![]() |
Membrany gaźników rd07 z Rosji- zamówienie zbiorcze.
Siemano, planuje zakup membran ( na zaś) od naszych rosyjskich przyjaciół.
Może ktoś chciałby się dołączyć do zamówienia?? |
Czy to są takie same jak w rd07a? Jak tak to wstępnie sie piszę.
|
Tytuł koledze doprecyzowałem . Poproszę o link, gdzie o tych membranach można poczytać.;)
|
|
Także mogę wziąć na zaś do 07a
|
Cytat:
Ok, to jestem już ja +1. Андрей chce 2800 rubli za zestaw 3 membran, przesyłka 1500. |
Może bym do 04 też się pokusił
|
Ostatnia szansa dla niezdecydowanych i podsumowanie zamówienia :
1) Afro -1 zestaw RD04 - 2650 rubli -133 zł 2) Fiecia -1 zestaw RD07 2800 rubli - 140 zł 3) Bałtrok -1 zestaw RD07 2800 rubli - 140 zł 4) Ja - 1 zestaw RD07 5) Zibiano 1 zestaw RD07 6) Rondell 1 zestaw RD07 Przesyłka pocztą 1500 rubli. |
Sprawdzić czym sprzedawca wysyła. Poczta Rosji nie jest zbyt godna zaufania. Bezpieczniej ogarniać wysyłki z Rosji kurierem.
|
Cytat:
Jak zasugerował Wierny, poczekamy jeszcze na innych niezdecydowanych, lub tych którzy rzadko wchodzą na forum do końca przyszłego tygodnia. Potem składam zamówienie. W międzyczasie dogadam transport. |
Tak z ciekawości. Czy wiadomo coś o ch pochodzeniu? Bo jeżeli nie do końca, to może od razu zamówić u naszych żółtych braci bez pośredników. Tak pierwsze z brzegu......
https://pl.aliexpress.com/item/10050...2077209ef0k7kT |
Privet! :)
We wtorek przelewam pieniądze. Wysyłka pocztą, jest ryzyko - jest zabawa. Jeśli ktoś obawia się takiego sposobu dostawy, to jest moment, żeby się wycofać. Pozdro! |
Pieniądze pofrunęły, teraz pozostaje tylko czekać :)
|
Czekać i modlić ;)
|
Przesyłka w drodze :D
|
Wspaniałe wieści :D Paczka dotarła wczoraj.
W przyszłym tygodniu rusza dystrybucja. Odbiór osobisty w Warszawie na kabatach. |
Czy byliby jeszcze jacyś zainteresowani membranami?
Póki co jest jeden forumowicz - Chmay |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08. |