![]() |
Dyskusja na temat logo zlotu 2020
1 Załącznik(ów)
Będę wtedy zapewne na porodówce, więc nie dołączę. Bawcie się zacnie i bezpiecznie :D:D
PS Tylko dlaczego NAT na logo... szkoda tradycji :/ |
Młodość robi projekty.
ciał |
Stopa, jak wychowałeś młodych???? Jak postęp tak szybko pójdzie to jeszcze dożyje czasie gdzie będzie zakaz wjazdu dla motocykli bez katalizatora . Przeciez nie przykleje tego na mojego strucla...
Chyba że nazwie się zlot sympatyków nowa Afrika twin |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ta naklejka dodaje mocy. Przyklejona na motocykl obniża wynik kierowcy 0,3 promila :haha2::haha2::haha2:
|
Cytat:
|
Nie szukaj problemu gdzie go niema! nie dorabiaj do tego ani ideologi ani żadnych podtekstów. Cieszmy sie ze możemy znowu sie spotkać nie wchodząc ani w to czy logo ci sie podoba czy nie, bijmy pokłony dla Sołtysa i Stopy ze maja energie i chęci, potrafią zmobilizować resztę i sie dzieje.
|
Jurku - odpuść może?
Super, że chłopaki organizują! |
Dziewczyny, przestańcie! Ktoś wygłosił mała prosbe a wy nazywacie jakimś szukaniem problemów i wbijacie Jorgusia w ziemię. To nie jest krytyka organizatorów ale podprogowy przekaz historii tego zlotu i najlepszego motocykla od czasów wielkiego wybuchu. A ta prośba została już nazwana ideologia , dojdzie religia i jest konflikt zbrojny gotowy. Jprdl
Tak więc ja zapytam szanowne grono onanizatorskie czy młody i ambitny grafik da radę zrobić TEZ ze starym logiem dla starych ortodoksów i pierników. Z uszanowaniem Germanski najezdzca |
Noz jpdle...konflikt o logo (fakt, mi też stara AT bardziej pasuje ale NAT to w końcu też AT), w innym wątku groźby, że dyskusja o tym jebanym wirusie też ma się przenieść na Białą...qrwa, co się z tym światem dzieje...
|
Ten młody ambitny 35 letni grafik... :oldman:
Ale że naklejki w romb ?? Jak zmieniliśmy miejsce to postanowiliśmy odejść od tego wzoru i na razie szukamy czegoś nowego, ale zawsze można wrócić. Czy większym problemem jest CRF na naklejce zamiast XRV ?? |
FATowicze
spróbujemy coś z "tym " zrobić. Zlot FAT to ZLOT FAT. Myślę że nie tylko ja mam spostrzeżenie że wieczorno-nocne wpisy są "gorące". Im później tym % oponenta większy-TACY JESTEŚMY. JEST OK. MY ORGANIZATORKI nie obrażamy się. KAŻDY może przyjechać, jednak nie zmienimy swojego spojrzenia: : ŚWIAT JEST OPARTY NA SAMICY I SAMCU-reszta jest odmiennością. Będzie CZARNA FLAGA na NASZEJ PLAŻY. ciał |
teraz wypada zadać pytanie czy na NAT można pojawić się na zlocie i nie zostać wykluczonym :)
Pozdrawiam |
Nie trzeba zadawać TAKIEGO pytania.
KAŻDY może przyjechać-zapraszamy. KAŻDY --na czym jeździ. Czarna Flaga FAT Ciał |
Proponuję wyluzować bo to się robi niepoważne..rok temu na logo też była NAT?
A swoją drogą "aktualizacja" loga forumowego to może być niezły pomysł. Dodać nową afrę do starej, żeby w duecie występowały. |
Cytat:
|
Moje pytanie należało by raczej traktować z przymrużeniem oka, bo rozbawiła mnie "afera" o to co jest na naklejce 😁 a i tak wiadomo że chodzi o ludzi a nie sprzęty
Wysłane z mojego S41 przy użyciu Tapatalka |
NIE MA AFERY
To konstruktywna dyskusja. ciał |
Znaczy się, wpuszczamy tylko w krawatach?
|
Zbiorczo napiszę dla zamknięcia tematu.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
To ja jeszcze dopytam odnośnie loga. Logo naszego forum jest w formie z adresem na górze, sylwetką motocykla i napisem Poland na dole.
Czy nie jest tak że jak by grafik zmienił na przykład napis na dole na Biały Brzeg to wtedy jest to ingerencja w logo FAT ? Wzór naklejki która jest w pierwszym poście to naklejka na zlot, za rok będzie inna, tak jak inna była w zeszłym roku. Jest to pamiątka z tego konkretnego zlotu i nie zawiera tak na prawdę nic z loga FAT, więc nie do końca rozumiem o co chodzi. Przy wzorze koszulki jest logo forum i grafika ze zlotu, podobnie jak było w zeszłym roku, ale naklejka zawiera tylko grafikę zlotową. Nikt tu nie rozpoczyna rebelii i nie próbuje ingerować w logo forum dlatego nie wiem skąd całe zamieszanie. |
Cytat:
PS Jak będę przy kompie wyodrębnienie te dywagacje aby nie zaśmiecać wątku z listą. |
Jurek
Tylko podziękować za tę uwagę- -to NASZE forum, NASZ zlot, NASZE uwagi. Napisałem że "coś" z tym zrobimy. MY STARUCHY przywiązujemy więcej uwagi do nawet MAŁYCH symboli, staliśmy się sentymentalni - - I DLATEGO CHCEMY POBYĆ RAZEM, , POD CZARNĄ FLAGĄ. Cieszę się już na TO SPOTKANIE,ale zastanawiamy się co z koronawirusem, Ciał WSZYSTKIM |
âCieszę się już na TO SPOTKANIE,ale zastanawiamy się co z koronawirusemâ
1. Każdy pije ducha puszczy z własnego kieliszka. 2. Jochen ma zakaz całowania wszystkich. |
Biedny Jochen.
|
Ogarnę to...będę całować przez maseczkę:D
|
Bez języczka?
