![]() |
XXIV Rajd Podlaski
1 Załącznik(ów)
Panie i panowie a więc stało się. Dwudziesty czwarty rajd Podlaski ,odbędzie się w dniach 23-25 X 2020.Osoby chore i podejrzane nie są mile widziane 🤣🤣.Dziękuje za uwagę.
|
No w końcu
|
Cytat:
Ma znaczenie o co podejrzane?:) |
Cytat:
|
Jakie koszta?
Jak przyjadę w sobotę rano to będę musiał płacić całe wpisowe? |
Marku przypominam dezynfekcja w piątek, w sobotę możesz zostać nieprzyjety do grona wyjałowionych.;)
|
Ile za spanie pod dachem a ile namiot? Na anakach da radę?
|
A toalety będą?
|
Oczywiście, jednak płatne,
Jedynka- co łaska Dwójka- 50 pln :) |
Po tych ostatnich opadach to chyba łódkę wezmę:)
https://www.facebook.com/12251698165...7221349513972/ |
Cytat:
|
Jak będzie pogoda, będę :) gdzie zapisy, i jak będzie taka opcja, kawałek dachu nad sobą poproszę :D
|
Ha kawałek dachu... korona drzewa powinna wystarczyć
|
Cytat:
|
jest jakiś link do strony organizatora?
|
|
Moja odpowiedź jest taka, że udało mi się wkręcić sluzę :D:haha2:
|
A na poważnie - dajcie jakieś namiary na miejscówkę i garść info :umowa::D
|
Podejrzewam że będzie to na Podlasiu. Szczegóły zapewne we środę.
|
Cytat:
|
Przepraszam, czy ze względu na panującą zarazę odstępy na Rajdzie będą standardowe czy są inne wytyczne Organizatorów ?
|
Cytat:
Zważając na moje możliwości i doświadczenie na tego typu imprezie obawiałbym się wytrzymałości po stronie mojej wątroby i motocykla. |
MOże akurat będę obok przechodził z tragarzami :D
|
Przepraszam, czy tam piją, jeżdżą i zakopują? Bo jak tak, to będę ;)
|
Chujowa data🤬😞
|
Cytat:
|
A będzie delegacja z Sanepidu ? Moze niech ktoś ich uprzedzi, że na Anakach nie przejadą... ;)
|
trzeba by przeorać drogę dojazdową, wtedy nie przyjadą :)
|
Tak więc zasada "sranie po krzakach " obowiązuje w formie "sranie na drogi dajazdowe"
|
Może być błoto ciągle mży.
Na anakach, nie wiem czy ktoś da radę. |
Miłej zabawy dla wsiech,ja po obejrzeniu prognozy pogody na najbliższe dni wybrałem Bieszczady i tereny południowe,bo obiecałem młodszemu pokoleniu.Pozdro i do zobaczenia na wiosennym.
|
Ja niestety też odpuszczam ze względu na pogodę...mam prawie 400 km (choć qwa nawet dokladniennoenwiem, gdzie :haha2::haha2:
|
Co wy z tą pogodą? 15 stC w paźdzerniku? Niektóre regiony nam zazdroszczą pewnie
|
|
A w dodatku skąd wiadomo jaka będzie ta pogoda, jak nie wiadomo gdzie będzie rajd!?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Przed rajdem specjalnie do tego oddelegowana osoba będzie pobierać "wymazy" w celu uniknięcie zapruszenia ogniska Covidu, także prosimy o zachowanie podstawowych zasad bhp i wymyciu strategicznych części ciała, każdy wie jakich :)
|
Skąd te wymazy będziesz pobierał?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Siwy, Oddelegowana osoba, nie ja, mnie nie będzie :)
|
Do tego będzie też badanie temperatury odpowiednimi termometrami:D:vis:
|
Co będzie lepsze: sztacheta czy adwntutre na Anakach?
|
Lepsza zabawa na bank na anakach
|
No to porajdowali
|
W grupach po 5 osób :)
w razie zatrzymania przez milicję będzie rozmowa jak z misia: https://i.ytimg.com/vi/T9PemRItJGk/hqdefault.jpg - panie władzo, oni tylko przechodzili koło mnie, nie znam tych ludzi |
Za Bartoszycami spotkałem Anglika wracającego z... rajdu podlaskiego. Dostał info, że WIRus rozprzestrzenia się błyskawicznie i zawrócił.
|
2 Załącznik(ów)
No faktycznie jestem sam jak palec.Ale to dobrze przynajmniej cisza i spokój.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:19. |