![]() |
Sobota - Niedziela 6,7 listopada-wypad poza Wawę.
Drogie Forum, w zasadzie mamy ostatki latania w tym sezonie. Wygląda na to, że sobota niedziela będzie delikatne okno pogodowe w kierunku południowo wschodnim od Wawy. Może jakiś mały grupowy wypad np. do Kazimierza, Janowca?? Wszystkie propozycje mile widziane... albo integracyjne piwko wyjazd sobota powrót niedziela?
https://www.facebook.com/groups/afri...28000610823537 |
Ja się chętnie dołączę jeśli pogoda pozwoli.
|
Cytat:
|
Ja może tez bym się dołączył. Potwierdzę w piątek.
|
Cytat:
|
Jesli o mnie chodzi to ja tylko w sobote moge. dostosuje sie do trasy. Chłodno tylko ma byc...
|
Nie ma złej pogody-----jest złe ubranie.
Nie zapomnijcie o zdjęciach. szerokiej drogi. ciał |
Sobota zapowiada się sucho , niedziela może być mokro po południu.
Na szczęście o ile niż się nie obsunie niżej ( geograficznie) to na południe od Warszawy ma być ładnie. Jestem chętny jak by co na sobotę tylko że widzę same Nowe AT , czyli nie nadążę . No chyba że ktoś nie jedzie i pożyczy :) |
Cytat:
Faktycznie raczej tylko sobota... u mnie też zostały zapowiedziane manewry rodzinne na niedzielę... |
U mnie tez tylko sobota. Dzieju, jak dla mnie bez zapierâŚnia.
|
To może gdzieś jakieś spotkanie i wspólny wyjazd?
|
Cytat:
Podjadę do Was. Cytat:
Ostatnio jak startowałem na zlot do iławy było 2 stopnie i przed wyjazdem oskrobałem żonie szyby z lodu. Wtedy było słabo a sobota zapowiada się stabilnie. Polecam dodatkowo najprostszą bieliznę narciarską z decathlonu. |
Jezeli mamy jechac na pld-wsch to moze spotkajmy sie okolo 9 na Emic przy Decathlonie w Piasecznie? Zatankujemy tam pod korki i polecimy. Kazimierz?
|
Mi Pasuje...
|
Cytat:
|
To o której planujecie być w Kazimierzu?
|
Pytanie czy jedziemy 79tka czy bocznymi drogami (po czarnym) np przez Warkę ?
Patrząc z perspektywy Grodziska i Wwy to można rozważyć zbiórkę gdzies na 7ce za Magdalenka bo Piaseczjusets jest mocno rozkopane. |
Chętnie w końcu bym spróbował tej nowej by wiedzieć o co tyle szumu:)
Co do temperatur to ostatnie tygodnie żeglowałem przy wietrze i kilku stopniach , nad ranem po minus 3st i lód na pokładzie a pod pokładem spanie w plus 3. Temperatura to drugorzędny temat, jedynie poranny przymrozek pod kołami. Można za Piasecznem odbić na Baniocha , Sobików Czaplin, ominąć Górę i twardymi równolegle do 72 i 731, Warka, 730, Brzóza , Pionki....... Po drodze trochę białych łączników. Dzień krótki, trzeba się uwijać. Cytat:
|
Ja sie dostosuje gdzie i o ktorej.
a w Kazimierzu powinnismy byc pewnie przed 12- jesli o 9 sie spotkamy i ruszymy w miare szybko. Moze z okolic kto ma blisko dojedzie? |
Super - to do zobaczenia w sobotę.
|
Dobry wieczor. Jeżeli można to chyba dołączę. Pod jednak jednym warunkiem, że deszcze niespokojne nie wystąpią. Do zobaczenia.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
A czy kumpel nie na Afryce też mógłby polecieć?
|
Jasne - dawaj go - jak dla mnie.
|
Cytat:
Cytat:
|
To gdzie to spotkanie na południu W-wy i o której?
Afryki też nie mam ale się nie pytam czy mogę;p |
Cytat:
|
jak dla mnie ok
|
Idealnie.
|
To może jeszcze ognisko po drodze i coś ciepłego do zjedzenia?
|
Myślę że jakiś obiad w Kazimierzu zjemy.
|
Dawno w Kaziku nie byłem, ale po drugiej stronie Wisły nieopodal Janowca jest ciekawy punkt widokowy i knajpa.
https://www.google.pl/maps/place/Man...4!4d21.9059252 Zaznaczam, że nie wiem jak tam aktualnie karmią, nie mam również wiedzy, czy przeprawa promowa Janowiec będzie czynna w najbliższą sobotę? |
Cytat:
|
Prom do Janowca czynny w listopadzie.
|
To może dołączę w Piasecznie.
|
Cytat:
|
.....do zobaczenia po drodze ;P
|
No do zobaczenia za chwilę
|
Za pół godziny wyjeżdżam.
|
Niestety, odpadam. (:
|
Dziękuję wszystkim za dzisiejszy wyjazd. Było super.
|
Rowniez dziekuje, było super! Podeslijcie swoje zdjęcia na 503155885.
|
Ja również bardzo dziękuję - oby częściej...podajcie na PW numery to prześle foty i poproszę o Wasze.
Pozdrawiam Bartek (czerwono czarno biały) ;-). |
Tutaj też możecie pokazać kilka fotek.:)
|
Cytat:
Fotki bedą, ale z miejscowego monitoringu z adnotacją f-sza posterunku policji. Nawet lokalny mim nam zwrócił grzecznie uwagę, że nie powinnismy parkować maszyn na rynku.😎 |
Nie będzie tak źle
|
3 Załącznik(ów)
|
|
Ładne kobyłki, a telewizor to się dopiero wyróżnia!;)
|
Jakbym przyjechał pomarańczą to bym był inostraniec
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:59. |