No bez jaj... |
Wytnę stosowny otwór w maseczce:D
|
Moja wyobraźnia podsunela mi obrazy....
|
Hehe, co się zobaczy, to się nie da odzobaczyć:D
A zresztą po co maseczki - w Białej mój organizm jest tak nasycony substancjami wirusobójczymi, że wszystkie zarazki będą uciekać z wrzaskiem:D |
Cytat:
|
Jurek
dlatego pisałem: : KAŻDY może przyjechać. psssssssssssss. Bardzo chciałbym zobaczyć zmiany które nastąpiły z upływem lat. Skoro PIRANIA przyjeżdża ,to porównamy JEGO zdjęcie z awataru (jak był młodszy) z tym jak wygląda dziś. ciał |
logo zlotu
1 Załącznik(ów)
|
grafik płakał jak projektował
|
I ja to szanuje :D:D:D
|
Noo łzy po plcach ciekły :haha2::haha2::haha2:. Do zobaczenia na zlocie. Pozdrowienia dla wszystkich organizatorów i forumowiczów.
|
jak wrócę z zakupów to wam przypomnę jak to było z logo :D Szymek mi trosze przypomniał :D
|
Podobny watek istnieje równolegle w dziale administarcyjnym wiec jakoś tak postawiłem odswierzyć pamieć.
Jak to było z tym naszym logiem forumowy? Może przypomnę bo aż siegnełem do źródła czyli telefon do twórcy owego loga czyli Szymka. Trochę sie bałem ze pewne sprawy z pamięci mogły ulec zapomnieniu lub przekręceniu. Logo powstało jako potrzeba identyfikacji bambusa na drodze w samochodzie, tak powstało jako naklejka na samochód w wersji na białe tło oraz na czarne, często sie to ludzia myliło i jak sie pomylicie wygląda to nie ciekawie. logo stworzył Szymek z kolega w Cieszynie i tak poszły naklejki na auto na forum a potem w swiat. Logo pierwotnie zawierało adres strony i napis Poland. Logo w pierwszej wersji miało adres www.africatwin.prv.pl ? napewno prv i był to adres strony PUFF'a jakby ktoś nie pamiatał . Potem pojawiły sie koszulki i inne gadżety w celu idetyfikacj pozytywnie zakręconych. jak Szymek wspomina... Tak pojawiały sie na bajzlach motocyklowych naklejki bez napisu Poland i adresu strony ale co mozna zrobic było nikt tego nie patentował czarnuchy kupowały zawsze na forum wiec... Po kilku latach adres strony zmieniony został na adres forumowy a sama strona PUFF'a była juz odnosnikem www.africatwin.com.pl ale wtedy nikt nie płakał ze zmiana jest było to oczywiste chyba dla wszystkich pozytywnych ludzi. Każdy gadżet czapka koszulka polar,bluza był jakby z automatu i chęci ozdabiany logiem własnie w celu identyfikacji tych pozytywnych zjebów :D na jednej z koszulek zlotowych afrykę udaje caviga i tez było ok pewnie teraz koszulka ma swoja wartość kolekcjonerska ogromna !! Co do loga jako loga naklejki z imprezy nie przypominam sobie aby logo z forum było wykorzystane do loga imprezy jakieś nawiązanie prędzej biała to zawsze był romb, kolor tylko mówił który to rok :D tak w ramach wspomnień http://www.africatwin.cz/kameniste/Img640/5928_96.JPG http://africatwin.com.pl/picture.php...7&pictureid=95 http://africatwin.com.pl/attachment....6&d=1280777478 http://africatwin.com.pl/attachment....1&d=1284488884 Oczywiście gdzies na motocyklu macie inne naklejki wiec śmiało przypominajmy bedzie miło !!!!!!! Żeby zrozumieć ten pozytyw i spontan myślę ze ten film bedzie mega ściskam was gorąco buziaki |
Cytat:
|
Pałeł... Jeszcze logo chyba jednego z mniejszych złotów forum - zakończenie 2009
http://africatwin.com.pl/attachment....1&d=1255435328 |
Jak juz koledzy wspominali biały brzeg ma inne logo i juz.. Wszak biały brzeg to coś innego niż Biała jakby nie patrzeć. |
Ale nawiązujemy............
ciał |
Heh! Weselicho Kropka - to żeś mi przypomniał :D
Zajebiście było :D :D :D |
1 Załącznik(ów)
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom zmieniliśmy trochę naklejkę:at:
|
tez fajne :D
|
Zróbcie napisy w poziomie i będzie ładnie:D
|
Cytat: