszcze
bez jakichkolwiek problemów, co zamówiłem przyszło poczta w rozsądnym czasie |
Kupowałem w ich firmie matce opony do autka i jestem zadowolony. Szybka wysyłka, chyba nie było problemów z datą produkcji opony (musiałbym to sprawdzić).
Pozdr, laska |
Zawsze można kupić na własnym podwórku czyli motogumy.pl :)
|
Kupiłem w motogumy.pl i jestem zadowolony. Taniej nigdzie sie już nie dało :)
|
Cytat:
|
W moto-opony kupowałem w zeszłym roku już cztery razy, żadnych problemów, wysyłka UPS-em w ciągu 3-4 dni, tylko te dodatkowe 30 ojro za przesyłkę potrafi zeżreć to co niby wychodzi taniej, i to że w jedną przesyłkę wchodzą trzy opony, ni w pipę ni w oko, ale w zeszłym roku na komplecie do VTX-a trafiłem cztery stówy od najtańszej oferty w kraju. Osobiście polecam
|
Dzięki za pomoc,
opony już zamówione u Huberta. |
No cóż ...
forumowych handlarzy jest paru ... Rambo Bajrasz/Deptul Pałeł Hubert Franz WD60 Kuba Tomekv4 JarekAt Pole Ja znaczy Puntek ... i pewnie się paru znajdzie :) po za handlowcami jeszcze producenci szpejów wszelakich Wasyl Rafwro Bonjur Randal Ramires R2D2 Adagio Zetjohny Jorge Sambor Stopa Uć Ex1 Matjas Hiszpan Ja znaczy Puntek ... Poza nimi jeszcze są serwisanci i eventowcy Szparag Dandy Beddie Krystek Szparag/Sambor Są także nasi forumowi działacze akcyjni :) i jest ich wielu !!! ... ... ... ... ... ... ... -ale cóż zawsze można końkurencję zareklamować.... :( :mur: Czarnuch charakteryzuje się siłą i jednością ( cokolwiek to znaczy) - popiera własne inicjatywy, tworzy na użyteczność naszej małej społeczności... popierajmy ich :) P.S. być może w pośpiechu maila nie umieściłem kogoś z kolegów producentów/handlowców/eventowców za co bardzo przepraszam ... |
handlarze to ten znak dolara obok słoneczka i to wystarczy nie ma znaczka zakaz handlu
dedykacja dla jedno postowego kolegi |
Znikło.
pozdr, laska (miotła) |
laska dziękujemy za reakcje
|
Puntek super napisał wcześniej !
Dzięki Puntek i Laska ! :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:19. |