![]() |
WiR w terenie - Dzika wyprawa na górę piachu 2020 by Śluza
Było tak...
W trudnych czasach trudnych decyzji nie mieliśmy zbyt dużego wyboru. Tworząc grupę większą niż dopuszczalne 5 osób, musieliśmy niestety zrezygnować z asfaltu i pojechać jakimiś bocznymi drogami na legendarną Górę Piaskową. Jak zwykle cel był tylko pretekstem, by pokonać ciekawą drogę. A właściwie to co z tych dróg pozostało... A po drodze opuszczony dwór, opuszczony most, opuszczona fabryka.. Wyjechaliśmy skoro świt. Dzień był krótszy od najdłuższego, a trak, choć najwyższą świętością jest, nie puścił do końca, jak mawiają himalaiści. Będą zatem jeszcze rachunki do wyrównania. Dopadł nas mrok. Na szczęście przyjęła nas Słoneczna Weranda w Wężówce, gdzie odgrzano nam wszystkie dania, które ze sobą przywieźliśmy (5 litrów bigosu i 2 litry flaków, o wielkim słoju śledzi w oleju nawet nie wspomnę - nie żartuję). Nie pytano nas czemu tak wyglądamy, jak zdrowie, ale przydzielono nam piękne pokoje, z czystą pościelą. W sali kominkowej posadzono nas przy stole, ustawiono przed nami kieliszki i pozwolono wypić wszystkie trunki, które ze sobą przywieźliśmy. I z tego wszystkie powstał film. I już mi tego brakuje.... |
Świetny film 👍
|
Bardzo się dla mnie podoba.
Legutkie zaWiRowanie czuć, a oprawa dźwiękowa :dizzy: Supehrr:Thumbs_Up: |
Super przygoda !!!
|
Śluza zdradzisz gdie ten dworek?
|
Film super. Co to za rzeczka w 0,40? Spławna? Bo wygląda jakbym chciał nią spłynąć zimową porą :D.
|
Cytat:
|
Jak zawsze Podlasiaki wymiatają! Pięknie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzicy niepomarli.
|
Film pierwsza klasa :Thumbs_Up:
Jak zawsze. |
Dzięki
|
Podobało mi się. Moje klimaty
Jeździć, jeździć, jeździć. |
Eee, mokro...
Dużym to pewnie nie do objechania. Ale szacun za chęci:) pozdr. |
Tenere przejechało. Chyba
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdr. |
Łe kurde, grypsami walicie, nie wiadomo o co kaman.:dizzy:
Sluza Ty napisz jak pamiętasz, jakie on tam miał opony założone na tej T7? Bo raczej na seryjnych w tych mokradłach to by poległ. Filmik fajny, fajny wypad, najważniejsze że ekipa zgrana. |
Opony miał crossowe, wcześniej na podobnych wyjazdach miał anake wild
|
No musiał mieć jakieś wyścigowe żeby nadążyć- wiadomo.
|
Podlasiaki to fajne chłopaki !!! Git produkcja :)
Śluza, śmigasz teraz TTR ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Super się ogląda i słucha.
Wysłane z mojego TC57 przy użyciu Tapatalka |
Lubię filmy tej wytwórni.
Plenery niezłe, akcja wartka, aktorzy doskonale grają spontaniczny wypad. A i dialogi niczego sobie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy dobrze widzę, czy to ciągle jest wariacja tej samej trasy?
Przynajmniej przy tej rzeczce :) |
Cytat:
Jeśli nawiązujesz do Krzyżackiego, to tam była Omulew, hen hen daleko od nas |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:16. |