![]() |
Rometem 50 na Nord Kapp
Wyprawa nie moja, na relacje trafilem przypadkiem :) Czas nielatwy wiec mozna poogladac pozytywnie zakreconych ludzi.
Mlody chlopak, Romet Chart 210 - 50 cm3, i 5tys km wokół Bałtyku. Chlopak malo medialny, dzwiekowo momentami slabo, muzyka czasem wkurza.. ale i tak swietnie sie oglada. Szacun dla Mateusza ! Kolejny przyklad ze nie wazne czym.. :) |
Rośnie niezły kozak.
|
:Thumbs_Up::Thumbs_Up:
|
Gratulacje :Thumbs_Up: !! Kierunek pogodowo dosyć kapryśny.
Jekie plany na przyszłość ?? |
Szacunek :)
|
Bardzo dobry przykład, że do podróżowania wystarczą chęci i trochę szaleństwa. Reszta to wymówki.
Mimo, że sprzęt nagrywający nieco odbiega od tego czym dysponują teraz jutuberzy, nieźle zmontowane, lekko się ogląda. |
Jakie plany to trzebaby Mateusza zapytac :) Ale patrzac na zawartosc jego kanalu to nie jest to jego ostatnie slowo. W dorobku ma juz np. objazd Polski dookola na tym samym Romecie.
|
Niezła wyprawa. Moje drugie moto po zrobieniu karty motorowerowej w wieku 13 lat.
|
Dzisiaj obejrzałem cały film. Pieknie. Gratulacje. Wjazd na prom wśród gsów itp... super::)))
|
Na innym jego filmiku widać zaparkowaną na podwórzu Afri RD07.
|
Ogarniety gosc, chcial, pojechal i wrocil :Thumbs_Up:
|
Obejrzałem. Dla mnie super relacja, świetny filmik! Wspomnienia, których nie da się kupić za żadne pieniądze....
|
Tylko szkoda tego zawieszenia - bravo za zimną krew przy wypadku :at:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |