![]() |
Pytanie kratka na reflektor
Mam Takie pytanie jesli mam zalozyc wlasny watek jak bylo to w przypadku Bagaznika prosze mi zworocic uwage
Wstep dzis zrobilem oslone na lampe z siatki i mocowanie dolne poprowadzilem pod stelaz czaszy Pytanie czy zgodne to z afrykanska religia azeby kosztem uchylnosci siatki do mycia lampy darowac sobie to plastikowe wypelnienie przykrecone do widelca ?? |
Zwracam uwagę, aby nie zaśmiecać wątków ogłoszeniowych pytaniami niezwiązanymi z ofertą...
|
chomik... no co ty?
|
Cytat:
Ten plastik trzyma linkę predkościomerza i zbiera syf zabezpieczając kable i złączki. |
Siatka na lampe
Cytat:
http://lh5.ggpht.com/_8PlKVysp-j8/Sp...0/DSCF6378.JPG I reka powinna dojsc ze szmatka http://lh6.ggpht.com/_8PlKVysp-j8/Sp...0/DSCF6380.JPG |
Karcher i po kłopocie - mycie bezdotykowe, na cholere tam łapy wsadzać :D
Bardzo ładne to to jest :) |
Hiszpan, jeśli jesteś w stanie zrobić jeszcze jedna taką- jestem chętny(oczywiście nie za darmo), na moje oko ta kratka jest zdecydowanie lepiej zrobiona niz te od holana...pzdr
|
Jak coś to też się łapie!rozwiązanie jest duzo lepsze!
|
no to sie zaczelo..
ja tez! :drif: |
Hiszpan11 a czy mógłyś wrzucić fotkę tego mocowania od dołu?
|
A do 04 ktokolwiek takie coś struga?
|
zanim ją zobaczyłem to już ją zamuwiłem :)
|
KARRAMBA!! Ja mam 07 i mógłbym przejąć coś takiego. :)
|
No to się nam nowy producent znalazł.... i bardzo dobrze :-). Czekamy na fotki mocowania od dołu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kratka
Co do mocowania dolnego to nie mam zdjec
Ale jest to mocowane do takich dwoch rurek od lamp pod spodem Jest w kazdym razie wytrzymalsze od tych "nieszczęsnych" srubek co do rd04 zapraszam kogos na wizyte do 07 popracuje juz wspolnie z jednym Kubusiem Klubowym "on line" |
Co z kratkami?
|
Bardzo mi się ta kratka podoba, zgłaszam gotowość zanabycia jednej sztuki droga kupna:).
|
Hiszpan, daj znać czy mozesz swój wspaniały wynalazek powielić i sprzedać.
uważam że jest niezły. pozdrawiam |
beda Kratki prosze o cierpliowosc
Mam chwilowo inne zajecie Ale kratki beda na 100 % dla tych ktorym juz jakis czas temu obiecalem i dla tych ktorzy beda chetni |
Jakby co wiem kto ma do sprzedania kratkę made by holan z siatki przerobioną dodatkowo tak by można było wsadzić szmatkę do przemycia szkieł !!!! raczej tanio :)
do modelu Rd07A - w razie W dajcie na priv :) |
Cytat:
|
Cytat:
A oczko ma 18 mm od drutu do drutu czy duzo ocenicie sami |
Ta by sie chyba nadawała
http://www.siatkogrod.pl/index.php?p...ct&prod_id=298 |
Tylko szkoda że nie robią oczek 15x15 ale z cienszego drutu np 1.5, była by delikatniejsza optycznie.
|
Cytat:
|
będę się pisać do 07a
|
|
Chyba tak, kiedyś oferował pod tym nikiem na alledrogo osłony alu na łańcuch.
|
Tak to jest jego aukcja. Sprzedaje też osłony na chłodnice.
|
Tak to moja Aukcja
Sledzac forum czytajac posty na temat ludzi ktorzy chca cos sprzedac a nie zrobili tego lub tamtego postanowilem nie oferowac sprzedazy Ale jak cos jeszcze wymysle nowego lub "lepszego" o ile to mozliwe to sie pewnie pochwale Pozdro |
Hiszpan dołóż mi to to do walizek w ramach promo firmy.pzdr All
|
Cytat:
Jesli masz na mysli moją ocenę kufrów holan, to uwazam ze dokonalem oceny konstruktywnej. Jako spolecznosc jesteśmy tu po to, abyś wyciągał wnioski z naszych doswiadczeń (jesli sam nie podróżujesz) i oddał nam w rece produkt dobry a nie tylko ładny. Przecież nie sprzedajesz badziewia ktorego musiałbyś sie wstydzić? Prawda? |
Cytat:
Pozdro |
(...) "Więc dlatego z punktu mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było. Tylko aplauz i zaakceptowanie. Tych naszych prawda punktów, które stworzymy"(...).
Rejs....Myślę że pasuje ;) |
na sprzedaz
Panowie wlasciciele Rd07a mam na pozbyciu ostatnie 2 kratki
Czarna i biala gdyby ktos chcial zapraszam |
jezeli można prosze bardzo o czarną
|
Jeśli ta biała jeszcze jest aktualna i da się pod nią wsadzić łąpę ze szmatką to ja jestem chętny.
|
przeczytałem 4 strony i nie wiem ile ta kratka kosztuje...????
sprzedałem swoją ubraną afri i kupiłem gołą w ryj...., więc powoli zbieram oferty na kratkę, stelażę itp. |
Widocznie za mało...
Spytaj się Hiszpana (robi), , Myka (kupował), Bonjoura... :) |
Albo Tomka z Holana. Na miejscu i od ręki.
|
dlatego pytałem o cenę
|
A ja bym chciał się dowiedzieć czy taką samą kratkę ale z mocowaniem do RD 03 dało by się zrobić. Oryginał już nie do dostania :( dlatego cena to rzecz wtórna.
|
Mroku - czek jor priv. będę miał coś w tym temacie.
majtas |
Cytat:
Ja tez cos kombinuje do swojej |
1 Załącznik(ów)
No a ja robie sobie coś takiego, narazie na takim etapie jestem. RD 04 . Robie dwie jek mi wyjdzie jedną zhandluje.
|
Cytat:
|
cena 170zł kratka do rdoo7 pytałem do wiadomości..)))))))
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |