![]() |
Filmik z kolskiego
:hello:
Zapraszam do obejrzenia filmiku z wypadu na plw.Kolski :) PS sory za fatalna jakosc ale to juz sprawka tego portalu. PS2 w sumie nudny bo nic sie nie zepsulo ;) Milego ogladania. http://www.videowebtown.com/magnus44/13037/41954 |
Chibiński offroad:lobby::rules:
Oscara może z tego nie będzie, ale fajny film;) :beer2: |
:bow:
Bardzo fajny. Szczególnie podobają mi się naprawdę dobre wstawki- zamrożenie, jakby foty. Naprawdę z wyczuciem i gustem. Brawo. A co tam jeszcze raz brawo :brawo: |
Ja daje dwa oscary:
1. Za świetne zdjęcia. 2. za dobrze dobraną muzykę i montaż, a no i komentarze Zajebiaszcza traska, fajne widoki, miodzio. Pozdrawiam Justynę, Maćka i zieloną panią która tym razem zechciała dojechać tam gdzie jej się powiedziało. Ps: Ja bym się bał przez ten wiszący most przejechać. |
Bardzo fajny montaż i muza :) no i wyprawa zajebiaszcza :) Kungratulejszyn
|
no, fajniutkie. jak zwykle.
Mozemy umiescic na naszym serwerze full HD jesli nie masz nic przeciwko? Ramires poda ci odp link. |
DZIEKI WIELKIE :zdrufko:
Cytat:
|
:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:
:hello: |
Szacunek
dołączam się do słów podziwu:) |
mnie sie podoba :)
dzieki za możliwosc obejrzenia |
A mi nie bangla :(. Poczekam na hajdefinisenyszyn.
|
jak ci nie bangla skoro to flash jest? w dodatku osadzony na www
|
U mnie też nie bangla (ciągle kalkuluje prędkość połączenia), pewnie się nie lubi z no-scriptem. Tak czy inaczej szczekam na pojawienie sie filmu na forum :)
Pozdr newrom |
U mnie tez nie smiga:( kalkuluje predkosc polaczenia... w nieskonczonosc
|
fakt, maja zdupczone cos u siebie, nie ma komunikacji miedzy ich serwerami. nie widza sie i nie moze pobrac pliku (moja opinia)
|
No i znowu duże brawo!!! Masz chłopie talent. Dzięki!
|
jakby dalej były jaja z oryginalnym plikiem to zrobiłem mirror na moim serwerze :)
a magnus wrzuca juz do mnie tez wersje hajdefynyszyn, takze tez odpowiednio zamieszcze link |
Dzieki Ramires za pomoc :) Jakis do dupy ten portal ale google nie chcialo zassac tego filmiku wiec bylem zmuszony umiescic go gdzie indziej.
Lepsza wersja juz sie przegrywa za ok 8h bedzie na ftp. Wiec kto nie ogladal a ma ochote to niech lepiej odlozy sobie to na jutro ;) jak bedzie lepsza wersja. Dzieki wielkie za mile komentarze:bow: Niestety szału ni ma ale jakos nie chcialo nam sie krecic filmikow i nie bylo z czego sklejac filmu. |
:bow: super
nie wklejajcie tu takich filmików bo oszaleje :dizzy: |
I w dupie z pięciogwiadkową plażą! Pięknie tam...
PS: oczywiście ramires zrobił tak, że u mnie działa bez zarzutu :). |
Jak oglądam takie filmiki to mnie nosi......
Gratulacje :brawo: Piękne klimaty. |
no dobra pany, Magnus wrzucił to Wy teraz sobie pobierajcie :)
http://motocyklisci.eu/~africatwin/magnus/ jest tam pliczek co waży mało (flv) oraz mpg (~430mb) |
Cytat:
|
2 minuty? no to wasc musisz miec kolo 16Mbit łącze w pracy
|
no, magnus - szacuneczek, fajna muzyka, obrazy- a co zobaczyliście to juz na zawsze w waszych głowach- tylko pozazdrościć- pzdr
|
normalnie ja pierdziu....robi znacznie lepsze wrażenie w takiej jakości:) świetny montaż...Maciej i Ramires - a może wrzućcie filmik z Rosji '06 na ten serwer w dobrej jakości:bow:
|
Masz talent do montowania filmów. Marnujesz się. To był extra wypad. Szczerze zazdroszczę.
|
Cytat:
|
spoko Ramires, ja już go pogonię :lobby::rules::friday::oldman::dizzy:
|
wielki szacun. mam tylko pytanie- jakas wersja pisemna nt. przygotowan, trasy itd. bedzie?
|
hmm no gdzies mam z grubsza to opisane reka Justyny bo ja to pisac nie potrafie :fool2:
|
Czy to o ten film chodziło?
|
No cóż, świetna wyprawa. Jednak wersja sciągnięta dopiero dała wystarczająca jakość żeby docenić widoki :-)
Gratuluje i troszeczkę zazdroszczę :). Pozdr newrom |
Kaski z głów, to było coś!
|
Po obejrzeniu fotek jakiś czas temu stwierdziłem że już wiem gdzie pojade w tym roku. Dzisiaj zagladam na forum a tu film:) Dzięki Magnus, wyszło super.
A w odpowiednim czasie odezwę się na pewno, bo będę miał sporo pytań ;) |
Cytat:
PS dzieki jeszcze raz za mile slowa :) |
Magnus, Justa,
Szkoda, ze nasze drogi sie nie skrzyzowaly! |
Cytat:
|
Magnus lepiej zdradz co planujesz na ten rok ;)?
(nie zdążyłem spytać na Agro Disco taki przypadek). |
Cytat:
a tak na powaznie to gdzies na wschod- uwidim :) Inch Allah :vis: |
Co to za piosenka co leci tuż po wyjeździe z Sanktu Petersburgu :)? Rasjeja, Rasjeja, łod Wołgi pa Jenisjeja :D. Fajoska.
|
|
Dziękuję :).
|
Jest gdzieś jeszcze ten filmik dostepny?
|
Mnie z podanego na 1 stronie linka wyświetlają się jakieś 3 laski wyginające śmiało ciało .
|
Nie Tobie jednemu.....wrrrr
|
Te 3 laski to może od kolskiego?:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:26. |